Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

a.s.r. vouwwagenverzekering?

Sluit de a.s.r. vouwwagenverzekering binnen 5 minuten af!

Vergelijk nu vouwwagenverzekeringen

 • Vergelijk meer dan 12 vouwwagenverzekeringen op premie, dekking en voorwaarden
 • De enige vergelijker van Nederland met échte premies
 • Kies zelf je dekking (Brand, Diefstal en Allrisk)
Start vergelijken

a.s.r. vouwwagenverzekering

Op zoek naar een vouwwagenverzekering? Dan heb je aan a.s.r. een hele goede! Deze verzekeraar wil graag mensen helpen en doet dit door het risico te delen en zich in te zetten voor een betere wereld. Voor de vouwwagenverzekering kun je kiezen uit twee dekkingen. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor aanvullende dekkingen als je dat fijn vindt! Bij schade word je geholpen door een specialist. Zo kun je met een veilig gevoel heerlijk op pad en genieten van jouw vouwwagen.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Aanvullende dekkingen

Naast de WA beperkt casco en allrisk basisdekkingen, kun je ervoor kiezen om aanvullende dekkingen af te sluiten voor je vouwwagen. Je betaalt dan wat meer premie, maar bent ook beter verzekerd! Je kunt ervoor kiezen om een aanvullende dekking af te sluiten voor de inboedel, voortent, caravanmover, de aankoopwaarde of voor hagelschade.

Bekijk meer

Eigen risico

Bij a.s.r. kun je zelf het eigen risico kiezen dat je voor je vouwwagenverzekering betaalt. Hoe hoger het eigen risico is dat je kiest, hoe lager de premie wordt die je hoeft te betalen. Maar let op, je betaalt dan wel een hogere eigen bijdrage wanneer je schade hebt. Je kunt kiezen uit €0,-, €150,-, €250,- of €500,- eigen risico.

Bekijk meer

Vouwwagenverzekering vergelijken

Om de beste vouwwagenverzekering te vinden, raden we je aan om vouwwagenverzekeringen met elkaar te vergelijken. Bij ons vergelijk je maar liefst twaalf vouwwagenverzekeringen met elkaar! Deze vergelijk je op basis van dekking, premie en voorwaarden. Vul jouw wensen en eisen in in onze vergelijker en je vindt de beste én goedkoopste vouwwagenverzekering die bij jouw wensen en eisen past.

Bekijk meer

Vouwwagenverzekering a.s.r.

De a.s.r. vouwwagenverzekering biedt veel zekerheid. Deze verzekering dekt namelijk standaard de schade aan je vouwwagen door brand, storm of regen. Ook ben je verzekerd bij diefstal. Als je vouwwagen niet aan de auto vastzit, ben je verzekerd voor de schade die de vouwwagen aan iemand anders of de spullen van iemand anders veroorzaakt.

a.s.r. vouwwagenverzekering geschikt als…

Deze vouwwagenverzekering is zeer geschikt voor vakanties! Je kunt je bij a.s.r. verzekeren als je korter dan een half jaar met je vouwwagen op vakantie naar het buitenland gaat. Ben je thuis in Nederland? Zorg dan dat de vouwwagen een vaste plek in Nederland heeft. Ook wil a.s.r. graag dat je vouwwagen niet te veel risico op schade loopt. Daarom moet deze jonger dan 25 jaar zijn. Als je vouwwagen meer dan €40.000,- waard is, kan a.s.r. deze niet verzekeren. Let hierop bij het afsluiten van een verzekering!

Dekkingen a.s.r. vouwwagenverzekering

Voor de a.s.r. vouwwagenverzekering kan gekozen worden uit twee basisdekkingen:

WA beperkt casco

Deze dekking verzekert je wanneer je vouwwagen schade toebrengt aan iemand anders of de spullen van een ander. Daarnaast is je vouwwagen verzekert bij schade door de natuur of brand. Maar ook bij diefstal. De vergoeding die je krijgt, wordt gebaseerd op de dagwaarde van de vouwwagen. Let op dat hagelschade bij deze dekking niet mee te verzekeren is. Wil je dit wel? Ga dan voor allrisk!

Allrisk

Deze dekking is een uitbreiding van de beperkt casco dekking. Hierbij krijg je ook de schade vergoedt aan je eigen vouwwagen. Ook als dit je eigen schuld is. Daarnaast ben je gedekt tegen meer schades zoals vandalisme. Ook hier geldt dat de vergoeding die je ontvangt is gebaseerd op de dagwaarde van de vouwwagen. Bij deze dekking is hagelschade wél mee te verzekeren.

Aanvullende dekkingen

Voor de a.s.r. vouwwagenverzekering kun je kiezen uit verschillende aanvullende dekkingen. Deze zijn uiteraard niet verplicht, maar het kan je wel een fijn gevoel geven wanneer je op pad gaat.

Inboedel

Op vakantie neem je over het algemeen veel spullen mee. Wanneer je je vouwwagen even alleen laat om erop uit te gaan, liggen hier vaak nog veel spullen in. Al deze spullen die je hebt meegenomen en achterlaat in je vouwwagen, kun je mee verzekeren.

Voortent

Breid je je vouwwagen uit met een voortent of luifel? Dan kun je deze ook meeverzekeren!

