Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Proteq dierenverzekering

Proteq dier en zorg heet tegenwoordig Reaal dier en zorg. Zelfde verzekeraar, zelfde specialisten, alleen een nieuwe naam!
Proteq dier en zorg is een bekend begrip in de wereld van de dierenverzekeringen. De naam Proteq dier en zorg kom je bijna nergens meer tegen, omdat er een naamswijziging heeft plaats gevonden.

Reaal dierenverzekering
   •  Reaal dierenverzekering samenstellen naar jouw wensen
   •  Meest uitgebreide basisdekking van Nederland
   •  Direct online afsluiten bij Reaal!

  Zelf vergelijken

Als hond- of kateigenaar en dierenliefhebber wil je natuurlijk niet zien dat je huisdier ziek wordt of pijn lijdt na een ongeluk. Helaas zal dit ongetwijfeld eens bij je huisdier gebeuren. Doordat er over het algemeen snel een dierenarts bij geroepen wordt, kunnen de medische kosten hoog oplopen. De gezondheid van je huisdier is uiteraard het aller belangrijkste, maar het zou ook fijn zijn als een groot deel van de kosten gedekt zou worden door je verzekeraar. De Proteq (Reaal) dierenverzekering is hier een goede optie voor!

basispakket

Het basispakket van de Proteq/Reaal dierenverzekering is de meest uitgebreide van Nederland, vergeleken met andere dierenverzekeringen. Er wordt slechts één basispakket aangeboden, welke alleen nog aangepast kan worden met het eigen risico en het maximale verzekerde bedrag. Meer is ook niet nodig, door de uitgebreide basisdekking bij de Proteq/Reaal dierenverzekering!

 • Dier en zorg 50 | Vergoeding 50% | Maximaal verzekerd bedrag: €1.500
 • Dier en zorg 70 | Vergoeding 70% | Maximaal verzekerd bedrag: €3.000
 • Dier en zorg 90 | Vergoeding 90% | Maximaal verzekerd bedrag: €5.000

De volgende dekkingen vind je in het basispakket van een Proteq/Reaal dierenverzekering:

DekkingenDier&zorg 50%Dier&zorg 70%Dier&zorg 90%
Totaal verzekerd bedrag

€1.500

€3.000

€5.000

Consult dierenarts

 

 
Operaties

Medicijnen

Onderzoeken

Echoscopie

Röntgenologie

Plaatsen chip

Chemo- en radiotherapie

Inslapen

Heup en ellebogen hond

Heup en ellebogen kat

Aanvullende dekkingen

Bij Proteq/Reaal dier en zorg zijn er mogelijkheden om de basisdekking uit te breiden met aanvullende dekkingen. Hiermee kun je je verzekering helemaal samenstellen naar jouw wensen en eisen. De volgende aanvullende dekkingen zijn af te sluiten:

Aanvullende dekkingBehandelingDier&zorg 50%Dier&zorg 70%Dier&zorg 90%

1. Gebitsbehandeling

Max €500 per jaar

Wortelkanaalbehandeling

Behandelen tandbederf

Tanden trekken

Polijsten en vullingen

Dentale röntgenfoto's

Controle/reiniging gebit

2. Alternatieve therapieën

Max €200 per jaar

Gedragstherapie

Hydrotherapie

Fysiotherapie

Homeopathie

Chiropractie

Accupunctuur

Orthomanuele therapie

Osteopathie

3. Reisverzekering

Hele wereld dekking

€1000

€1000

€1000

4. Crematie

SHCN Dierenuitvaart

Hondenverzekering vergelijken

Maandelijkse premie

Doordat je zelfstandig de keuze kunt maken welk vergoedingspercentage je wilt, heb je invloed op de hoogte van de maandelijkse premie. Naast het vergoedingspercentage krijg je ook de mogelijkheid om een vrijwillig extra eigen risico te kiezen. Hiermee zal de maandelijkse premie een stuk lager worden. Let op, hierdoor zijn de directe kosten bij de dierenarts wel hoger voor jou, doordat je minder uitgekeerd krijgt door Proteq/Reaal dierenverzekering. Er is keuze uit drie extra vrijwillige eigen risico’s, namelijk: €50, €100 of €150 per jaar.

Vrije dierenartskeuze

Bij de Proteq dierenverzekering was het vroeger al mogelijk om zelfstandig je dierenarts te kiezen. Uiteraard moet deze wel voldoen aan de kwaliteitsnormen, maar als dit het geval is dan is de keuze volledig vrij. Ondanks dat de naam Proteq dier en zorg is verandert naar Reaal dier en zorg, is de vrije dierenarts keuze gelukkig niet verdwenen.
Een Proteq/Reaal dierenverzekering kan helemaal naar wens worden samen gesteld!

De Proteq/Reaal dierenverzekering

Ondanks dat de naam Proteq dierenverzekering is verandert in Reaal dierenverzekering bieden zij nog steeds zeer goede dierenverzekeringen aan. De kwaliteit is niet gewijzigd! Zoals je hierboven duidelijk hebt kunnen lezen zijn er een aantal mogelijkheden om je Proteq/Reaal dierenverzekering helemaal naar wens samen te stellen door basispakketten uit te breiden met extra aanvullende dekkingen. Door de combinaties van het vergoedingspercentage en het vrijwillige extra eigen risico is het mogelijk om invloed uit te oefenen op de maandelijkse premie. Hierdoor is Proteq/Reaal dierenverzekering een goede keuze voor jouw huisdier!

Naast Reaal bieden ook OHRA, Petplan en Inshared dierenverzekeringen aan. Deze dierenverzekeringen kun je gemakkelijk en overzichtelijk met elkaar vergelijken op Vergelijkdirect.com. Vergelijk alle dierenverzekeringen op basis van premie en dekking en vind de beste dierenverzekering die bij jouw situatie past!

Lees hier meer over de dierenverzekering