Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Reaal motorverzekering?

Ontdek de Reaal motorverzekering

Vergelijk nu motorverzekeringen

 • Vergelijk meer dan 11 motorverzekeringen!
 • Op werkdagen binnen een uur verzekerd!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Goede motorverzekering nodig? Kies voor Reaal

Ben je op zoek naar de Reaal motorverzekering? Dan ben je hier aan het juiste adres. We leggen je graag meer uit over deze verzekering, de dekkingen en de aanvullende dekkingen. Uiteraard komen ook de voordelen van de Reaal motorverzekering aan bod. Bedenk vooraf goed wat voor verzekering je wilt. Naast Reaal kan je ook kiezen voor een andere motorverzekering. Bij ons kun je deze motorverzekeringen met elkaar vergelijken om zo de beste motorverzekering voor jouw motor te vinden.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA-verzekering

De WA verzekering is de basisdekking en dekt de schade die jij toebrengt aan een ander. Dit kan fysieke of materiële schade zijn.

Bekijk de dekking

WA plus verzekering

Met de WA+ verzekering dek je ook schade aan je eigen motor na schade door storm, hagel of bliksem. Maar ook de schade door een botsing met een dier of als je schade hebt na een poging tot diefstal.

Bekijk de dekking

Allrisk

Wil je je motor heel goed verzekeren? Overweeg dan de allrisk verzekering. Hiermee ben je namelijk ook verzekerd tegen schade door botsingen. Deze dekking is handig voor nieuwe of dure motoren.

Bekijk de dekking

Voordelen Reaal motorverzekering

Wanneer je kiest voor de motorverzekering van Reaal profiteer je van een aantal voordelen. Zo heb je een instapkorting van wel 48%. Maar Reaal heeft nog meer voordelen. We lichten ze even toe.

Hoge no-claim korting

Bij de Reaal motorverzekering krijg je direct bij het afsluiten een premiekorting van 48%. Het maakt hierbij niet uit of je voor het eerst een motorverzekering afsluit en ook niet of je jonger bent dan 24 jaar! Per jaar dat je geen schade rijdt, stijg je op de bonus/malus ladder. Per jaar stijgt je korting dan met gemiddeld met 4%. De no-claim korting kan oplopen tot wel 75%.

Nieuwwaarderegeling

De waarde van je motor is belangrijk voor het geval je schade oploopt. De waarde is namelijk bepalend voor de schadevergoeding die je ontvangt. Heb je binnen drie jaar na aanschaf van een nieuwe motor schade? Dan geldt de nieuwwaarderegeling. Reaal zal, in het geval je in het eerste jaar schade hebt, de volledige nieuwwaarde vergoeden. Loopt je motor in het tweede of derde jaar schade op? Dan geldt er voor iedere maand 1% afschrijving. Na drie jaar keert Reaal de dagwaarde van je motor uit.

Reaal motorverzekering: snel hulp na een ongeval

Na een ongeluk kun je met de Reaal motorverzekering altijd rekenen op snelle en vakkundige hulp. Wanneer de motor zo zwaar beschadigd is dat deze niet meer kan rijden, wordt ook het transport hiervan vergoed. Waar je wel op moet letten, is dat je dus geen noodreparatie vergoed krijgt, maar wel het vervoer van jou en je motor.

Helm of kleding verzekerd met de Reaal motorverzekering

Schade rijden is al niet leuk, maar vaak beschadigt je kleding of helm ook. De Reaal motorverzekering vergoedt dit standaard voor je tot een bedrag van maximaal €500,-. Dit geldt voor zowel jou als je bijrijder. Het maakt hierbij niet uit of je een WA-verzekering, Beperkt Casco of Volledig Casco verzekering hebt afgesloten.

Pakketkorting Goed Geregeld met de Reaal motorverzekering

Het is bij Reaal mogelijk om meerdere verzekeringen af te sluiten. Hoe meer verzekeringen je afsluit, hoe meer gezamenlijke premiekorting je ontvangt. Heb je twee verzekeringen bij Reaal? Dan ontvang je 2% korting. De korting kan oplopen tot 12% bij acht Reaal verzekeringen. In dit pakket kun je naast een motorverzekering ook verzekeringen afsluiten zoals een autoverzekering, inboedelverzekering, ongevallenverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en een reisverzekering.

Basisdekkingen Reaal motorverzekering

Bij Reaal heb je, net als bij bijna alle andere verzekeraars, drie verschillende soorten basisdekkingen. De keuze bestaat uit de dekkingen; WA, beperkt casco en volledig casco.

WA verzekering

Bij de WA basisdekking ben je verzekerd tegen schade aan anderen. Daarnaast zijn de kosten van wegslepen van je motor na een ongeluk gedekt. Binnen deze dekking valt ook dat SOS International je thuisbrengt na een ongeluk.

Beperkt casco

Bij de dekking beperkt casco is alles inbegrepen wat mogelijk is bij een Reaal motorverzekering. Het enige verschil tussen beperkt en volledig casco, is dat bij beperkt casco de schade aan je motor in sommige gevallen wordt vergoed.

