Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Avéro Achmea woonverzekering?

Alles wat je wilt weten over de woonverzekering van Avéro Achmea.

Vergelijk nu woonverzekeringen

 • Vergelijk Avéro Achmea met 9 andere rechtsbijstandverzekeringen!
 • Extra korting bij elke extra verzekering!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Een goede woonverzekering? Ga voor Avéro Achmea!

Als je je ergens veilig wilt voelen, dan is het thuis wel. Je bent zuinig op je woning, maar schade kan snel ontstaan. Het kost veel geld om je huis na schade te laten herstellen. Om de financiële risico's die dit met zich mee brengt te verkleinen, is er de woonverzekering van Avéro Achema.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Keuzedekking glas

Naast de basisdekking van Avéro Achmea, kan je je woonverzekering uitbreiden met de keuzedekking 'glas'. Zo verzeker je het glas in je woning mee. Gaat je dubbelglas binnen 10 jaar lek? Geen probleem, dat valt in de dekking!

Bekijk de keuzedekking

Topdekking

Met de topdekking van Avéro Achmea is de schade die je zelf per ongeluk veroorzaakt ook verzekerd.

Bekijk de keuzedekking

Dekking Avéro Achmea woonverzekering

Met deze verzekering verzeker je je huis tegen schade. Hierbij gaat het om schade die is aangericht door brand, lekkage, storm of inbraak.

Woonhuis

Natuurlijk valt je woonhuis binnen de woonverzekering. Maar ook de bijgebouwen zoals een garage zijn verzekerd. Heb je een garage op een ander adres? Ook dan valt dat onder deze verzekering.

Tuin

Schade aan je tuin wordt ook vergoed. De planten, struiken of bomen die in je tuin staan, zijn tot €25.000,- verzekerd. Als het groen in jouw tuin schade heeft opgelopen door storm of diefstal, dan betaalt deze verzekeraar maximaal €1.000,- om de schade te herstellen.

Verbouwing

Ben je bezig met een verbouwing of staat je woning even leeg? Geen probleem. Ook dan is schade aan je woning verzekerd. Als je woning leeg staat, moet er bij schade wel sprake zijn van braaksporen.

Contra-expert

Na een schade komt een expert van Avéro Achmea de schade vaststellen. Het kan voorkomen dat je het oneens bent met deze expert. Je kan dan zelf een expert laten komen: een contra-expert. Beide experts regelen de schade met elkaar. Omdat de door jou gekozen expert als gevolg van de schade komt, vallen deze kosten vaak binnen de verzekering.

Keuzedekkingen Avéro Achmea woonverzekering

Naast deze dekking heeft Avéro Achmea ook nog twee keuzedekkingen.

Glas

Het glas in je woning kan je meeverzekeren met deze extra dekking. Ook wanneer het dubbelglas binnen tien jaar lek gaat, valt dat binnen de verzekering.

Topdekking

Wanneer je deze dekking kiest, is ook de schade verzekerd die je per ongeluk zelf veroorzaakt.

Eigen risico

Welk eigen risico je moet betalen, is ook handig om te weten. Bij deze verzekeraar heb je alleen een eigen risico wanneer er schade ontstaat door storm. Je betaalt dan €200,-.

Woonverzekering Avéro Achmea afsluiten

Is de Avéro Achmea woonverzekering precies wat je zoekt? Neem dan contact met ons op. Dan sluiten we deze verzekering direct voor je af. Ook voor eventuele vragen kan je altijd bij ons terecht. Onze experts staan voor je klaar. Wil je toch nog even verder kijken of er een verzekering is die beter bij je past? Dat kan! Bij ons kan je verschillende woonverzekeringen met elkaar vergelijken. Dit kan je zelf doen. Mocht je liever telefonisch samen de vergelijking maken, dan kan dat natuurlijk ook.

Veelgestelde vragen over de woonverzekering van Avéro Achmea

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Henk

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/06/2021

Bij Avéro Achmea is je tuin altijd meeverzekerd. Wanneer je schade hebt aan de struiken, bomen of platen wordt dit tot €25.000,- verzekerd. Als het groen in jouw tuin schade heeft opgelopen door storm of diefstal, dan betaalt deze verzekeraar maximaal €1.000,- om de schade te herstellen. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Rob

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/06/2021

Zeker! De kosten die gemaakt moeten worden voor een contra-expert worden bijna altijd volledig vergoed. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Lotte

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/06/2021

Voor de woonverzekering heeft Avéro Achmea twee keuzedekkingen. ‘Glas’ om het glas in je huis mee te verzekeren. Ook wanneer het dubbelglas binnen tien jaar lekt, valt dat in deze dekking. Met de ‘topdekking’ ben je ook verzekerd tegen de schade aan je woning die je per ongeluk zelf veroorzaakt. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere woonverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Een goed verzekerd huis
 • Woonverzekering op maat

Zelf je woonverzekering samenstellen!

Kies jij voor de basisdekking of breid je de woonverzekering uit met de glas- of topdekking? Jij kiest!

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude woonverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude woonverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Woonhuis verzekeren?
  Heb je een koophuis maar heb je nog geen woonverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van je woonverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.