Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Ben je op zoek naar een inboedelverzekering?

Verzeker je inboedel tegen schade door brand, storm en water

Vergelijk nu je inboedel!

 • Inboedelverzekeringen overzichtelijk met elkaar vergelijken
 • Kies de dekking die bij jouw situatie past!
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (Brand, Diefstal, Storm)
Vergelijk nu je inboedel

Reaal inboedelverzekering

Wij vinden het heel erg belangrijk dat jij je huis goed verzekerd. Dat betekent dus niet alleen je opstal maar ook je inboedel. Een inboedelverzekering is niet verplicht, maar wij raden het wel altijd aan. Wij raden dit aan omdat je huis je belangrijkste bezit is. Ook is je inboedel meer waard dan je denkt, het zou zonde zijn als deze spullen vergaan door schade of brand en je ze niet meer terug kan krijgen. Wij vergelijken natuurlijk meerdere verzekeraars, maar wat biedt de inboedelverzekering van Reaal precies? Dat lees je hier

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Standaard inboedelverzekering

Dit type dekt schade die veroorzaakt is door brand, ontploffing, blikseminslag, vandalisme, omvallende bomen, water en storm.

Bekijk de dekking

Allrisk inboedelverzekering

Deze dekking wordt vaak gekozen voor auto’s tussen de nul en vijf jaar oud . De ASR Allrisk autoverzekering is de meest uitgebreide verzekering voor je auto. Bij deze verzekering ben je verzekerd tegen schades die je een ander toebrengt. Ook je bent verzekerd tegen schades aan je eigen scooter. Wel moeten we erbij vermelden dat er geen schadevergoeding wordt uitgekeerd bij opzet of gebruik van verboden middelen.

Bekijk de dekking

Wat is je inboedelverzekering?

Een inboedelverzekering is er om schade aan verplaatsbare spullen in huis te dekken. De niet nagelvaste spullen in huis noem je de inboedel. Onder inboedel vallen spullen zoals meubels, gordijnen en wasmachines. De schadesoorten die worden vergoed zijn onder andere brand- en stormschade. Maar ook na inbraak- en waterschade.

Reaal inboedelverzekering: wat voor dekkingen zijn er

Reaal biedt twee verschillende soorten dekkingen. Je kan zelf kiezen welke het beste bij jou en je situatie past. Wat houden deze dekkingen precies in? Om dat voor je duidelijk te maken, hebben we ze hieronder voor je op een rijtje gezet. Zo weet je meteen welke opties je hebt. De dekkingen die Reaal biedt zijn de basisdekking en allrisk.

Basisverzekering

Met de basisdekking ben je verzekerd tegen veelvoorkomende schades. Hierbij kun je denken aan schades die zijn veroorzaakt door brand, storm of wateroverlast en diefstal.

Allriskverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering ben je ook verzekerd tegen schade aan je inboedel door andere onverwachte gebeurtenissen. Zoals vallen en stoten.

Reaal inboedelverzekering aanvullende dekkingen

Bij de Reaal inboedelverzekering kan je kiezen uit vier verschillende aanvullende dekkingen.

De glasverzekering

Bij deze dekking verzeker je ook het glas in de deuren of ramen van het huis.

Buitenhuisrisico

Hierbij zijn bepaalde bezittingen ook buitenshuis verzekerd.

Zakelijke inboedel

Bij deze dekking kan je, zoals het woord al zegt, de inboedel van de zaak verzekeren. Bijvoorbeeld als je een kantoor hebt.

Sieradenverzekering wereldwijd

Hiermee kan je jouw sieraden verzekeren. Als jouw sieraden in Nederland of in het buitenland gestolen worden of schade hebben, dan krijg je dit verzekerd.

Wat is er niet verzekerd met de Reaal inboedelverzekering?

Wanneer keert Reaal niet uit? Er zijn altijd een paar gebeurtenissen waarin een verzekeraar geen schade uitkeert. Welke situaties zijn dit precies bij de Reaal inboedelverzekering? Dat hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet:

 • Schade door jouw opzet en roekeloosheid.
 • Door georganiseerd geweld (molest).
 • Schade door normaal gebruik van de inboedel bijvoorbeeld vlekken, barsten, krassen, deuken en schrammen.
 • Bij schade door slecht onderhoud van de inboedel.
 • Bij verduistering of vermissing van de inboedel.
 • Schade door slijtage.
 • Schade door verhuur van de woning.

