Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Rhion inboedelverzekering?

Kom alles te weten over de inboedelverzekering van Rhion.

Vergelijk nu inboedelverzekeringen

 • Vergelijk Rhion met andere inboedelverzekeringen!
 • Extra korting bij elke extra verzekering!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Je inboedel goed verzekeren? Kies voor Rhion!

De inboedel bepaalt de sfeer in je huis. Het maakt van je huis een thuis. Ongemerkt heb je best veel spullen. Aan deze eigendommen kan schade ontstaan door bijvoorbeeld brand, rook, diefstal of water. Na schade wil je je spullen zo snel mogelijk terug. Alle spullen opnieuw kopen is vaak erg kostbaar. Met de inboedelverzekering van Rhion verzeker je jouw eigendommen tegen schade, zodat je bij verlies je spullen kunt laten repareren of opnieuw kunt aanschaffen.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Basisdekking inboedelverzekering

Met de basisdekking bij Rhion ben je goed verzekerd bij schade aan je spullen door diefstal, brand en waterschades.

Basisdekking

Allrisk incl. val- en stootschade dekking

Door de kiezen voor allrisk verzeker je jouw inboedel ook tegen schade wanneer je zelf iets hebt laten vallen of omgestoten.

Allrisk dekking

Goed verzekerd, scherpe premie!

Je inboedel blijft niet altijd binnen. Sommige spullen neem je ook mee buiten je woning. Denk bijvoorbeeld aan je mobiele telefoon of je camera. Met deze aanvullende dekking is jouw inboedel ook buitenshuis verzekerd tegen schade. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd.

Aanvullende dekkingen

Dekking inboedelverzekering Rhion

Met de Rhion inboedelverzekering heb je altijd garantie tegen onderverzekering. Je bent verzekerd tot wel €150.000,-. Van spullen die jonger dan drie jaar oud zijn, vergoedt Rhion de nieuwwaarde. Daarnaast zijn jouw sieraden altijd voor €15.000,- meeverzekerd. Wanneer je sieraden meer waarde hebben, kan je ze voor een hoger bedrag meeverzekeren. Ook je elektrische apparaten zijn meeverzekerd. Denk hierbij aan computers, koptelefoons of een televisie. Daarnaast kan je je verzekering uitbreiden. Rhion heeft meerdere keuzedekkingen. En als 60-plusser ontvang je nog eens extra korting op de premie.

Allrisk dekking

Kies je voor de allrisk dekking? Dan ben je ook verzekerd voor de schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt.

Aanvulling inboedelverzekering Rhion

Rhion heeft de keuze uit vier aanvullende dekkingen.

Verhuur

Als je je woning maximaal zestig dagen per jaar verhuurt, is deze dekking misschien wat voor jou. Er moet wel een huurovereenkomst zijn zodat Rhion kan zien wie de huurder is. Wanneer je deze dekking afsluit, is je inboedel ook verzekerd tegen schade als je je woning verhuurt.

Buitenshuisdekking

Sommige spullen neem je wel eens mee naar buiten. Bijvoorbeeld je mobiele telefoon of een camera. Met de buitenshuisdekking zijn deze spullen ook buiten je huis verzekerd tot €7.500,-. Deze dekking geldt niet alleen in Nederland, maar wereldwijd.

Smart home

Met deze aanvullende dekking is de smart home woningbeveiliging ook meeverzekerd. De producten die je huis visueel bewaken vallen in deze dekking. Ook het automatisch openen en sluiten van deuren en ramen valt binnen deze dekking.

Glasdekking

De ramen, douchedeuren en het glas in de deuren. Al dit glas valt binnen de glasdekking. Als er schade is ontstaan in het glas, wordt dat met deze dekking verzekerd. Ook de herstelkosten vergoedt Rhion. Hierbij geldt dat glas van dezelfde kwaliteit en met dezelfde afmetingen wordt teruggeplaatst. Als er een tijdelijke oplossing moet komen voordat het glas vervangen kan worden, is dit ook verzekerd.

Rhion inboedelverzekering afsluiten

Past de Rhion inboedelverzekering helemaal bij jou en wil je deze meteen afsluiten? Dat kan bij ons! Ook als je nog meer vragen hebt, staan wij voor je klaar. Neem gerust eens contact met ons op. Om de inboedelverzekering te kiezen die het beste bij je past, kan je verzekeringen vergelijken. Kom je er niet uit? Ook dan helpen we je graag.

Veelgestelde vragen over de inboedelverzekering van Rhion

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Bernard

Beantwoord door: Vincent Schokker op 17/06/2021

Die zijn er zeker! Naast de basisdekking heb je de keuze uit vier aanvullende dekkingen: verhuur, buitenshuis, smart home, en glas. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jeanette

Beantwoord door: Vincent Schokker op 19/06/2021

Computers, koptelefoons en je televisie zijn bij Rhion ook meeverzekerd. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 inboedelverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Woonverzekering op maat

Zelf je inboedelverzekering samenstellen!

Maak je inboedelverzekering compleet met allrisk dekking, mobiele elektronica en buitenshuis dekking!

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude inboedelverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude inboedelverzekering niet voor je op maar kunnen je hier wel bij helpen! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Ook een opstalverzekering nodig?
  Heb je een koopwoning? Dan is het verstandig om ook een opstalverzekering (ook wel woonverzekering genoemd) af te sluiten!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.