Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Beste woonverzekering?

Welke woonverzekering past het beste bij jou? Ontdekt het hier!

Vergelijk nu woonverzekeringen

 • Vergelijk 10 woonverzekeringen!
 • Extra korting bij elke extra verzekering!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Je woonhuis goed verzekeren? Vind de beste voor jou!

Met een opstalverzekering is jouw huis verzekerd tegen schade. Ook alles wat aan je huis vastzit, valt hieronder. Het gaat hierbij om plotselinge schade door water of vorst. Maar ook bij brandschade helpt de woonverzekering jouw thuis te herstellen. Voor een (nieuw) koophuis wil je de beste opstalverzekering. Maar wat is dan die beste verzekering?

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Beste woonverzekering

Iedereen heeft andere wensen en eisen. Daarom is het niet makkelijk om te zeggen welke woonverzekering de beste is. Om de ideale woonverzekering voor jou te vinden, kan je het beste verzekeringen met elkaar vergelijken. Bij ons kan je 10 woonverzekeringen vergelijken.

Bekijk de beste

Beste woonverzekering

De kosten van een woonverzekering hangen af van de woning. Niet alleen de herbouwwaarde wordt meegenomen in de berekening van de kosten, ook de plaats en de wijk van je woning wegen mee.

Bekijk de kosten

De beste woonverzekering

Dat is voor iedereen anders, want iedereen heeft andere verzekeringswensen en -eisen. Iemand die alleen in een tussenwoning woont, heeft een veel lager verzekerd bedrag. Daarbij dus ook een lagere premie dan een gezin in een vrijstaande woning in de randstad. Heb je kinderen? Dan is een allrisk verzekering aan te raden. Dan zijn eigen-schuld schades ook gedekt. Heb je geen kinderen? Dan heb je liever een lagere premie. Om tot de beste woonverzekering te kunnen komen, kan je niets anders doen dan verzekeringen vergelijken.

Beste verzekering

Om je huis te verzekeren, is een opstalverzekering aan te raden. Er zijn veel verzekeraars en er is een groot aanbod van opstalverzekeringen. Vergelijkdirect werkt samen met verschillende verzekeraars. We helpen je dan ook graag met het vinden van de beste woonverzekering. Bij ons kan je woonverzekeringen met elkaar vergelijken. Zo vind je de verzekering die het beste bij je past. Natuurlijk voor de beste prijs.

Kosten opstalverzekeringen

De kosten voor een opstalverzekering verschillen per woning. Zo kijkt een verzekeraar naar de plaats en wijk waar je in woont. Ook kijkt een verzekeraar naar de herbouwwaarde van je woning. De dekking en je schadeverleden worden ook meegenomen bij het bepalen van de premie.

Vergelijken

We kunnen telefonisch jouw wensen doornemen. Op hetzelfde moment kunnen we verzekeringen voor je vergelijken. Vergelijken kan je ook makkelijk zelf online doen. Net wat voor jou fijn is!

Vind de beste opstalverzekering

We helpen je graag om jouw ideale woonverzekering te vinden. Kom je er niet uit tijdens het vergelijken? De experts van Vergelijkdirect staan direct voor je klaar! Je kunt ons mailen, bellen of appen. Ook als je je huidige woonverzekering wilt opzeggen, kan je contact met ons opnemen! We helpen je graag.

Veelgestelde vragen over de beste woonverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Jacob

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/06/2021

De beste woonverzekering is voor iedereen anders, want iedereen heeft andere verzekeringswensen en -eisen. Iemand die alleen in een tussenwoning woont, heeft een veel lager verzekerd bedrag. Daarbij dus ook een lagere premie dan een gezin in een vrijstaande woning in de randstad. Heb je kinderen? Dan is een allrisk verzekering aan te raden. Dan zijn eigen-schuld schades ook gedekt. Heb je geen kinderen? Dan heb je liever een lagere premie. Om tot de beste woonverzekering te kunnen komen, kan je niets anders doen dan verzekeringen vergelijken. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jolanda

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/06/2021

De kosten voor een opstalverzekering verschillen per woning. Zo kijkt een verzekeraar naar de plaats en wijk waar je in woont. Ook kijkt een verzekeraar naar de herbouwwaarde van je woning. De dekking en je schadeverleden worden ook meegenomen bij het bepalen van de premie. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere woonverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Een goed verzekerd huis
 • Woonverzekering op maat

Kies jouw woonverzekering!

Ontdek direct welke woonverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude woonverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude woonverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Woonhuis verzekeren?
  Heb je een koophuis maar heb je nog geen woonverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van je woonverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.