Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Klaverblad woonverzekering?

Ontdek alle voordelen van een gewoon goede woonverzekering van Klaverblad.

Vergelijk nu woonverzekeringen

 • Vergelijk Klaverblad met 9 andere woonverzekeringen!
 • Extra korting bij elke extra verzekering!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Je woonhuis goed verzekeren? Kies voor Klaverblad!

Op een woning ben je zuinig. Zeker als je een koopwoning hebt. Daarom wil je je huis gewoon goed verzekeren tegen schade door storm, water, inbraak en vandalisme. Je vindt het bij Klaverblad. Op deze pagina ontdek je meer over de opstalverzekering van Klaverblad. Een opstalverzekering wordt ook weleens een woonverzekering genoemd. Deze verzekering helpt je om de financiële risico’s bij schade zo klein mogelijk te houden.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Budget woonverzekering

Met de woonverzekering van Klaverblad verzeker je jouw huis gewoon goed tegen schade. De schade aan je woning die veroorzaakt wordt door ontploffing, brand, storm of vandalisme vallen in deze dekking. Ook als er een boom of hijskraan op je huis valt, ben je hiertegen verzekerd. Deze dekking geeft ook garantie tegen onderverzekering. Wil je ook verzekerd zijn tegen schade als gevolg van het inslaan van hagelstelen of vandalisme aan de buitenkant van je huis? Bekijk dan eens de Royaal dekking.

Bekijk de Budget woonverzekering

Royaal woonverzekering

Met de Royaal woonverzekering ben je verzekerd tegen alles waarvoor je ook verzekerd bent met de Budget verzekering. Maar deze dekking verzekert in nog meer gevallen. Bijvoorbeeld bij schade aan je huis door het inslaan van hagelstenen. Ook de schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt zijn met deze dekking verzekerd. De schade aan je tuin, garage of tuinhuis worden ook gedekt door de Royaal woonverzekering van Klaverblad. Glasschade is bij zowel de Budget als de Royaal dekking verzekerd.

Bekijk de Royaal woonverzekering

Voordelen Klaverblad woonverzekering

Met de Klaverblad opstalverzekering hoef je geen eigen risico te betalen. Alleen in het geval van storm betaal je een eigen risico van €250,- of €450,-, afhankelijk van welke dekking je kiest. Zonnepanelen en bijgebouwen tot 25 m2 zijn standaard meeverzekerd bij Klaverblad. Ook kan je rekenen op een snelle schadeafhandeling. Twijfel je toch of je wel de juiste verzekering hebt afgesloten? Dat is geen probleem. Wij beantwoorden graag al je vragen maar uiteraard heb je bij Klaverblad altijd 14 dagen bedenktijd.

Pakketten opstalverzekering Klaverblad

Voor de Klaverblad opstalverzekering zijn er twee pakketten waaruit je kan kiezen: de Royaal woonhuisverzekering of de Budget woonhuisverzekering.

Budget woonverzekering

Met de budget opstalverzekering van Klaverblad ben je verzekerd tegen schade aan je woning als gevolg van brand of ontploffing, hagel, storm, bliksem, inbraak, diefstal en vandalisme aan de binnenkant van je huis. De schade die veroorzaakt wordt door het inslaan van hagelstenen is niet meeverzekerd. Wel ben je verzekerd tegen lekkage door kapotte leidingen en sanitair, maar niet tegen het losschieten van een vulslang. De kosten die je moet maken om de kapotte leiding te repareren, vallen in deze dekking. Ook wanneer er een boom of hijskraan op je dak valt, ben je verzekerd. Deze verzekering geeft ook garantie tegen onderverzekering, maar keert niet uit om vervuilde grond te saneren of als je zelf schade hebt veroorzaakt.

Royaal woonverzekering

Wat de Budget dekking niet vergoedt, valt vaak wel in de Royaal verzekering. Zo zijn het inslaan van hagelstenen, vandalisme aan de buitenkant van je huis en het losschieten van een vulslang gewoon meeverzekerd in deze dekking. Net zoals dat de kosten zijn verzekerd voor het saneren van verontreinigde grond of bij het per ongeluk zelf veroorzaken van schade. Uiteraard heeft de Royaal dekking wel een iets hogere premie.

Tuin verzekeren

Met de Royaal opstalverzekering van Klaverblad is je tuin meeverzekerd. Alles wat op jouw grond staat, valt binnen de verzekering. Denk dus niet alleen aan je tuin, maar ook je bijgebouw zoals je garage of tuinhuis. Deze gebouwen zijn verzekerd tot 25 m2. Is je gebouw groter? Dan kan je dat gebouw meeverzekeren tegen een hogere premie. Ook gefundeerde broeikassen vallen onder bijgebouwen en zijn dus meeverzekerd. Net als schuttingen, hekjes en muurtjes die op jouw grond staan en dus gewoon in deze verzekering vallen. In het geval van schade vergoedt Klaverblad tot €25.000,-. Met de Budget opstalverzekering ben je niet verzekerd tegen de schade aan je tuin. Ook wordt tuinschade als gevolg van slecht weer, vandalisme, dieren of diefstal niet vergoed.

Glasverzekering

De glasschade die vergoed wordt en binnen zowel de Budget als Royaal dekking valt, is de ruitschade die ontstaat als gevolg van brand, storm of inbraak. Maar er kan zomaar een ongelukje gebeuren waardoor je ruit ook schade oploopt. Wil je er zeker van zijn dat als er een bal door de ruit geschoten wordt, dit verzekerd is? Dan heeft Klaverblad een aanvullende glasverzekering. Je betaalt hiervoor €30,- per jaar. Niet alleen je ramen, maar ook je windscherm en balkonafscheiding zijn verzekerd!

Opstalverzekering Klaverblad voor huurhuis of appartement?

Als je in een appartement woont, is de kans groot dat je maandelijks een bedrag betaalt aan de Vereniging van Eigenaren. Deze VvE zorgt vaak ook voor de opstalverzekering van je appartement. Als er geen VvE is, dan is het wel verstandig om zelf een woonverzekering af te sluiten. Heb je een huurhuis? Dan is je opstalverzekering vaak al door de verhuurder afgesloten. Check dit even bij je verhuurder. Dubbel verzekeren in zonde van je geld!

Klaverblad woonverzekering afsluiten

Ben je er helemaal uit welke Klaverblad woonverzekering bij jou past? Of heb je misschien nog vragen over de woonverzekeringen?
Bel ons
eens! We kunnen de verzekering direct voor je afsluiten en beantwoorden al jouw eventuele vragen. Ook voor het vergelijken van woonverzekeringen kan je bij ons terecht. Zo kies jij de woonverzekering die helemaal aansluit bij jouw wensen.

Veelgestelde vragen over de woonverzekering van Klaverblad

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: B. van Kouwenhoven

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/04/2021

De glasschade die vergoed wordt en binnen zowel de Budget als Royaal dekking valt, is de ruitschade die ontstaat als gevolg van brand, storm of inbraak. Maar er kan zomaar een ongelukje gebeuren waardoor je ruit ook schade oploopt. Wil je er zeker van zijn dat als er een bal door de ruit geschoten wordt, dit verzekerd is? Dan heeft Klaverblad een aanvullende glasverzekering. Je betaalt hiervoor €30,- per jaar. Niet alleen je ramen, maar ook je windscherm en balkonafscheiding zijn verzekerd! Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jos de Waal

Beantwoord door: Vincent Schokker op 21/04/2021

Met de Klaverblad opstalverzekering hoef je geen eigen risico te betalen. Alleen in het geval van storm betaal je een eigen risico. Dit is €250,- bij de Royaal dekking of €450,- bij de Budget dekking. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Rachelle

Beantwoord door: Vincent Schokker op 16/04/2021

Met de Royaal opstalverzekering van Klaverblad is je tuin meeverzekerd. Alles wat op jouw grond staat, valt binnen de verzekering. Denk dus niet alleen aan je tuin, maar ook je bijgebouw zoals je garage of tuinhuis. Deze gebouwen zijn verzekerd tot 25 m2. Is je gebouw groter? Dan kan je dat gebouw meeverzekeren tegen een hogere premie. Ook gefundeerde broeikassen vallen onder bijgebouwen en zijn dus meeverzekerd. Net als schuttingen, hekjes en muurtjes die op jouw grond staan en dus gewoon in deze verzekering vallen. In het geval van schade vergoedt Klaverblad tot €25.000,-. Met de Budget opstalverzekering ben je niet verzekerd tegen de schade aan je tuin. Ook wordt tuinschade als gevolg van slecht weer, vandalisme, dieren of diefstal niet vergoed. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere woonverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Een goed verzekerd huis
 • Woonverzekering op maat

Zelf je woonverzekering kiezen!

Kies zelf of je het grotere tuinhuis meeverzekerd. Met de aanvullende glasdekking worden je ruiten ook gerepareerd als je er per ongeluk zelf een bal doorheen schiet

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude woonverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude woonverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Woonhuis verzekeren?
  Heb je een koophuis maar heb je nog geen woonverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van je woonverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.