Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

OHRA annuleringsverzekering

Ontdek meer over deze annuleringsverzekering

Vergelijk nu reisverzekeringen

 • Wij vergelijk meer dan 13 reisverzekeringen voor je
 • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (Europa, Wereld, Bagage & Annulering)
Start vergelijken

OHRA annuleringsverzekering

Heerlijk, je gaat op reis! Je kijkt er misschien al maanden naar uit, maar dan... Door iets onverwachts, zoals iemand in je familie die komt te overlijden of doordat je zelf ineens heel ziek wordt, kan de reis niet meer doorgaan. Het kan ook gebeuren dat je tijdens de reis ineens naar huis moet. Die situaties zijn al vervelend op zich, daarom is het fijn om een annuleringsverzekering af te sluiten. Je krijgt dan in ieder geval nog een vergoeding. We vertellen je graag over de OHRA annuleringsverzekering.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Doorlopende annuleringsverzekering

Met een doorlopende annuleringsverzekering van OHRA ben je het hele jaar door verzekerd. Of je zomervakantie, stedentrip of weekend weg nou geannuleerd moet worden. Dit valt allemaal in deze doorlopende verzekering.

Bekijk meer

Kortlopende annuleringsverzekering

Wil je één dure vakantie verzekeren? Dan is een kortlopende annuleringsverzekering de beste optie voor jou. Je betaalt slechts 4% van je reissom voor je OHRA annuleringsverzekering. Wanneer je terugkomt van vakantie stopt de verzekering automatisch. Geen gedoe dus met opzeggen.

Bekijk meer

OHRA vergelijken

Wil je weten of de OHRA annuleringsverzekering bij je past? Ontdek dat dan snel, makkelijk en online via onze vergelijker. Door jouw wensen en gegevens in te vullen, heb je binnen een paar kliks de beste en goedkoopste annuleringsverzekering voor jou en je gezin gevonden. Ideaal!

Bekijk meer

Annuleren reis OHRA

Moet je jouw geplande reis annuleren? Dan vergoedt de OHRA annuleringsverzekering de kosten. Dit is een bedrag tot €1.500,- per verzekerde. Hoe vaak je ook op vakantie gaat. Iedere keer als een reis geannuleerd moet worden, ontvang je de vergoeding. Je kunt bij deze verzekering ook direct je partner en/of je kinderen meeverzekeren. Zo kan het hele gezin op één polis.

Je ontvangt een vergoeding voor het annuleren of afbreken van je reis bij een geldige reden. Het kan zijn dat jij of je reisgenoot onverwachts heel ziek wordt. Zou je met je partner gaan, maar gaan jullie scheiden en wist je dit nog niet toen jullie boekten? Ook dat is een geldige reden. Hetzelfde geldt als een inenting verplicht is, maar je dit om medische redenen niet mag krijgen. Als je hond, kat of paard overlijdt, gewond raakt of ernstig ziek wordt binnen de twee weken voordat je vertrekt, kun je de reis ook annuleren.

Doorlopende of kortlopende annuleringsverzekering OHRA?

Bij het afsluiten van een annuleringsverzekering kun je kiezen tussen een doorlopende of kortlopende variant. Maar welke kies je dan? Hier kom je achter door stil te staan bij de vraag ‘Hoe vaak per jaar ga ik op vakantie of een weekend weg?’ Ga je vaker dan twee keer per jaar op reis of een weekendje weg? Dan is een doorlopende annuleringsverzekering al snel goedkoper. Je sluit dan één verzekering af en bent het hele jaar verzekerd. Als je één of twee keer per jaar weggaat, is het vaak goedkoper om een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Je bent dan verzekerd voor de dagen dat je op vakantie bent. Zodra je weer thuis bent, stopt de verzekering.

We vertellen je graag meer over beide keuzes.

Doorlopende annuleringsverzekering OHRA

Wil je gelijk verzekerd zijn voor al je vakanties en weekendjes weg? Dan zit je helemaal goed met een doorlopende reisverzekering. Gebeurt er onverwachts iets waardoor je jouw langverwachte vakantie moet afbreken of annuleren? Word je bijvoorbeeld ziek of ligt een familielid op sterven? Die situaties zijn heel vervelend. Deze annuleringsverzekering zorgt dan in ieder geval dat je een vergoeding voor je vakantie krijgt.

Als je de boeking voor je vertrekdatum annuleert, krijg je vaak kosteloos de hele reissom terug. Kan dit niet meer kosteloos? Dan ontvang je een deel van de reissom terug. Als jouw boekingskantoor of reisorganisatie helemaal niks vergoedt, maar je wel een geldige reden van annuleren hebt, staat OHRA voor je klaar. Je krijgt dan een vergoeding als je reis helemaal niet doorgaat of als je de reis moet afbreken. Maar ook als je vliegtuig meer dan acht uur vertraging heeft.

