Sterkliniek partner REAAL dierenverzekering vergelijken Vergelijk dierenverzekering Inshared OHRA dierenverzekering vergelijken Petplan dierenverzekering vergelijken
De nr. 1 in kattenverzekeringen

Wij vergelijken kattenverzekeringen op premie, dekking en voorwaarden. We doen dit als enige vergelijker in de markt.

10818 mensen gingen u voor

In 2019 hebben meer dan 10818 mensen via onze website een dierenverzekering vergeleken.

Betrouwbaar

We zijn in het bezit van een AFM vergunning en zijn aangesloten bij KiFid, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

Kattenverzekering vergelijken?

Natuurlijk kan dat! Met behulp van onze kattenverzekering vergelijker kun je zelf aan de slag. Een kattenverzekering vergelijken kost je slechts een paar minuten. Je selecteert je postcode, het, geslacht, het ras en de leeftijd van je kat om meer dan 12 kattenverzekeringen te vergelijken. Vervolgens kun je je gewenste dekking, vergoeding en premies filteren zodat je zelf de kattenverzekering kunt afsluiten die het beste bij jouw kat past.

Aandachtspunten kattenverzekering vergelijken

Er zijn meer dan 12 kattenverzekeringen die wij voor je kunnen vergelijken. Ze verschillen in principe op dekking, eigen risico, eigen bijdrage, maximaal verzekerd bedrag en natuurlijk de maandelijkse premie die je moet betalen! Wij hebben onze vergelijker zo gebouwd dat je in één oogopslag de verschillen kunt zien! Ook kun je in het dekking- en vergoedingoverzicht precies zien of jouw ideale kattenverzekering voldoet aan je wensen.

Vergelijk kattenverzekering op dekking

Er zijn meer dan 23 verschillende behandelingen die wel of niet in de dekking van kattenverzekeringen vallen. Denk hierbij aan het plaatsen van een chip, castratie / sterilisatie, vaccinaties maar ook aan chemo- en radiotherapie. Bepaal zelf welke behandelingen je nodig zou kunnen hebben voor je kat of hoe je voor deze behandelingen verzekerd wilt zijn! Een kattenverzekering vergelijken op basis van gewenste dekking is eigenlijk je uitgangspunt. Hiermee bepaal je eigenlijk welke behandelingen je wel of niet van een verzekeraar vergoed zou krijgen.

Kattenverzekering vergelijken op Eigen risico of Eigen bijdrage

Alle dierenverzekeraars vragen een eigen risico of bijdrage. Dit verschilt van verzekeraar tot verzekeraar. De ene hanteert een eigen risico of eigen bijdrage per declaratie, per kalenderjaar of per behandeling! Ook kan de hoogte hiervan verschillen per behandeling. Let hier dus goed op bij het vergelijken van je kattenverzekering, voordat je er eentje afsluit!

Maximaal verzekerd bedrag

Het maximaal verzekerd bedrag wat een verzekeraar vergoed verschilt per pakket. De basispakketten vergoeden vaak maximaal tot 3500 euro per jaar, terwijl uitgebreidere pakketten tot 5000 euro vergoeden. Ook bij het bepalen van het maximaal verzekerde bedrag dien je dus vooraf een keuze te maken die is afgestemd op je wens of verwachting!

Premie kattenverzekering vergelijken

Misschien wel het belangrijkste punt om een kattenverzekering op te vergelijken is de maandelijkse premie die je gaat betalen! Ben je er zeker van welke dekking, vergoedingen en eigen risico bij jouw wensen passen, dan vergelijk je je kattenverzekering natuurlijk ook op de maandpremie. Je kunt al een kattenverzekering afsluiten voor 9,37 euro per maand. Let er wel altijd op dat je goed weet waarvoor je verzekerd wilt zijn!

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier