Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Inboedelverzekering Klaverblad

Met de gewoon goede inboedelverzekering van Klaverblad is jouw inboedel altijd goed verzekerd tegen schade en diefstal.

Vergelijk zelf inboedelverzekeringen

 • Vergelijk meer dan 9 inboedelverzekeringen
 • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (Basis & Allrisk)
Direct vergelijken?

Gewoon goede inboedelverzekering van Klaverblad

Je bezit misschien meer spullen dan je denkt en wanneer deze bezittingen beschadigd worden door brand of water of wanneer ze worden gestolen, kan dat best duur zijn om te laten vervangen of repareren. Een inboedelverzekering is daarom voor iedereen aan te raden. De gewoon goede inboedelverzekering van Klaverblad bijvoorbeeld!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Budget inboedelverzekering

Met de budget inboedelverzekering van Klaverblad is jouw inboedel verzekerd tegen schade door slecht weer. Ook verzeker je met dit pakket jouw inboedel tegen schade door diefstal of vandalisme.

Bekijk de dekking

Royaal inboedelverzekering

Met het royaalpakket ben je uitgebreider verzekerd. Bijna alle onverwachte schade valt in deze dekking. Veroorzaak je per ongeluk zelf schade? Of heb je lekkage door een losgeschoten vulslang? Geen probleem, dat valt in deze dekking!

Bekijk de dekking

Glas

Klaverblad geeft klanten de optie om het budget- of royaalpakket uit te breiden met een aanvullende glasdekking. Voor slechts €30,- per jaar is ruitschade meeverzekerd.

Bekijk de aanvullende dekking

De gewoon goede inboedelverzekering van Klaverblad

Je bezit misschien meer spullen dan je denkt. Deze bezittingen kunnen beschadigen door brand of water. Het kan dan best duur zijn om deze spullen te laten vervangen of repareren. Een inboedelverzekering is daarom voor iedereen aan te raden. Met de gewoon goede inboedelverzekering van Klaverblad is jouw inboedel altijd goed verzekerd tegen schade en diefstal.

Voordelen Klaverblad inboedelverzekering

Bij Klaverblad kan je zelf de inboedelverzekering kiezen die bij je past. Klaverblad heeft standaard een ruime garantie tegen onderverzekering. Zo ben je ook gewoon goed verzekerd voor verbeteringen aan je huur- of koopwoning. En je ontvang ook nog eens 10% korting op het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Twijfel je toch? Geen probleem! Met de Klaverblad inboedelverzekering heb je 14 dagen bedenktijd.

Inboedelverzekering opties

Je wensen, voorkeuren en persoonlijke situatie. Het heeft allemaal invloed op welke inboedelverzekering het beste bij je past. Klaverblad heeft de keuze uit twee inboedelverzekeringen. Met de Budget inboedelverzekering ben je gewoon goed verzekerd tegen allerlei soorten schade. Wil je meer? Dan is er ook de Royaal inboedelverzekering. De verzekeringen verschillen best wel van elkaar, maar ze hebben ook een aantal overeenkomsten. Zo is zowel bij Budget als Royaal de schade verzekerd die ontstaat door brand of ontploffing. Daarnaast dekt Klaverblad de schade als gevolg van het uitvallen van apparatuur zoals de wasmachine. En wanneer bijvoorbeeld een boom op je huis valt, is dat ook verzekerd. Verder verschillen de inboedelverzekeringen erg van elkaar.

Budget inboedelverzekering

De Budget inboedelverzekering dekt de schade die ontstaat door slecht weer. Denk hierbij aan storm, regen en bij een blikseminslag. Bij het Klaverblad Budget pakket ben je verzekerd tegen diefstal, inbraak en vandalisme. Lekkage wordt ook gewoon gedekt. In het geval van onderverzekering, geeft het Budgetpakket je 150% garantie van het verzekerde bedrag.

Royaal inboedelverzekering

Het Royaal pakket is uitgebreider. Schade aan je inboedel door inslag van hagelstenen? Wordt vergoed! Maar ook vandalismeschade aan je tuin of balkon valt in dit pakket. Lekkage bij een losgesloten vulslang valt ook in deze dekking. De Royaal inboedelverzekering vervangt sloten als je je sleutel kwijt bent geraakt. En de garantie tegen onderverzekering is hier 300% van het verzekerde bedrag. Wat de Royaal inboedelverzekering ook extra heeft, is dat bijna alle onverwachte schade binnen de dekking valt. Ook als je per ongeluk zelf schade aanbracht aan iets.