Volledig casco

Bij volledig casco wordt de schade aan je motor altijd vergoed.

Aanvullende dekkingen motorverzekering Reaal

Bij een Reaal motorverzekering kun je naast de basisdekkingen ook nog eventueel aanvullende dekkingen afsluiten. Het is niet verplicht, maar het kan wel handig zijn. Bij Reaal is er keuze uit drie aanvullende dekkingen:

Ongevallenverzekering opzittenden motorverzekering Reaal

De schade aan anderen en aan je motor zijn te verzekeren met de basisdekkingen. Jijzelf en je eventuele bijrijder kunnen ook invalide raken. Met deze dekking krijg je bij blijven invaliditeit een bedrag. Bij overlijden krijgen je nabestaanden een bedrag. Dit geldt voor zowel jou als je bijrijder.

Schadeverzekering opzittenden

Deze dekking is voor als je een ongeluk krijgt en je gezondheidsschade en schade aan je spullen oploopt. Deze schades krijg je dan ook vergoedt voor jou en je bijrijder.

Verhaalrechtsbijstand

Het kan zo zijn dat er schade wordt gereden en hierbij een andere partij betrokken is. Het kan dan soms moeilijk worden om de schade vergoed te krijgen. Hiervoor heb je de dekking verhaalsbijstand. Je krijgt juridische hulp als je deze aanvullende dekking afsluit.

Eigen risico Reaal motorverzekering

Voor de WA-verzekering geldt er geen eigen risico. Voor het Beperkt Casco en Volledig Casco wel. Het standaard eigen risico daarvoor is €100,-. Kies je voor Volledig Casco en is de bestuurder van de motor jonger dan 24 jaar als de schade ontstaat? Dan verhogen we je eigen risico met €50,-.

De beste motorverzekering vinden met Vergelijkdirect.com

Dit was de Reaal motorverzekering in een notendop. Maar er is meer. Wil je graag de beste motorverzekering vinden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Door jouw wensen en eisen in onze unieke vergelijker in te vullen, krijg jij precies te zien welke verzekeringen het beste bij je passen. Je hoeft alleen nog te kiezen op welke verzekering jij het meeste bespaard. Deze kan je dan direct online afsluiten. Maak dus jouw motorvergelijking. Het is snel, overzichtelijk en geld besparend. Kom je er niet uit? Of wil je hulp bij het vergelijken? Wij staan voor je klaar. Neem gerust eens contact met ons op.

Veel gestelde vragen over de motorverzekering van Reaal

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Renée

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/07/2021

Voor de WA-verzekering geldt er geen eigen risico. Voor het Beperkt Casco en Volledig Casco wel. Het standaard eigen risico daarvoor is €100,-. Kies je voor Volledig Casco en is de bestuurder van de motor jonger dan 24 jaar als de schade ontstaat? Dan verhogen we je eigen risico met €50,-. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Amber

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/07/2021

De Reaal motorverzekering kan je uitbreiden met drie aanvullende verzekeringen. Je kunt kiezen uit 'ongevallenverzekering opzittenden', 'schadeverzekering opzittenden' en 'verhaalsrechtsbijstand'. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jaimy

Beantwoord door: Vincent Schokker op 23/08/2021

Het is bij Reaal mogelijk om meerdere verzekeringen af te sluiten. Hoe meer verzekeringen je afsluit, hoe meer gezamenlijke premiekorting je ontvangt. Heb je twee verzekeringen bij Reaal? Dan ontvang je 2% korting. De korting kan oplopen tot 12% bij acht Reaal verzekeringen. In dit pakket kun je naast een motorverzekering ook verzekeringen afsluiten zoals een autoverzekering, inboedelverzekering, ongevallenverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en een reisverzekering. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Nova

Beantwoord door: Vincent Schokker op 26/08/2021

Bij de Reaal motorverzekering krijg je direct bij het afsluiten een premiekorting van 48%. Het maakt hierbij niet uit of je voor het eerst een motorverzekering afsluit en ook niet of je jonger bent dan 24 jaar! Per jaar dat je geen schade rijdt, stijg je op de bonus/malus ladder. Per jaar stijgt je korting dan met gemiddeld 4%. De no-claim korting kan oplopen tot wel 75%. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: James

Beantwoord door: Vincent Schokker op 03/07/2021

De Reaal motorverzekering vergoedt je helm en motorkleding standaard voor je tot een bedrag van maximaal €500,-. Dit geldt voor zowel jou als je bijrijder. Het maakt hierbij niet uit of je een WA-verzekering, Beperkt Casco of Volledig Casco verzekering hebt afgesloten. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met 10 andere motorverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Motorverzekering op maat

Kies jouw motorverzekering!

Ontdek direct welke motorverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige motorverzekering opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar een nieuwe motorverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Motorverzekering nodig?
  Ben je op zoek naar de juiste motorverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw motorverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.