Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Goedkope fietsverzekering

Op zoek naar een goedkope fietsverzekering? Stel een vergelijking op en sluit online de goedkoopste optie af!

Goedkoopste fietsverzekering vinden?

 • Onafhankelijk vergelijken op basis van jouw situatie
 • Direct verzekerd de weg op
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (Diefstal, Schade, Ongevallen, Pechhulp etc. )
Ja, help mij!

Goedkope fietsverzekering

Voor een goedkope fietsverzekering ben je bij vergelijkdirect.com bij het juiste adres! Wij vergelijken verschillende verzekeraars met elkaar om zo de beste verzekering met de voordeligste premie voor jou te vinden. In ons overzichtelijke vergelijking schema kan je precies zien welke dekkingen bij welke fietsverzekeringen horen. Wil jij ook een goedkope fietsverzekering? Maak dan nu je eigen vergelijk binnen enkele seconden!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Mogelijke dekkingen fietsverzekering

Je kunt je fiets verzekeren tegen schade door diefstal en ongevallen. Daarnaast kun je je fietsverzekering uitbreiden met veel handige aanvullende dekkingen. Kies bijvoorbeeld voor een uitgebreide fietsverzekering met pechhulp, (verhaals)rechtsbijstand en een accessoire dekking. We leggen je graag uit hoe iedere dekking werkt. Je kunt dan zelf beter inschatten wat je wel en niet wilt verzekeren!

fietsverzekering - fiets verzekeren
Bekijk aanvullende dekkingen

Looptijd fietsverzekering

Je kunt ervoor kiezen om een doorlopende fietsverzekering af te sluiten of een fietsverzekering voor 1, 2, 3 of 5 jaar. Een doorlopende fietsverzekering betaal je maandelijks, terwijl je een fietsverzekering voor een vaste periode in één keer vooruit betaald. Wil je weten welke fietsverzekering het beste bij jouw fiets past? Vergelijk dan zelf je fietsverzekering!

Vergelijk zelf je fietsverzekering

Hulp nodig bij het vinden van de juiste fietsverzekering?

Wij hebben meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van fietsverzekeringen. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken en het afsluiten van een fietsverzekering die volledig past bij je wensen! Wil je direct geholpen worden (op werkdagen binnen 1 uur)? Laat één van onze experts dan direct contact met je opnemen!

Een goedkope fietsverzekering, maar wat krijg ik dan?

In onze vergelijking kun je verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken. De verzekeringen verschillen wel en de prijs hangt van verschillende factoren af. De premie wordt bepaald door: de staat van je fiets, aanschafwaarde, je woonplaats en de aanvullende dekkingen. De verschillende pakketten zijn opgemaakt uit een aantal dekkingen.

De dekkingen staan hieronder vermeld:

 • Diefstal
 • Schade
 • Pechhulp
 • Ongevallen

Diefstal is standaard meeverzekerd in ieder pakket. De andere drie dekkingen zijn aanvullend en dus optioneel. Toch kun je voor een klein bedrag vaak nog een dekking erbij nemen en weet je zeker dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Hierdoor kun je met een gerust hart de weg op. Ben je benieuwd naar de premie die past bij jouw wensen? Maak dan nu de vergelijking!

Voordelen aan een fietsverzekering

Aan een fietsverzekering zitten vele voordelen verbonden. Zo kom je niet onverwachts voor hoge kosten te staan en kan je vaak snel alweer lekker door fietsen! Als je de dekkingen aanzet die jij denkt nodig te hebben zul je achteraf blij zijn met het feit dat je een fietsverzekering hebt afgesloten. Doordat wij veel verzekeraars met elkaar vergelijken is het mogelijk om een goedkope fietsverzekering af te sluiten! De premie voor jou verzekering zal afhangen van de verschillende gegevens je invoert of aankruist in de vergelijking check. Wil je een goedkope fietsverzekering afsluiten, bekijk dan door middel van onze vergelijking naar je mogelijkheden.

Verschillende verzekeraars

Om een vergelijking te maken heb je natuurlijk verschillende verzekeraars nodig. De verzekeraars die hebben opgenomen in onze vergelijking staan allemaal erg goed aangeschreven en zijn betrouwbaar. De verzekeraars die wij vergelijken zijn de volgende:

 • Klaverblad verzekeringen
 • Enra
 • Allianz Global Assistance
 • Univé
 • Hema
 • KingPolis

Vergelijk zelf je fietsverzekering

Wil je weten hoe fietsverzekeringen van elkaar verschillen zodat je de juiste fietsverzekering afsluit? Start dan direct met vergelijken en vind binnen 1 minuut de verzekering die het beste bij je past. Onze vergelijking houdt rekening met de door jou gewenste dekking, looptijd, soort fiets en uiteraard de hoogte van je maandelijkse premie! Een fietsverzekering vergelijk je nu binnen een minuut!

Veel gestelde vragen over fietsverzekeringen aan Vincent en Bart van Vergelijkdirect.com

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: A. de Jong

Beantwoord door: Bart Houtman op 04/06/2019

Het is niet mogelijk om de goedkoopste fietsverzekering aan te wijzen. Dit komt omdat de situatie voor iedereen anders is. Er wordt gekeken naar factoren als leeftijd, postcode, aantal schade vrije jaren en natuurlijk wat voor soort fiets het is. Wil je uitzoeken welke verzekeraar de goedkoopste is voor jou? Start dan zelf met vergelijken. Mocht je er niet uit komen met vergelijken of heb je andere vragen? Dan kan je contact met ons opnemen per chat, WhatsApp of telefoon! 035-6857888.

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Werkelijke premies voor jouw fiets
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Fiets verzekeren op maat

Zelf je fietsverzekering samenstellen!

Breid je fietsverzekering uit met dekking voor pechhulp, rechtsbijstand en je accessoires!

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude fietsverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude fietsverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888. Uiteraard helpen we je ook met het afsluiten van een nieuwe fietsverzekering!
 • Extra korting fietsverzekering?
  Combineer je fietsverzekering met andere verzekeringen en profiteer van pakketkorting! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.