Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Op zoek naar een fietsverzekering van Inshared?

Die hebben we niet.. Maar we vergelijken meer dan 19 andere fietsverzekeringen..

Check 19 andere fietsverzekeringen

Inshared fietsverzekering
Start vergelijken

19 alternatieven voor de Inshared fietsverzekering

Vooralsnog kunnen we de fietsverzekering van Inshared (nog) niet vergelijken. Dit betekent niet dat je je fiets helemaal niet kunt verzekeren! Gelukkig hebben wij meer dan 19 andere fietsverzekeringen die je wel direct kunt afsluiten. Op basis van je fiets, je postcode en je wensen zoeken we de fietsverzekering die het beste bij je past. Dit kun je zelf doen maar we kunnen je uiteraard ook gewoon helpen met advies op maat!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Niet bij Inshared, wel bij andere verzekeraars!

Het is mogelijk om je fiets al voor €2,19 per maand te verzekeren. Niet met een fietsverzekering van Inshared maar wel met één van de 19 andere fietsverzekeringen! Uiteraard kun je je verzekering gemakkelijk uitbreiden met dekking tegen diefstal, schade, pechhulp en ongevallen. Zo kies je voor een fietsverzekering die bij je past en weet je precies waar je aan toe bent wanneer je schade hebt! Wij hebben meer dan 19 verschillende fietsverzekeringen voor je in de aanbieding!

Check jouw premie

Verzeker je fiets tegen diefstal, schade, pech onderweg en ongevallen!

Bij ons kun je je fietsverzekering zelf samenstellen zodat je enkel premie betaald voor wat je wilt verzekeren! Zo kun je zelf kiezen of je de standaard fietsverzekering wilt uitbreiden met dekking tegen schade, ongevallen of zelfs pech onderweg! Start met het vergelijken van fietsverzekeringen op basis van jouw fiets en je gewenste dekking. Alleen zo kies je een goede fietsverzekering!

Vergelijk en kies je dekking

De fietsverzekering van Inshared vergelijken wij (nog) niet!

Maar gelukkig kunnen we je wel helpen aan één van de 19 andere fietsverzekeringen! Heb je advies of hulp nodig? Neem dan direct contact met ons op! Wij zijn te bereiken via chat, WhatsApp en telefoon op nummer 035-6857888!

Inshared fietsverzekering

Inshared is een internetverzekeraar met schadeverzekeringen voor particulieren. Je kunt er prima terecht voor allerlei verzekeringen, waaronder ook een fietsverzekering. Helaas werken wij (nog) niet samen met Inshared op het gebied van fietsverzekeringen. Wel kunnen we je de premies, voorwaarden en dekkingen laten zien van meer dan 19 andere fietsverzekeringen. Op basis van jouw fiets en postcode weten we welke verzekering het beste bij je past. Je kunt daarbij ook nog eens je wensen aanklikken zodat we daar ook rekening mee kunnen houden! Een echte fietsverzekering op maat dus.

Welke verzekering past bij jou?

De ideale fietsverzekering is voor iedereen anders. Alle fietsverzekeraars hebben een basisverzekering waarmee je gedekt bent tegen diefstal. Daarnaast moet je kijken naar welke risico’s je verder wilt verzekeren. Zo kun je de schade aan je eigen fiets verzekeren maar ook bijvoorbeeld ongevallen en pech onderweg! We leggen je hieronder kort uit wat deze dekkingen precies inhouden. Online verzekeraar Inshared is geen uitzondering hierop en biedt dezelfde dekkingen.

DekkingUitleg dekkingZelf regelen
Diefstal

Onder de diefstal dekking wordt verstaan dat de aanschafwaarde van de fiets wordt vergoed wanneer je fiets wordt gestolen. Veel fietsverzekeraars (maar niet alle) bieden de eerste 3 jaar 100% vergoeding van de aanschafwaarde, daarna zal er een gedeelte afgeschreven worden (Denk hierbij aan 10% tot zelfs 50% minder dan de aanschafwaarde). Er zijn ook fietsverzekeringen die standaard in het eerste jaar al starten met afschrijven. Gebruik onze vergelijker om te weten welke afschrijving geldt per verzekeraar. Let op! De aanschafwaarde is iets anders dan de nieuwwaarde. In principe verzeker je altijd het bedrag wat jij bij aanschaf voor je fiets hebt betaald. Is de nieuwwaarde bijvoorbeeld €2000,- maar krijg je 10% korting bij de fietsenmaker, dan is je aanschafwaarde €1800,-! Voor deze waarde zal je fiets dan ook worden verzekerd. Wil je je fiets voor een hogere waarde verzekeren, dan is een taxatierapport bij sommige verzekeraars verplicht!

