Reaal fietsverzekering

Een Reaal fietsverzekering is helaas nog geen onderdeel van Reaal. Uiteraard zijn er talloze goede alternatieven voor jouw fietsverzekering! Vergelijkdirect.com heeft al deze alternatieven voor jou op een rijtje gezet. Een fietsverzekering sluit je namelijk al af vanaf €3,87!

Verzekeraars

De fietsverzekeringen die je bij ons kunt vergelijken zijn:

 

Soort fietsverzekering

Het is belangrijk om voor jezelf te bepalen, wat voor fietsverzekering je nodig hebt. Over het algemeen ben je altijd verzekerd tegen diefstal bij het afsluiten van een fietsverzekering. Mocht je fiets gestolen worden, wordt deze schade dus altijd vergoed. Meestal krijg je de eerste drie jaar van de looptijd zelfs de aanschafwaarde vergoed, daarna vindt er meestal afschrijving plaats.

Extra dekkingen

Bij de meeste fietsverzekeringen kun je aanvullende of extra dekkingen afsluiten. Zo kun je meestal pechhulp, rechtsbijstand en een ongevallendekking afsluiten. Zo kan pechhulp heel handig zijn als je lange afstanden moet fietsen. In het geval van pech, krijg je dan vervoer naar je bestemming, sommige pechhulpdiensten voeren ook ter plekke noodreparaties uit.

Je kunt deze dekkingen los afsluiten, maar soms zijn ze al ook onderdeel van een verzekering.

Looptijd fietsverzekering

Je kunt een fietsverzekering afsluiten in drie soorten looptijden:

 • Doorlopend
  Een doorlopende fietsverzekering heeft geen einddatum. Je sluit deze verzekering voor minimaal een jaar af, daarna is deze maandelijks opzegbaar. Een doorlopende fietsverzekering kun je maandelijks betalen.
 • 3 jaar
  Deze fietsverzekering duurt precies drie jaar en dient in één keer betaald te worden. Als de looptijd verstreken is, is de verzekering afgelopen en is de fiets niet meer verzekerd.
 • 5 jaar
  Deze fietsverzekering duurt precies vijf jaar en dient in één keer betaald te worden. Als de looptijd verstreken is, is de verzekering afgelopen en is de fiets niet meer verzekerd.

Fietsverzekering: de prijs

De hoogte van een fietsverzekering hangt af van een aantal factoren. Je betaalt bijvoorbeeld meer premie voor een dure fiets, voor een goedkopere fiets betaal je weer minder premie. Verder is ook je postcode belangrijk, in bepaalde postcodegebieden worden er nou eenmaal meer fietsen gestolen. De verzekeraars passen hier hun premies op aan. Ook de looptijd heeft invloed op je premie. Zo betaal je voor een fietsverzekering van 5 jaar een lagere maandpremie dan een doorlopende fietsverzekering.

Vergelijken

Fietsverzekeringen kunnen veel van elkaar verschillen. Zo kunnen twee verzekeringen met dezelfde dekking enorm van prijs verschillen. Daarom is het belangrijk om goed te vergelijken. In onze vergelijker kun je je Reaal fietsverzekering vergelijken met andere fietsverzekeringen. Je kunt vergelijken op basis van:

 • Premie
  Wij sorteren de fietsverzekering standaard op prijs. Doorgaans betekent een lagere premie een lagere dekking
 • Dekking
  Wij laten automatisch de dekkingen zien die per fietsverzekering van toepassing zijn. Je kunt de verzekeringen ook filteren op dekkingen!
 • Looptijd
  Je kunt bij onze vergelijker kiezen welke looptijd je wil vergelijken

 

Duidelijk en zeer snel te regelen.
- Utrecht
36 klanten waarderen ons gemiddeld met een 0/10

Lees hier meer over de fietsverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier