Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Optimum woonverzekering?

Ontdek meer over de woonverzekering van Optimum.

Vergelijk nu woonverzekeringen

 • Vergelijk Optimum met 9 andere woonverzekeringen!
 • Extra korting bij elke extra verzekering!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Je woonhuis goed verzekeren? Kies voor Optimum!

Je wilt je thuis voelen in je eigen huis en je bent zuinig op je woning. Je huis afbetalen duurt jaren. Maar schade aan je huis kan snel veroorzaakt zijn. Je huis repareren loopt al snel in de kosten. Om je tegen deze financiële risico's te verzekeren, is er de woonverzekering van Optimum. Een woonverzekering is hetzelfde als een opstalverzekering.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Plotselinge schade

Optimum verzekert de schade aan je huis wanneer deze plotseling ontstaat. Wanneer het gaat over plotseling schade kan je denken aan schade die ontstaat door water uit de riolering, maar ook de brand- of bliksemschade en inbraakschade. In deze gevallen is Optimum er voor jou om de schade te verzekeren.

Bekijk de dekking

Dekking

Met de woonverzekering van Optimum zijn alle zaken verzekert die vastzitten aan je huis. Het gaat hierbij om de fundering, maar ook je schuur, garage, tuinhuis of tuinhek. Ook de vloeren, inbouwkeuken en badkamer zijn verzekerd. Hetzelfde geldt voor glad en leidingwerk!

Bekijk de dekking

Dekking woonverzekering Optimum

Een woonverzekering vergoedt de schade aan je woning. Deze schade kan ontstaan door water uit rioleringen. Ook brand- of bliksemschade valt binnen de verzekering. Wanneer inbraak schade veroorzaakt aan je woning, vergoedt Optimum dat ook.

Wat is verzekerd?

Een woonverzekering verzekert de zaken die aan je huis vast zitten. Hierbij kan je denken aan de fundering van je huis. Ook schade aan je schuur, garage of tuinhuis valt in de verzekering. Hetzelfde geldt voor een tuinhek of muurtje. De vast vloeren in je huis en de inbouwkeuken zijn ook verzekerd tegen plotselinge schade. Daarnaast hoort de badkamer er ook bij. Leidingen en vloerverwarming vallen net zo goed in deze verzekering. Glas is niet bij elke woonverzekering meeverzekerd, maar bij Optimum wel!

Optimum woonverzekering afsluiten

Wil je meer weten over de Optimum woonverzekering? We staan direct voor je klaar! Neem gerust contact met ons op. Samen met jou nemen we de mogelijkheden door. Vergelijk je liever nog wat meer verzekeringen? Ook daar helpen we je graag bij. Je kan verzekering zelf online vergelijken. Kom je er niet uit, geef ons een seintje, dan kijken we er samen even naar.

Veelgestelde vragen over de woonverzekering van Optimum

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Evelien

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/06/2021

Een woonverzekering en een opstalverzekering zijn hetzelfde. Het heeft een andere naam, maar je verzekert jezelf tegen hetzelfde! Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Linda

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/06/2021

Bij Optimum valt glasschade altijd in de woonverzekering. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Pieter

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/06/2021

Iedereen woont anders en iedereen heeft andere wensen en eisen aan een verzekering. Om de beste woonverzekering voor jou te vinden, raden wij je aan om verzekeringen met elkaar te vergelijken. Daar helpen we je graag bij. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere woonverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Een goed verzekerd huis
 • Woonverzekering op maat

Zelf je woonverzekering kiezen!

Kies de woonverzekering die het beste bij jou past.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude woonverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude woonverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Woonhuis verzekeren?
  Heb je een koophuis maar heb je nog geen woonverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van je woonverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.