Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Pakketverzekering Independer?

Stel jouw ideale verzekeringspakket samen!

Pakket samenstellen

 • Kies uit meer dan 10 verzekeraars in je pakketverzekering
 • Alles in 1 verzekering zelf samenstellen
 • Bespaar tot 10% op je huidige pakketverzekering
 • Hulp nodig? Bel ons op 035-6857888
Pakket samenstellen

Independer pakketverzekering

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, Independer heeft geen pakketverzekeringen meer. Deze verzekeraar richt zich op losse verzekeringen. Maar geen zorgen, wij helpen je aan een andere pakketverzekering! Het is eigenlijk zonde om als consument allerlei losse verzekeringen af te sluiten. Je betaalt meer omdat je geen korting op de premie krijgt. Daarnaast heb je verschillende polissen wat resulteert in verschillende aanspreekpunten. Wie bel je dan bij welke schade? Met een pakketverzekering bespaar je premie. Daarnaast heeft een pakketverzekering nog meer voordelen! Zo'n pakket is dus erg aantrekkelijk voor jou.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Wat dekt een pakketverzekering?

Je stelt je pakketverzekering zelf samen. Je kiest dus zelf welke verzekeringen je in je pakketverzekering wilt meenemen zodat je een verzekeringspakket op maat hebt. Zo kun je dus kiezen om je auto, je brommer, je inboedel mee te nemen in je pakketverzekering. Heb je een koophuis? Dan kan je ook je opstalverzekering meenemen. Bij onze pakketverzekering ben je niet beperkt tot een aantal verzekeringen of verzekeraars maar kun je alles in één keer verzekeren.

Bekijk pakketverzekeringen

Tot 10% korting op onze pakketverzekering!

Hoe meer verzekeringen je in je pakket meeneemt, hoe hoger de korting op je totale premie wordt! Daarnaast zetten we alles op 1 polis en heb je dus maar 1x per maand een afschrijving en heb je in geval van schade slechts één contactpersoon! Wel zo gemakkelijk en voordelig!

Meer over de korting

In veel gevallen zijn wij goedkoper met een bredere dekking!

Doordat wij verzekeringen van verschillende verzekeraars in 1 verzekeringspakket kunnen afsluiten, zijn wij één van de goedkoopste van Nederland als het gaat om pakketverzekeringen. We kiezen dus per verzekering, samen met jou, de verzekering die het goedkoopst is en het beste bij je past!

Ja, ik wil overstappen!

Voordelen pakketverzekering

Een pakketverzekering is voor jou als consument aantrekkelijker dan losse verzekeringen. Dit komt doordat je met een pakketverzekering in verhouding minder premie betaalt per verzekering. Ook heb je met een pakket maar één polisnummer. Daarnaast is er een duidelijk aanspreekpunt voor als je beroep wilt doen op je verzekering.

Pakket samenstellen

De Independer pakketverzekering is er dus niet meer. Maar je kunt wel een ander pakket zelf samenstellen. Je kan verzekeringen combineren om jouw ideale pakket samen te stellen. Wil je je pakket samenstellen bij één verzekeraar? Dat kan! Wil je liever de verzekeringen van verschillende verzekeraars bundelen? Ook dat kan. In beide gevallen heb je korting op 1 polisblad. Een pakket stel je al samen vanaf twee verzekeringen.

Direct een pakketverzekering

Bij ons kan je direct een verzekeringspakket samenstellen. Je hebt dan de keuze uit maar liefst acht verzekeringen. Je kunt bij ons terecht voor woonverzekeringen. Maar ook voor auto- of reisverzekeringen. Je kunt de verzekering combineren zoals jij dat wilt. Zo profiteer jij van alle voordelen van een pakket. Wanneer we jouw verzekeringen bundelen, besparen we tot wel €350,- per jaar.

Meer weten over de Independer pakketverzekering of hulp nodig?

Wil je meer weten over onze pakketverzekering? Of wil je meteen een pakket samenstellen? Je kan altijd even contact met ons opnemen. Dan zijn jouw vragen zo beantwoord. Of word je pakket direct samengesteld! We staan voor je klaar en kijken graag met je mee. Wil je verzekeringen eerst met elkaar vergelijken? Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Zo vind jij altijd de verzekering die bij je past.

Veelgestelde vragen over de pakketverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij staan voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Björn

Beantwoord door: Vincent Schokker op 15/06/2021

Independer heeft tegenwoordig geen pakketverzekeringen meer en richt zich op losse verzekeringen. Bij ons kan je wel je pakketverzekering samenstellen. Kies uit maar liefst acht verzekeringen en maak de combinatie die het beste bij jou past! Ontvang tot wel 10% korting op de premie. Neem hiervoor contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Amber

Beantwoord door: Vincent Schokker op 26/06/2021

Heb je schade? Dan kan je bij een pakketverzekering aankloppen bij degene waarbij je het pakket hebt afgesloten. Dat is een van de voordelen van een pakketverzekering: één aanspreekpunt. Wil je precies weten wat dit voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Stel zelf je pakketverzekering samen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Gratis jaarlijkse persoonlijke check op al je verzekeringen

Hulp nodig bij je pakketverzekering?

Onze experts zitten direct voor je klaar, zonder vervelende wachtrij krijg je direct een expert aan de lijn! WhatsApp of bel ons op 035-6857888!

Vraag offerte aan!

Meer dan 100.000 mensen.

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Gratis overstapservice
  Wil je dat wij je oude pakketverzekering opzeggen? Geen probleem! Neem hiervoor contact met ons op via chat, telefoon of WhatsApp op telefoonnummer 035-6857888
 • Alles in 1 polis
  Wij zetten alle verzekeringen in je pakket op 1 polis. Hierdoor heb je te maken met maar één contactpersoon in geval van schade en heb je maar één maandelijkse afschrijving. Wel zo overzichtelijk!