Caravanmover

Een caravanmover is ook mee te verzekeren met een aanvullende dekking.

Aankoopwaarde

Bij deze aanvullende dekking kun je kiezen om de aankoopwaarde voor één, drie of vijf jaar te verzekeren. Bij schade krijg je dan een vergoeding gebaseerd op de aankoopwaarde van je vouwwagen. De inboedel valt hier buiten.

Hagelschade

Wanneer je een allrisk dekking als basisverzekering hebt gekozen, kun je ook een aanvullende hagelverzekering afsluit.

Eigen risico a.s.r. vouwwagenverzekering

Als je deze verzekering bij a.s.r. afsluit, kun je zelf het eigen risico kiezen. Dit is het bedrag dat je bij schade zelf moet betalen. Valt de schade duurder uit? Dan betaalt de verzekeraar de rest. Je kunt kiezen uit een eigen risico van €0,-, €150,-, €250,- of €500,-. Hoe hoger het eigen risico is dat je kiest, hoe minder premie je maandelijks hoeft te betalen.

Schade, en nu?

Oh nee! Schade… Wat nu? a.s.r. helpt je graag zo snel mogelijk. Zo kun je je reis vervolgen. De schadepartner van a.s.r. is Omnia CCS. Dit bedrijf is specialist in schadeherstel van een vouwwagen. Vakkundig en duurzaam herstel staat bij hen hoog in het vaandel. Via hetzelfde bedrijf kun je ook een gratis veiligheidscheck laten uitvoeren. Dit geeft een veilig gevoel om mee op vakantie te gaan!

Over a.s.r.

a.s.r. richt zich op een goede toekomst van mensen en de wereld. Daarom wil deze verzekeraar haar steentje bijdragen aan het verduurzamen van de wereld. Dit doet a.s.r. door bij alles dat ze doet te kijken naar het effect op de lange termijn. Daarnaast zet deze verzekeraar de klant centraal. Ze wil dat de verzekering die je afsluit ook perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Duurzaam schadeherstel

Bij a.s.r. ben je duurzaam verzekerd. Hier hoef jij niks voor te doen. Jouw premie wordt gebruikt om op een maatschappelijk verantwoorde manier te beleggen. Als je schade hebt, repareert een van de duurzame partners van a.s.r. de schade. Zo kun je met een duurzaam gevoel op vakantie.

a.s.r. vouwwagenverzekering vergelijken

Nu je meer weet over de a.s.r. vouwwagenverzekering, kun je gaan vergelijken. Via onze vergelijker vergelijk je twaalf vouwwagenverzekeringen met elkaar. Je vergelijkt op basis van premie, dekking en voorwaarden. Zo vind je de beste verzekering voor jou. En je betaalt niet teveel! Je verzekert precies wat jij nodig hebt. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen over de vouwwagenverzekering van a.s.r.

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: René

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/04/2022

Je kunt een a.s.r. vouwwagenverzekering afsluiten als je niet langer dan 6 maanden aaneengesloten met je vouwwagen naar het buitenland gaat. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat je vouwwagen in Nederland een vaste opstalplek heeft. Je vouwwagen moet jonger dan 25 jaar oud zijn en een aanschafwaarde van maximaal €40.000,- hebben. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Arie

Beantwoord door: Vincent Schokker op 20/04/2022

Dat kan zeker! Wanneer je een allrisk basisverzekering hebt afgesloten, kun je bij de aanvullende dekkingen kiezen om hagelschade mee te verzekeren. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Monica

Beantwoord door: Vincent Schokker op 16/04/2022

Als je een vouwwagenverzekering bij a.s.r. afsluit, kun je zelf het eigen risico kiezen. Dit is het bedrag dat je bij schade zelf moet betalen. Valt de schade duurder uit? Dan betaalt de verzekeraar de rest. Je kunt kiezen uit een eigen risico van €0,-, €150,-, €250,- of €500,-. Hoe hoger het eigen risico is dat je kiest, hoe minder premie je maandelijks hoeft te betalen. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Leo

Beantwoord door: Vincent Schokker op 22/04/2022

a.s.r. richt zich op een goede toekomst van mensen en de wereld. Daarom wil deze verzekeraar haar steentje bijdragen aan het verduurzamen van de wereld. Dit doet a.s.r. door bij alles dat ze doet te kijken naar het effect op de lange termijn. Daarnaast zet deze verzekeraar de klant centraal. Ze wil dat de verzekering die je afsluit ook perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Annette

Beantwoord door: Vincent Schokker op 03/04/2022

De beste vouwwagenverzekering is voor iedereen anders. Het ligt eraan welke basisdekking en aanvullende dekkingen je eventueel wil. Daarom raden we je aan om verzekeringen met elkaar te vergelijken. Dat kan eenvoudig en snel bij ons! Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 vouwwagenverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Vouwwagen verzekeren op maat

Zelf je vouwwagenverzekering samenstellen!

Breid je vouwwagenverzekering uit met schade- en diefstaldekking voor je accessoires

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude vouwwagenverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude vouwwagenverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888. Uiteraard helpen we je ook met het afsluiten van een nieuwe vouwwagenverzekering!
 • Extra korting vouwwagenverzekering?
  Combineer je vouwwagenverzekering met andere verzekeringen en profiteer van pakketkorting! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.