Schade

Is je fiets omgevallen en heb je schade aan je fiets? Heeft iemand je fiets proberen te stelen en hierbij schade veroorzaakt? In deze gevallen is er sprake van schade die je graag terugbetaald krijgt door de verzekeraar! Verzekeraars maken onderscheid tussen verschillende soorten oorzaken van schade. Ook verschillen de regels rondom de vergoeding en eigen bijdrage per verzekeraar. Zo dekken de ANWB en Allianz 100% van de schade, op welke manier deze ook is ontstaan, terwijl bijvoorbeeld HEMA alleen schade door poging tot diefstal vergoedt. Het is dus belangrijk dat je goed naar de voorwaarden kijkt voordat je een fietsverzekering afsluit. Wil je exact weten welke voorwaarden er gelden bij elk type schade? Gebruik dan onze vergelijker!

Pechhulp

Pechhulp bij pech onderweg, ook als je op je fiets bent! Bij pechhulp worden noodreparaties die ter plaatse kunnen worden uitgevoerd vergoed. Denk hierbij aan het plakken van een band, of het terugplaatsen van de ketting. Mocht de fiets niet ter plaatse kunnen worden gerepareerd, dan word je binnen Nederland of maximaal 30 km over de grens teruggebracht naar je beginpunt. Uiteraard geldt dit ook voor een eventuele bijrijder of fietspartner. Fiets je vaak verder van huis, dan kan dit een handige dekking zijn!

Ongevallen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Bij het verzekeren van je fiets bieden een aantal verzekeraars een (eenmalig) uit te keren vergoeding bij overlijden of bij (blijvende) invaliditeit. Dit bedrag staat van te voren vast en is terug te vinden in de voorwaarden. Check in onze vergelijker de verschillen in ongevallendekking per verzekeraar.

Rechtsbijstand

Omdat een ongeluk zo gebeurd is, en de fietser altijd kwetsbaarder is dan een auto of vrachtauto, bieden sommige verzekeraars bij een fietsverzekering ook de mogelijkheid tot rechtsbijstand. Bij een ongeluk is niet direct duidelijk wie de schuldige is. Daarnaast kan de verzekeraar van de tegenpartij moeilijk doen met het uitkeren van de schade. Wanneer je rechtsbijstand in je fietsverzekering meeverzekert ontvang je juridische bijstand bij ongevallen met je fiets.

Accessoires

Wil je de waarde van je accessoires (bijvoorbeeld van je fietstas, fietscomputer of kinderzitje) meeverzekeren tegen schade en/of diefstal dan is dat bij de meeste fietsverzekeraars geen probleem. Je kiest dan een hoger verzekerd bedrag van je fiets. Je betaald dan wel een iets hogere premie.

Eigen risico Inshared fietsverzekering

Bij Inshared geldt geen eigen risico bij de fietsverzekering. Ook niet wanneer je een e-bike (elektrische fiets) in de verzekering bij Inshared hebt. De premie voor je fietsverzekering is hierdoor wat hoger dan wanneer je wel een eigen risico hebt. Net als bij de autoverzekering van Inshared profiteer je standaard wel van een lage premie voor je fietsverzekering. Let wel op! Goed vergelijken blijft belangrijk. Vergelijk dus altijd voordat je een verzekering afsluit.

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 19 fietsverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Fietsverzekering op maat

Zelf je fietsverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, ongevallen, diefstal of pechhulp naar wens toevoegen aan je fietsverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude fietsverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude fietsverzekering graag samen met je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Ook voor E-bikes en Speed pedelecs
  Heb je nog een speciale fiets, een e-bike of een speed pedelec? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je fietsverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.

Veel gestelde vragen aan Bart en Vincent van Vergelijkdirect.com

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Wiebe

Beantwoord door: Vincent Schokker op 08/04/2021

Ja, dit kan! Je kunt ook de fietsverzekering voor je e-bike vergelijken via onze website. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: John

Beantwoord door: Vincent Schokker op 08/04/2021

Nee, je krijgt geen extra korting bij Inshared. Wil je graag extra korting bij meerdere polissen? Neem dan contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!