Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Rhion woonverzekering?

Kom alles te weten over de Rhion woonverzekering.

Vergelijk nu woonverzekeringen

 • Vergelijk Rhion met 9 andere woonverzekeringen!
 • Extra korting bij elke extra verzekering!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Verzeker jouw woning met Rhion!

Iedereen wil zich ergens thuis voelen. Daarom ben je ook zuinig op je woning. Plotselinge schade kan je huis onbewoonbaar maken. Om deze financiële risico's te beperken, is er de woonverzekering. Met de woonverzekering van Rhion ben jij verzekerd tegen schade aan je woning. Deze schade kan worden veroorzaakt door brand of waterschade. Ook schade door inbraak valt binnen de woonverzekering. Rhion verzekert niet alleen eengezinswoningen, maar ook andere woningen.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Basisdekking

Met de woonverzekering van Rhion zijn er altijd extra vergoedingen verzekerd. Denk hierbij aan de kosten die gemaakt moeten worden als er na schade een gehandicaptvriendelijke reconstructie moet komen. Extra gebruikskosten bij verlies van gas of water neemt Rhion ook voor haar rekening. Als je huis onbewoonbaar is geworden door de schade, dan betaalt Rhion de rente op leningen.

Bekijk de basisdekking

Keuzedekking

Naast de basisdekking heb je als consument nog wat te kiezen. Zo kan je kiezen voor de verhuur keuzedekking. Je kan dan je huis verhuren, maar ook de woonverzekering gebruiken. Met de glas keuzedekking zijn ook de douchedeuren, ruiten en glazen binnendeuren verzekerd. Daarnaast kan je bij Rhion ook je eigen risico kiezen van €100,-, €300,- of van €500,-.

Bekijk de keuzedekking

Voordelen woonverzekering Rhion

Deze opstalverzekering verzekert jouw huis tot één miljoen euro. Heb je zonnepanelen? Of een laadpaal voor je elektrische auto? Deze vallen gewoon binnen de woonverzekering! Wanneer je een kantoor aan huis hebt, valt dit ook binnen de dekking.

Extra vergoedingen altijd verzekerd

Schade kan ervoor zorgen dat er extra kosten gemaakt moeten worden. Met deze woonverzekering zijn een aantal extra vergoedingen meeverzekerd. Denk bijvoorbeeld aan de kosten die na de schade gemaakt worden voor een gehandicaptenvriendelijke reconstructie. Daarnaast worden ook de extra verbruikskosten vergoed bij verlies van gas of water. Wanneer je woning onbewoonbaar is, vergoedt Rhion de rente op leningen.

Keuzedekking

De Rhion woonverzekering kan je uitbreiden. Er zijn twee keuzedekkingen. Zo kan je met de verhuurdekking je huis verhuren en toch ook de woonverzekering gebruiken. De glasdekking zorgt ervoor dat je ruiten, douchdeuren en glazen binnendeuren verzekerd zijn tegen schade.

Korting

Voor de zestig plussers heeft deze verzekeraar nog een voordeel. Je ontvangt dan namelijk extra premiekorting. Dat is toch mooi meegenomen!

Eigen risico

Het eigen risico is niet vastgesteld. Deze kan je zelf kiezen. Je kan ook kiezen voor geen eigen risico. Maar als je een lagere premie wilt betalen, is een eigen risico kiezen het overwegen waard. Je kan een eigen risico kiezen van €100,-, €300,- of van €500,-.
In sommige gevallen geldt wel altijd een eigen risico. Bij stormschade betaal je altijd €250,-. Ontstaat er tijdens de verhuur schade aan je woning? Dan is het eigen risico €300,-.

Rhion woonverzekering afsluiten

Is de Rhion woonverzekering wat voor jou en wil je deze meteen afsluiten? Daar helpen we je graag bij! Ook als je nog meer vragen hebt, staan wij voor je klaar. Neem eens contact met ons op. De beste verzekeringskeuze maak je door verzekeringen te vergelijken. En laat dat nou bij ons kunnen. Vergelijk verschillende woonverzekeringen om zo de beste voor jouw woning te vinden. Kom je er niet uit welke nou de beste is? Geef een seintje, dan kijken we er samen naar!

Veelgestelde vragen over de woonverzekering van Rhion

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Brenda

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/06/2021

Ja, zeker! Naast de basisverzekering heeft Rhion twee aanvullende dekkingen. Je kan kiezen voor ‘verhuur’ of ‘glas’. Met de verhuurdekking is je woning ook verzekerd tegen schade wanneer je je huis verhuurt. De glasdekking vergoedt de schade aan de ruiten in je woning. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Bas

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/06/2021

Glas is niet standaard meeverzekerd. Met de aanvullende glasdekking zijn de ruiten van je woning wel verzekerd. Ook de douchedeuren en glazen binnendeuren vallen hieronder. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jan

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/06/2021

Bij Rhion kan je zelf je eigen risico bepalen. Je kan kiezen uit geen eigen risico, een eigen risico van €100,-, €300,- of van €500,-. In sommige gevallen geldt wel altijd een eigen risico. Bij stormschade betaal je altijd €250,-. Ontstaat er tijdens de verhuur schade aan je woning? Dan is het eigen risico €300,-. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere woonverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Een goed verzekerd huis
 • Woonverzekering op maat

Zelf je woonverzekering kiezen!

De Rhion woonverzekering kan je samenstellen zoals jij dat wil. Kies zelf het eigen risico en kies eventueel nog uit een van de twee keuzedekkingen. Zo maak jij het de verzekering die echt bij je past.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude woonverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude woonverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Woonhuis verzekeren?
  Heb je een koophuis maar heb je nog geen woonverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van je woonverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.