Avero Achmea caravanverzekering

Een Avero Achmea caravanverzekering kun je direct afsluiten bij vergelijkdirect.com! Avero Achmea is een bekende verzekeraar in en heeft een goede naam. Toch kan het nooit kwaad om een vergelijking te maken. Een vergelijking maken bij vergelijkdirect.com is gratis en in een paar minuten gemaakt. Door een vergelijking te maken betaal je nooit een te hoge premie! Ook kun je door een vergelijking te maken goed zien welke dekkingen verschillende verzekeraars aanbieden. De dekkingen zijn vaak nog belangrijker dan de premie als je niet voor onverwachte kosten wil komen te staan. Benieuwd naar de caravanverzekering die het beste bij jou wensen past? Maak dan nu de vergelijking!

Avero Achmea caravanverzekering

   •  Goed verzekert
   •  Veilig gevoel
   •  Vrije keuze aanvullende dekkingen

Avero Achmea caravanverzekering en andere verzekeraars

Bij vergelijkdirect.com vergelijken we verschillende verzekeraars om zo een goed persoonlijke afgestemd advies te kunnen vormen. Voor een goede vergelijking zijn er natuurlijk meer dan een paar verzekeraars nodig. De verzekeraars die wij vergelijken zijn betrouwbaar en hebben een goede naam in de branche. Hieronder staan de verzekeraars vermeld naast de Avero Achmea caravanverzekering:

 • Centraal Beheer caravanverzekering
 • FBTO caravanverzekering
 • HEMA caravanverzekering
 • Inshared caravanverzekering
 • OHRA caravanverzekering
 • Unigarant caravanverzekering
 • Univé caravanverzekering
 • Interpolis caravanverzekering
 • Allianz caravanverzekering
 • Avero Achmea caravanverzekering

Aanvullende dekkingen

Er zijn ook een hoop verschillende aanvullende dekkingen, die kun je hieronder bekijken:

Nationale Nederlanden autoverzekering aanvullendInformatie
Rechtsbijstand

Met deze aanvullende dekking krijg je juridische bijstand als je materiële- of letselschade hebt na een ongeluk. Met de juridische hulp kun je de schade verhalen op de andere partij.

Opzittendenverzekering

Met een opzittendenverzekering zijn jij en een eventuele medepassagier gedekt tegen kosten die jullie hebben na een ernstig ongeluk. Raak je blijvend invalide, dan ben je tot maximaal €100.000,- gedekt. 

Accessoires tot €2.500

Bij een cascodekking zijn je accessoires tot €500,- standaard meeverzekerd. Je kunt er ook zelf voor kiezen om dit bedrag te verhogen. Je kunt deze dekking bij de ANWB uitbreiden tot wel €2.500,-.

Voordelen van je caravan verzekeren

Aan een caravanverzekering zitten veel voordelen verbonden. Zo kom je door het afsluiten van de juiste dekkingen niet voor onverwachte kosten te staan. Op deze manier kun je met een gerust hart op vakantie! Zelf weet je vaak het beste welke dekkingen het beste bij jou caravan en rijgedrag passen. Bedenk daarom ook goed welke dekkingen je denkt nodig te hebben voor het afsluiten van een Avero achmea caravanverzekering. Er is een basisverzekering maar er bestaan ook aanvullende dekkingen. Voor meer informatie over de verschillende dekkingen kun je verder lezen om de home pagina van caravanverzekeringen.

Lees hier meer over de caravanverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier