Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Klaverblad rechtsbijstandverzekering?

Ontdek alle voordelen van een gewoon goede rechtsbijstandverzekering van Klaverblad.

Vergelijk rechts- bijstandverzekeringen

 • Vergelijk Klaverblad met andere rechtsbijstandverzekeringen!
 • Extra korting bij elke extra verzekering!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Goede juridische hulp? Kies voor Klaverblad!

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische hulp. Er kan altijd iets gebeuren waardoor er een conflict ontstaat. Denk aan een conflict over een verbouwing. Maar ook als je een schadevergoeding van iemand anders moet krijgen. Voor Klaverblad maakt het niet uit hoe groot het conflict is. Met de rechtsbijstandverzekering van Klaverblad is professionele rechtshulp zo geregeld.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Rechtsbijstandverzekering

De Klaverblad rechtsbijstandverzekering staat voor je klaar bij juridische problemen over contracten voor je woning, rechtshulp wanneer er sprake is van gestolen eigendommen, bij erfrechtelijke problemen en wanneer jij wordt gedagvaard bij een strafzaak. Met Klaverblad sta je er niet alleen voor.

Bekijk de dekking

Aanvullende dekking

Naast het basispakket heeft Klaverblad vijf aanvullende modules: schade, inkomen, woning, vermogen, motor & auto.

Bekijk de aanvullende dekkingen

Wachttijd

De wachttijd bij Klaverblad voor een rechtsbijstandverzekering is drie maanden. Dit houdt in dat je na drie maanden verzekerd te zijn een beroep kan doen op juridische hulp.

Bekijk de wachttijd

Dekking van jouw Klaverblad rechtsbijstandverzekering

De Klaverblad rechtsbijstandverzekering staat voor je klaar. Deze basisdekking biedt vier soorten rechtshulp. Je krijgt juridische hulp als je problemen hebt over contracten die je afsluit voor je woning. Ook ontvang je rechtshulp als het gaat over het terugkrijgen van jouw gestolen eigendommen. Bij een erfrechtelijk probleem staat Klaverblad ook voor je klaar. Net als wanneer je als verdachte wordt gedagvaard bij een strafzaak.

Aanvulling van je Klaverblad rechtsbijstandverzekering

Naast dit basispakket, kies je nog een aanvullende module. Door deze aanvulling past de rechtsbijstandverzekering helemaal bij jou.

Schade

Het kan voorkomen dat iemand anders schade bij jou veroorzaakt. De ander moet deze schade vergoeden, maar dat gaat niet altijd even makkelijk. Soms wil de ander deze schade niet vergoeden. Om deze schade toch op te lossen, biedt deze aanvulling hier juridische hulp bij.

Inkomen

Er kan een conflict ontstaan over je inkomen. Je dreigt ontslagen te worden of je ervaart problemen wat betreft je uitkering of pensioen. Met deze aanvullende module word je in dit geval juridisch geholpen.

Woning

Als je een probleem hebt met je woning is deze aanvulling ideaal. Er is hierbij geen onderscheid tussen de eigenaar of huurder van een huis. Deze aanvulling biedt rechtshulp als je bijvoorbeeld een probleem hebt met de aannemer of de gemeente.

Vermogen

Deze aanvulling biedt rechtshulp bij problemen over je vermogen. Bijvoorbeeld als je bij de belastingrechter moet verschijnen. Ook bij problemen over een tweede huis helpt deze aanvullende module.

Motor en auto

Je wilt de schade die in het verkeer aan je motor of auto ontstaat, vergoed hebben. Deze module helpt daarbij. Ook als er gedoe is over de contracten van je motorrijtuigen helpt deze aanvulling je verder. Denk bijvoorbeeld aan een conflict over de garantie van je voertuig.

Wachttijd

Bij Klaverblad heb je een wachttijd van drie maanden. Dit houdt in dat als je een beroep wilt doen op de rechtsbijstandverzekering dat je deze minimaal drie maanden daarvoor moet hebben afgesloten. Heb je binnen drie maanden juridische hulp nodig? Dan helpt Klaverblad je niet.
Deze rechtsbijstandverzekering helpt je alleen bij onverwachte problemen. Sluit je je verzekering af tijdens een conflict? Dan krijg je geen rechtshulp. Ook als je problemen aan ziet komen is dit het geval. Hetzelfde geldt voor conflicten die ontstaan zijn voordat je een rechtsbijstandverzekering afsluit.

Klaverblad rechtsbijstandverzekering afsluiten of vergelijken

Is deze verzekering nou helemaal wat jij zoekt? Neem contact met ons op en we sluiten de verzekering meteen voor je af! Wil je liever nog wat meer informatie? Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Mocht je liever nog even verder kijken, dan kan je bij ons ook verzekeringen vergelijken. Op die manier kies jij de rechtsbijstandverzekering die helemaal bij jou past.

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering van Klaverblad

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Carolien

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/06/2021

Ja, zeker! Naast de basisdekking heb je de keuze uit vijf aanvullende dekkingen. Je kunt kiezen uit: schade, inkomen, woning, vermogen of motorrijtuigen. Hierdoor past jouw rechtsbijstandverzekering helemaal bij jou. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Ton

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/06/2021

Bij Klaverblad heb je een wachttijd van drie maanden. Dit houdt in dat als je een beroep wilt doen op de rechtsbijstandverzekering dat je deze minimaal drie maanden daarvoor moet hebben afgesloten. Heb je binnen drie maanden juridische hulp nodig? Dan helpt Klaverblad je niet. Deze rechtsbijstandverzekering helpt je alleen bij onverwachte problemen. Sluit je je verzekering af tijdens een conflict? Dan krijg je geen rechtshulp. Ook als je problemen aan ziet komen is dit het geval. Hetzelfde geldt voor conflicten die ontstaan zijn voordat je een rechtsbijstandverzekering afsluit. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere rechtsbijstandverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct goed geholpen
 • Rechtsbijstandverzekering op maat

Kies jouw rechtsbijstandverzekering!

Ontdek direct welke rechtbijstandverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige rechtsbijstandverzekering opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar een nieuwe rechtsbijstandverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Rechtsbijstandverzekering?
  Ben je op zoek naar de juiste rechtsbijstandverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw rechtsbijstandverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.