Eigen risico

Bij de Budget inboedelverzekering is schade aan elektronica niet meeverzekerd. Bij de Royaal dekking is dit wel verzekerd, maar je moet bij schade een eigen risico betalen van €150,-. Wanneer je schade hebt aan huurdersbelang door storm, dan betaal je een eigen risico van €225,-.

Aanvullende inboedelverzekering

Naast de twee inboedelverzekeringspakketten heeft Klaverblad ook aanvullende verzekeringen. Zo kan je voor €30,- per jaar ruitschade meeverzekeren. Hieronder vallen de ramen, maar bijvoorbeeld ook een balkonafscheiding of een windscherm. Klaverblad heeft ook een extra kostbaarhedenverzekering voor als je kostbare spullen bezit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan horloges, sieraden of camera’s.

Inboedelverzekering polisvoorwaarden

Klaverblad heeft zo haar eigen polisvoorwaarden. Het is slim om hiernaar te kijken voordat je de verzekering afsluit. Dan weet je precies waar je aan toe bent.
Niet alles valt onder inboedel. Zoals de bezitting die je voor of van je werk hebt. Ook geld valt niet onder inboedel en wordt dus niet verzekerd als het gestolen wordt. Onbewerkte edele metalen vallen ook niet onder de inboedelverzekering, net als ongezette edelstenen. Vaartuigen zijn niet verzekerd, maar surfplanken dan weer wel. Ook dieren en digitale gegevens van de harde schijf of je computer worden niet verzekerd. Motorrijtuigen, aanhangers en kampeerwagens vallen niet in de inboedelverzekering. Dat geldt ook voor de bijbehorende accessoires. Snor- en bromfietsen vallen wel weer onder de inboedelverzekering van Klaverblad.
Bij beschadiging of inbraak aan spullen uit een garagebox moet er braakschade aanwezig zijn. De beschadigde of gestolen inboedel wordt alleen dan gedekt. Klaverblad vergoedt niet als je inboedel schade heeft opgelopen door een overstroming of een aardbeving. Ook bij bevriezingen of door achterstallig onderhoud wordt er niet vergoedt. Wil je meer weten over de Klaverblad inboedelverzekering polisvoorwaarden? Bel of e-mail ons eens!

Klaverblad inboedelverzekering afsluiten

Heb je een keuze gemaakt uit een van de inboedelverzekeringen van Klaverblad? Of wil je graag verzekeringen vergelijken? Zou je misschien nog wat meer informatie ontvangen over deze inboedelverzekeringen? Wij van Vergelijkdirect helpen je graag en kunnen deze verzekering eventueel direct voor je afsluiten! Neem eens contact met ons op, we helpen je graag verder.

Veel gestelde vragen over de Klaverblad inboedelverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Jody van Veen

Beantwoord door: Bart Houtman op 01/04/2020

Schade aan mobiele elektronica is bij het Royaal pakket verzekerd. Je betaalt dan wel een eigen risico van €150,-. Wanneer je schade hebt door storm betaal je een eigen risico van €225,-. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: A. Benji

Beantwoord door: Bart Houtman op 03/05/2020

Als er geen sprake is van braakschade, ben je in sommige gevallen gewoon verzekerd. Toch is het verhalen van diefstal veel makkelijker wanneer kan worden vastgesteld dat er is ingebroken. Er dient altijd aangifte te worden gedaan bij de politie. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Carly

Beantwoord door: Bart Houtman op 18/04/2021

De inboedel die wordt gestolen uit of beschadigd raakt in een gemeenschappelijke ruimte zoals een garage of kelderbox, wordt gedekt als er sprake is van braakschade aan deze garage of kelderbox. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: D. Davoudabadi

Beantwoord door: Bart Houtman op 22/05/2019

Bij Klaverblad kan je kiezen voor een aanvullende ruitschade verzekering. Je betaalt hiervoor €30,- per jaar. Hieronder vallen de ramen, maar bijvoorbeeld ook een balkonafscheiding, douchedeur of een windscherm. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere inboedelverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Een goed verzekerde inboedel
 • Inboedelverzekering op maat

Kies jouw inboedelverzekering!

Ontdek direct welke inboedelverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige inboedelverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude inboedelverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Inboedel verzekeren?
  Ben je op zoek naar de juiste inboedelverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw inboedelverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.