Reaal motorverzekering

Reaal regelt het allemaal

OHRA motorverzekering
   •  Hoge instapkorting van 48%
   •  Helm of kleding meeverzekerd
   •  Snel hulp na een ongeval

  Bekijk voordelen

De voordelen van een Reaal motorverzekering

Het hebben van een Reaal motorverzekering biedt je standaard verschillende voordelen. Dit zijn de volgende:

Reaal motorverzekering
Hoge no-claim korting

Bij de Reaal motorverzekering krijg je direct bij het afsluiten een premiekorting van 48%. Het maakt hierbij ook niet uit of je voor het eerst een motorverzekering afsluit en of je jonger bent dan 24 jaar! Per jaar dat je geen schade rijdt, stijg je op de bonus/malus ladder. Per jaar stijgt je korting met gemiddeld 4%. De no-claim korting kan oplopen tot wel 75%.

Nieuwwaarderegeling

De waarde van je motor is belangrijk voor het geval je schade oploopt. De waarde is namelijk bepalend voor de schadevergoeding die je ontvangt. Heb je binnen drie jaar na aanschaf van een nieuwe motor schade, dan geldt de nieuwwaarderegeling. Reaal zal, in het geval je in het eerste jaar schade hebt, de volledige nieuwwaarde vergoeden. Loopt je motor in het tweede of derde jaar schade op, dan geldt er voor iedere maand 1% afschrijving. Na drie jaar keert Reaal de dagwaarde van je motor uit.

Snel hulp na een ongeval

Na een ongeluk kun je met de Reaal motorverzekering altijd rekenen op snelle en vakkundige hulp. Wanneer de motor zo zwaar beschadig is dat deze niet meer kan rijden, wordt ook het transport hiervan vergoed. Waar je wel op moet letten is dat je dus geen noodreparatie vergoed krijgt, maar wel het vervoer van jou en je motor.

Helm of kleding verzekerd

Schade rijden is al niet leuk, maar vaak beschadigt je kleding of helm ook. De Reaal motorverzekering vergoedt dit standaard voor je tot een bedrag van maximaal €500,-. Dit geldt voor zowel jou als je bijrijder. Het maakt niet uit of je een WA-verzekering, Beperkt Casco of Volledig Casco verzekering hebt afgesloten.

Pakketkorting Goed Geregeld

Het is bij Reaal mogelijk om meerdere verzekeringen af te sluiten. Hoe meer verzekeringen afsluit, hoe meer gezamenlijke premiekorting je ontvangt. Heb je twee verzekeringen bij Reaal? Dan ontvang je 2% korting. De korting kan oplopen tot 12% bij acht Reaal verzekeringen. In dit pakket kun je naast een motorverzekering ook verzekeringen afsluiten als een autoverzekering, inboedelverzekering, ongevallenverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en een reisverzekering.

Basisdekkingen

Bij Reaal heb je, net als bij bijna alle andere verzekeraars, drie verschillende soorten basisdekkingen. De keuze bestaat dan ook uit de basisdekkingen; WA verplicht, beperkt casco en volledig casco. Bij de WA verplicht basisdekking ben je verzekerd tegen schade aan anderen, wegslepen van je motor na een ongeluk en dat SOS International je thuisbrengt na een ongeluk. Bij de dekking beperkt casco is alles inbegrepen wat mogelijk is bij een Reaal motorverzekering. Het enige verschil tussen beperkt en volledig casco, is dat bij beperkt casco de schade aan je motor in sommige gevallen wordt vergoed. Bij volledig casco wordt de schade aan je motor altijd vergoedt.

Aanvullende dekkingen

Bij een Reaal motorverzekering kun je naast de basisdekkingen ook nog eventueel aanvullende dekkingen afsluiten. Het is niet verplicht, maar het kan wel handig zijn. Bij Reaal is er keuze uit drie dekkingen:

Reaal motorverzekering
Ongevallenverzekering opzittenden

De schade aan anderen en aan je motor zijn te verzekeren met de basisdekkingen. Alleen zelf kun je ook invalide raken en je eventuele bijrijder ook. Met deze dekking krijg je bij blijven invaliditeit een bedrag. Bij overlijden krijgen je nabestaanden een bedrag. Dit geldt voor zowel jou als je bijrijder.

Schadeverzekering opzittenden

Deze dekking is voor als je een ongeluk krijgt en je gezondheidsschade en schade aan je spullen oploopt. Deze schades krijg je dan ook vergoedt voor jou en je bijrijder.

Verhaalrechtsbijstand

Het kan zo zijn dat er schade wordt gereden en hierbij een andere partij betrokken is. Het kan dan soms moeilijk worden om de schade vergoed te krijgen. Hiervoor heb je de dekking verhaalsbijstand. Je krijgt hiervoor juridische hulp als je deze aanvullende dekking afsluit.

Eigen risico

Voor de WA-verzekering geldt er geen eigen risico, voor Beperkt Casco en Volledig Casco wel. Het standaard eigen risico daarvoor is €100,-. Kies je voor Volledig Casco en is de bestuurder van de motor jonger dan 24 jaar als de schade ontstaat, dan verhogen we je eigen risico met €50,-.

De beste motorverzekering vinden met Vergelijkdirect.com

Wil je graag de beste motorverzekering vinden? Of besparen op je huidige motorverzekering? Ga dan naar Vergelijkdirect.com! Door jouw wensen en eisen in de unieke vergelijker te zetten krijg jij precies te zien welke verzekeringen het beste bij je passen. Je hoeft alleen nog te kiezen op welke verzekering jij het meeste bespaard en dan kan je deze direct online afsluiten. Ga dus zo snel mogelijk naar Vergelijkdirect.com. Snel, overzichtelijk en besparend.

Lees hier meer over de motorverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier