Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Overstappen van kostbaarhedenverzekering?

Ontdek alles wat je hierover wilt weten

Vergelijk nu inboedelverzekeringen

 • Vergelijk meer dan 9 inboedelverzekeringen
 • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (Basis & Allrisk)
Start vergelijken

Een andere kostbaarhedenverzekering

De situatie kan altijd ontstaan dat je ontevreden bent over je kostbaarhedenverzekering. Dit kan komen doordat de dekking van de betreffende kostbaarhedenverzekering niet voldoende voor je is, de premie te hoog is of simpelweg omdat je ontevreden bent over je huidige kostbaarhedenverzekering. In deze tekst leggen we je uit welke stappen je moet ondernemen als je overstapt van kostbaarhedenverzekering.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Kostbaarhedenverzekering opzeggen

Allereerst is het van belang dat je jouw huidige kostbaarhedenverzekering opzegt. Dit kan je schriftelijk of telefonisch doen. We raden je aan om dit schriftelijk te doen. Dan kan het makkelijker verwerkt worden door de verzekeraar. Schriftelijk opzeggen kan je via de post doen. Je kunt ook een mail sturen. Wel moet je brief of mail ondertekend zijn. Heb je al een nieuwe kostbaarhedenverzekering op het oog? Dan kun je hun raadplegen om het opzeggen op zich te nemen. Vaak hoef je dan zelf niet zo veel meer te doen. Wil je zeker weten of het voor jou zo werkt? Neem contact op met je nieuwe verzekering!

En nu? Overstappen!

Als je de oude kostbaarhedenverzekering hebt opgezegd, kun je een nieuwe direct afsluiten. Doe je dit niet? Dan zijn je dure bezittingen onverzekerd. Als je nog geen nieuwe verzekering op het oog hebt, vergelijk deze dan bij ons. Jij geeft aan wat je in een kostbaarhedenverzekering zoekt. Wij komen met de beste opties voor jou. Je krijgt dan de perfecte verzekering die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. En dat is heel belangrijk bij deze verzekering.

Vergelijk jouw kostbaarhedenverzekering bij Vergelijkdirect.com

Ben je benieuwd naar de maandpremies en wil je overstappen? Vergelijk dan alle kostbaarhedenverzekeraars. Zo vind je de beste én voordeligste kostbaarhedenverzekering die bij jouw wensen en behoeften aansluit! Kom je er niet uit met het vergelijken? Of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Veel gestelde vragen over het overstappen van de kostbaarhedenverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: John

Beantwoord door: Vincent Schokker op 24/08/2021

Je kan je kostbaarhedenverzekering schriftelijk of telefonisch opzeggen. Wij raden aan om dit schriftelijk te doen. Dan staat het zwart op wit en verwerkt je verzekeraar het sneller in het systeem. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Marnix

Beantwoord door: Vincent Schokker op 21/08/2021

Heb je nog geen nieuwe kostbaarhedenverzekering op het oog? Dan moet je je verzekering schriftelijk of telefonisch opzeggen. Heb je al wel een nieuwe verzekering op het oog? Dan kan het zijn dat de nieuwe verzekeraar het opzeggen voor je regelt. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere inboedelverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Een goed verzekerde inboedel
 • Inboedelverzekering op maat

Kies jouw inboedelverzekering!

Ontdek direct welke inboedelverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige inboedelverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude inboedelverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Inboedel verzekeren?
  Ben je op zoek naar de juiste inboedelverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw inboedelverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.