Eigen risico inboedelverzekering Reaal

Bij de inboedel van Reaal kies je je eigen risico. Het maakt niet uit of je voor de basis of allrisk dekking kiest. Bij Reaal kan je kiezen uit een risico van €150,-, €250,- of €500,- per gebeurtenis. Dit eigen risico is bij schade altijd voor je eigen rekening. Kies daarom het eigen risico wat past bij jouw situatie.

Wat kost de inboedelverzekering van Reaal?

De kosten van de inboedelverzekering is voor iedereen verschillend. De premie voor jouw verzekering wordt bepaald door verschillende factoren. De eerste factor heeft te maken met de dekking. Reaal biedt twee dekkingen en deze dekkingen verschillen ook in premie. Hoe uitgebreider de dekking is, hoe hoger de premie zal zijn. Daarnaast wordt gekeken naar je woonplaats. Premies kunnen verschillen per woonplaats of regio. Dit komt bijvoorbeeld doordat er op de ene plaats meer diefstal plaats vindt dan in de andere woonplaats. De premie betaal je per maand, kwartaal, half jaar of jaar. Als je precies de premie wilt weten, maak dan een vergelijking op onze website!

Welke verzekeringen kunnen er nog meer?

Naast de inboedelverzekering zijn er nog een aantal andere verzekeringen voor jouw woning. Daarom is het handig om hier ook even naar te kijken als je geen risico wilt lopen op schades of diefstal. Deze verzekeringen kan je ook toevoegen aan een pakket. Wie weet krijg je er nog pakketkorting bij!
De verzekeringen die in combinatie kunnen met de inboedelverzekering zijn:

 • Opstalverzekering
 • Glasverzekering
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering

Wat doen wij van Vergelijkdirect.com voor jou?

Wij vinden het dus erg belangrijk dat jij je huis verzekert. Als je een inboedelverzekering afsluit loop je geen risico dat jij zonder spullen in je huis komt te zitten als er bijvoorbeeld brand of schade is geweest. Er zijn heel veel verzekeraars. En ook veel van die verzekeraars bieden ook inboedelverzekeringen aan. Daardoor is het voor de klant moeilijker om de juiste dekking voor de beste prijs te vinden. Hier willen wij onze klanten graag mee helpen.

Vergelijken

Wij vergelijken verzekeraars voor onze klanten om een verzekering te vinden die bij hun past. En een met de beste prijs. Wij kunnen de vergelijking telefonisch met je doen. Daarnaast kunnen we de verzekering direct afsluiten. Maar je kan dit ook zelf online doen. Het is wat je fijn vindt! Heb je hulp nodig? Dan kan je contact met ons opnemen. Ook voor vragen kan je bij ons terecht. We helpen je graag!

Veel gestelde vragen over de Reaal inboedelverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: W. Wortel

Beantwoord door: Bart Houtman op 27/06/2021

De hoogte van jouw premie is afhankelijk van een aantal factoren. Een factor die meetelt is bijvoorbeeld wat voor soort dekking jij kiest. Hoe uitgebreider de dekking, hoe hoger de premie gaat zijn. Daarnaast is de waarde van je inboedel ook een grote invloed. Maar ook gaat de soort woning waarin je woont telt mee voor de premie. En ook het eigen risico speelt een rol in de hoogte van jouw premie. Heb je hulp nodig of wil je exact weten wat een autoverzekering bij Reaal kost? Dan kun je contact met ons opnemen via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Vraag van: B. Timmer

Beantwoord door: Bart Houtman op 30/07/2021

Voor een inboedelverzekering heb je twee soorten dekkingen. De eerste dekking is de basisdekking. Deze uitgebreide dekking dekt schades door brand, blikseminslag, inbraak, ontploffing, storm, schroeien/smelten en wateroverlast. De tweede dekking is de allrisk dekking. Met de allrisk dekking ben je ook gedekt tegen onvoorziene schades die je zelf hebt veroorzaakt aan je inboedel. Meer vragen over de dekkingen? Dan kun je contact met ons opnemen via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere inboedelverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Een goed verzekerde inboedel
 • Inboedelverzekering op maat

Kies jouw inboedelverzekering!

Ontdek direct welke inboedelverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige inboedelverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude inboedelverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Inboedel verzekeren?
  Ben je op zoek naar de juiste inboedelverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw inboedelverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.