Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

FBTO scooterverzekering bestaat (nog) niet!

Wel heb je de keuze uit 23 andere scooterverzekeringen!

Vergelijk 23 scooterverzekeringen

 • Direct scooterverzekering op maat
 • Supersnel verzekerd de weg op!
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Direct vergelijken

Scooterverzekering van FBTO?

Bij FBTO kun je (nog) geen scooterverzekering afsluiten. Natuurlijk zijn er wel ruim genoeg goede alternatieven. Vergelijkdirect.com heeft deze voor jou op een rijtje gezet. Zo hoef je geen FBTO scooterverzekering te nemen, maar kun je gewoon de alternatieven vergelijken. Een scooterverzekering heb je namelijk al vanaf €3,79 per maand!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA scooter-verzekering

Deze verzekering is het goedkoopst en daarnaast is het verplicht om minimaal een WA verzekering af te sluiten. Met deze verzekering ben je verzekerd tegen schade die jij aan anderen in het verkeer toebrengt. De WA-verzekering is de perfecte verzekering als je op zoek bent naar een voordelige scooterverzekering.

Bekijk de dekking

WA+ scooter-verzekering

De WA+ verzekering is net wat uitgebreider dan een WA verzekering. Deze verzekering dekt schade die jij aan anderen toebrengt. Ook dekt deze verzekering veelvoorkomende schades, bijvoorbeeld brand- en stormschade.

Bekijk de dekking

Allrisk scooter-verzekering

Allrisk is de meest uitgebreide scooterverzekering. Naast wat ook de WA en de WA plus verzekering dekt, ben je ook verzekerd tegen schades aan je eigen scooter. Wel moeten we erbij melden dat er geen schadevergoeding wordt uitgekeerd bij opzet of gebruik van verboden middelen.

Bekijk de dekking

Geen FBTO scooterverzekering. Welke dan wel?

Wij vergelijken veel verschillende scooterverzekeringen. Omdat FBTO geen scooterverzekering heeft, kunnen we die niet vergelijken. Wel vergelijken we de scooterverzekeringen van Centraal Beheer, HEMA, Unive, Klaverblad, Unigarant en nog veel meer!

WA scooterverzekering

Je bent verplicht om op zijn minst deze scooterverzekering te nemen. Met de WA verzekering ben je verzekerd tegen alle schade die je bij een ander veroorzaakt. Wil je beter verzekerd zijn? Lees dan verder voor de andere opties!

WA+ scooterverzekering

Deze verzekering wordt ook wel WA beperkt casco genoemd. Hiermee ben je ook verzekerd tegen schade die je bij een ander veroorzaakt. Daarnaast ben je ook verzekerd tegen weersomstandigheden als storm en hagel. Ook ben is de schade gedekt van brand en diefstal. Maar let op. Je bent alleen tegen diefstal verzekerd als je naast je standaardslot op zijn minst een categorie 3 ART-goedgekeurd veiligheidsslot aan je brommer hebt liggen.

Allrisk scooterverzekering

Je kunt ook kiezen voor de allrisk scooterverzekering. Met deze verzekering heb je alle voordelen van de WA+ verzekering. Daarnaast heb je nog iets extra. Je bent ook verzekerd tegen schade door aanrijdingen.

Aanvullende dekkingen

Bij veel verzekeraars kun je ook nog enkele aanvullende dekkingen afsluiten. Hiermee gaat je maandelijkse premie omhoog. Maar je bent ook beter verzekerd.

Rechtsbijstand

Een aanvullende dekking die je vaak kan kiezen is de rechtsbijstand. Na een ongeluk kun je met behulp van je verzekeraar de schade verhalen op de andere partij. Dan moet het natuurlijk wel de schuld van de andere partij zijn. De schade die kunt verhalen gaat zowel om letselschade als om materiële schade. Bij materiële schade kan je denken aan je jas, kleding en bagage.

Ongevallenverzekering

Bij de meeste verzekeraars kun je jezelf ook verzekeren tegen ernstige ongevallen waarbij je komt te overlijden of waarbij je invalide raakt. Bij overlijden gaat het geld naar je nabestaanden. Vaak kan je ook nog kiezen voor een aanvullende dekking om ook de opzittenden mee te verzekeren. Dan zijn ook de mede passagiers verzekerd.

Anders dan FBTO scooterverzekering vergelijken

Ondanks dat de FBTO scooterverzekering nog niet is gelanceerd, zijn er veel andere opties. We raden je aan om deze met elkaar te vergelijken. Zo kom je altijd tot de best premie voor jouw scooter. Kom je er niet uit of heb je andere vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We zitten voor je klaar en helpen je direct. Zo kun je veilig de weg op met je scooter.

Veelgestelde vragen over de scooterverzekering van FBTO

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Naomi

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/08/2021

FBTO heeft nog geen scooterverzekering, maar wij helpen je wel graag aan een scooterverzekering! We vergelijken vele verzekeringen met elkaar. Zo ook die voor scooters. We vergelijken onder andere Centraal Beheer, HEMA, Klaverblad, Univé en Unigarant. Met onze scootervergelijker vind jij de beste scooterverzekering voor jou. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Brian

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/08/2021

Wij raden je aan om verzekeringen met elkaar te vergelijken. Iedere verzekeraar biedt net een andere scooterverzekering aan met eigen premies en dekkingen. Door te vergelijken vind je de beste scooterverzekering voor jouw situatie. Verzekeren kan met onze scootervergelijker! Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 scooterverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • scooterverzekering op maat

Zelf je scooterverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je scooterverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude scooterverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude scooterverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • scooterverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen scooterrijbewijs maar heb je wel een scooter? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je scooterverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.