Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Kingpolis fietsverzekering nodig?

Sluit 'm direct online af!

Verzeker je fiets bij Kingpolis!

Kingpolis fietsverzekering logo
Direct afsluiten Of vergelijk 59 andere fietsverzekeringen

De fietsverzekering van Kingpolis!

Kingpolis is een aanbieder van fietsverzekeringen. Zo verzekeren zij bijvoorbeeld normale fietsen, elektrische fietsen en zelfs bakfietsen. Kingpolis heeft een complete dekking waarbij pechhulp, rechtsbijstand en ongevallen zelfs inbegrepen zijn. Wil je een Kingpolis fietsverzekering graag vergelijken met de fietsverzekeringen van andere verzekeraars? - ga dan direct naar Vergelijkdirect.com en begin met vergelijken.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Voordelen van een Kingpolis fietsverzekering

Een Kingpolis fietsverzekering biedt meerdere voordelen.Fietsdiefstal De voordelen zijn:

Verzekeringen voor verschillende fietsen

Bij Kingpolis kun je een fietsverzekering afsluiten voor meerdere soorten fietsen. Een Kingpolis fietsverzekering kun je afsluiten voor een stadsfiets, bakfiets, elektrische fiets en speed pedelec. Let wel, voor een speed pedelec moet je een WA-verzekering afsluiten.

Serviceabonnement

Kingpolis biedt in samenwerking met een aantal rijwielhandelaren serviceabonnementen aan. Het abonnement wordt door elke aparte rijwielhandelaar zelf samengesteld. Hierin zal ook onderhoud en een winterbeurt worden opgenomen. Het serviceabonnement is vooral interessant voor eigenaren van een elektrische fiets.

Nieuwwaarde vergoeding

Bij diefstal of total loss van de fiets krijg je tot vijf jaar na aankoop de nieuwwaarde vergoed. In de eerste drie jaar worden zelfs prijsstijgingen tot 4% per jaar door Kingpolis vergoed.

Premie per maand of per jaar

Bij het afsluiten van een Kingpolis fietsverzekering heb je de keuze of je per maand of per jaar wil betalen. Het is voordeliger om de premie per jaar te betalen.

Geen eigen risico

Wordt je fiets gestolen? dan betaal je geen eigen risico. Je mag een nieuwe fiets uitzoeken voor het bedrag waarvoor je jouw fiets had verzekerd.

Verschillende dekkingen

Kingpolis biedt twee verschillende fietsverzekeringen aan. Deze verzekeringen zijn:

Basisdekking

Met de basisdekking is je fiets enkel verzekerd tegen diefstal. Er is geen eigen risico aan verbonden en er vindt geen afschrijving plaats. Binnen vijf dagen, nadat je fiets is gestolen, moet je aangifte hebben gedaan bij de politie. Pas dan kun je bij Kingpolis de diefstal melden. Nadat de diefstalclaim is goedgekeurd, kun je een vervangende fiets uitzoeken voor het verzekerde bedrag.

Complete dekking

Dit is de meest complete dekking waarbij diefstal, cascoschade, pechhulp, rechtsbijstand en ongevallen inbegrepen zijn. Voor een nieuwe dure fiets is het verstandig om deze dekking af te sluiten.

Cascoschade

Met cascoschade wordt de schade aan je eigen fiets bedoelt, dat het gevolg is van een valpartij of botsing. Aan elke schadeclaim zit een eigen risico van €25,- verbonden. Slijtage aan fietsonderdelen wordt niet vergoed.

Pechhulp

Als je een complete dekking hebt, dan krijg je ook pechhulp. Maar wat houdt dit precies in? Als je een technisch probleem hebt met je fiets, dan kun je door middel van deze pechhulp service vervoer naar huis regelen voor jezelf, één vriend en voor je fiets. Let wel: het is enkel het vervoer naar huis, je fiets wordt niet direct gerepareerd.

Rechtsbijstand

Je hebt ook recht op rechtsbijstand nadat je met je fiets bij een ongeval betrokken bent geraakt en letselschade hebt opgelopen. Met de Kingpolis fietsverzekering kan Kingpolis je helpen de schade te verhalen op de aansprakelijke partij. Aangezien de fietser in het verkeer vaak als de zwakkere’ partij wordt gezien, is er een goede kans dat je de schade kunt verhalen.

Ongevallen

Met een complete dekking ben je ook gedekt tegen ongevallen. Raak je na een ernstig fietsongeluk blijvend invalide, dan krijg je een bedrag vergoed van €10.000,- om je bij te staan met de medische kosten. Bij overlijden wordt er een vergoeding van €5.000,- aan je nabestaanden uitgekeerd.

Reisverzekering

Een fietsvakantie is leuk om te doen. Je bent actief bezig terwijl je veel mooie natuurlandschappen ziet. Maar ook in het buitenland kunnen er helaas problemen met je fiets ontstaan. Gelukkig krijg je door het afsluiten van een reisverzekering pechhulp in het buitenland. Je kunt bij een reisverzekering ook je bagage laten verzekeren.

Kingpolis fietsverzekering vergelijken

Een Kingpolis fietsverzekering biedt meerdere voordelen. Je kunt bij Kingpolis verschillende soorten fietsen laten verzekeren, een serviceabonnement afsluiten, tot vijf jaar nadat je fiets gestolen is of total loss is geraakt de nieuwwaarde uitgekeerd krijgen, je premie per maand of per jaar betalen en je hebt bij diefstal geen eigen risico.

Bij Kingpolis heb je ook de keuze uit meerdere dekkingen: een basisdekking en een complete dekking. Bij Vergelijkdirect.com kun je deze pakketten vergelijken met de pakketten van andere verzekeraars van fietsen. Na het invullen van zaken als je soort fiets, de aanschafwaarde en je postcode, verschijnt de verzekeraar met de goedkoopste premie bovenaan de pagina. Daaronder zie je de verzekeraars met duurdere premies, maar misschien hebben deze verzekeringen wel meer dekkingen. Daarom moet je goed vergelijken welke verzekering het beste bij jou past. Fietsverzekeringen vergelijken doe je op Vergelijkdirect.com!