Kortlopende annuleringsverzekering OHRA

Een kortlopende verzekering sluit je voor één vakantie af. Doe dit maximaal veertien dagen na het boeken van een reis. Na deze vakantie stopt de verzekering automatisch. Hier heb je dus geen omkijken naar. Hartstikke handig als je niet langer dan twee weken per jaar op vakantie gaat. Je kunt je partner, vriend of kinderen ook meeverzekeren.

Bij deze verzekering krijg je ook een vergoeding als je reis ineens niet meer door kan gaan. Of wanneer deze eerder afgebroken moet worden met een geldige reden. Ook hier geldt: heeft je vliegtuig meer dan acht uur vertraging? Dan ontvang je daar een vergoeding voor.

De premie voor de OHRA kortlopende annuleringsverzekering is 4% van de totale reissom. Scherp geprijsd dus! Houd er wel rekening mee dat je minstens €10,- betaalt. Ook komt er nog 21% assurantiebelasting bij.

Goed verzekerd op reis

Hoe vaak je ook op reis gaat, met een goede annuleringsverzekering sta je er nooit alleen voor. De annuleringsverzekering van OHRA kun je afsluiten bij een kortlopende of doorlopende reisverzekering. Maar je kunt nog beter verzekerd zijn op reis. Hiervoor kun je een of meerdere aanvullende dekkingen afsluiten. Zo kun je bijvoorbeeld geld, ongevallen en wintersport meeverzekeren. We vertellen je graag meer over de OHRA reisverzekeringen en dekkingen. Zo ga je altijd met een goed gevoel op reis.

Annuleringsverzekering OHRA vergelijken

Ga je vaak of duur op reis? Dan is het aan te raden om een annuleringsverzekering af te sluiten. Of de OHRA annuleringsverzekering het beste bij je past, ontdek je maar op één manier. Door te vergelijken. Dat doe je makkelijk en snel via onze online vergelijker. Door jouw wensen en gegevens in te vullen, zie je direct de beste verzekeringen voor jou. Heel handig! Ga je voor een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering? Als je er niet uitkomt of als je vragen hebt, helpen we je graag. Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen over de OHRA annuleringsverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Bradley

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/06/2023

Ga je langer dan twee weken per jaar op vakantie? Dan is een doorlopende annuleringsverzekering al snel goedkoper. Je hoeft dan ook niet steeds opnieuw een annuleringsverzekering af te sluiten. Maar ga je minder vaak dan veertien dagen in een jaar weg? Dan past een kortlopende annuleringsverzekering misschien beter bij je. Wanneer je terugkomt van vakantie stopt de verzekering automatisch. Geen gedoe dus met opzeggen. Voor meer informatie is het handig om de verzekeringskaart op te vragen. Je vindt deze in onze annuleringsverzekering vergelijker.

Vraag van: Jula

Beantwoord door: Vincent Schokker op 11/06/2023

De premie voor de OHRA kortlopende annuleringsverzekering is 4% van de totale reissom. Scherp geprijsd dus! Houd er wel rekening mee dat je minstens €10,- betaalt. Ook komt er nog 21% assurantiebelasting bij. Een doorlopende annuleringsverzekering hangt van de dekking af die je kiest. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Gabriël

Beantwoord door: Vincent Schokker op 28/05/2023

Je ontvangt een vergoeding voor het annuleren of afbreken van je reis bij een geldige reden. Het kan zijn dat jij of je reisgenoot onverwachts heel ziek wordt. Zou je met je partner gaan, maar gaan jullie scheiden en wist je dit nog niet toen jullie boekten? Ook dat is een geldige reden. Hetzelfde geldt als een inenting verplicht is, maar je dit om medische redenen niet mag krijgen. Als je hond, kat of paard overlijdt, gewond raakt of ernstig ziek wordt binnen de twee weken voordat je vertrekt, kun je de reis ook annuleren. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Belle

Beantwoord door: Vincent Schokker op 10/06/2023

Sluit je kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering maximaal veertien dagen na het boeken van een reis af. Bij sommige verzekeraars moet je dit binnen zeven dagen na het boeken afsluiten. Bij OHRA staan hier veertien dagen voor. Daarna kun je bij de meeste verzekeraars geen reis- of annuleringsverzekering meer afsluiten. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude reisverzekering opzeggen?
  Opzeggen doe je zelf maar wij kunnen je er wel bij helpen! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Reisverzekering voor complete gezin?
  Maak gebruik van onze reisverzekering vergelijker en verzeker in één keer al je gezinsleden mee!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude reisverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude reisverzekering niet voor je op maar kunnen je wel helpen bij het opzeggen! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Kortlopende reisverzekering nodig?
  Ga je niet vaak op vakantie en heb je snel een reisverzekering nodig? Start met vergelijken!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.