Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Klaverblad fietsverzekering?

Ontdek alles over de gewoon goede fietsverzekering van Klaverblad.

Vergelijk nu fietsverzekeringen

 • Basisdekking al vanaf €3,08 per maand!
 • Kies voor aanvullende schade- en ongevallendekking!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Een goede fietsverzekering? Kies voor Klaverblad!

Een fietsverzekering komt goed van pas als je net een nieuwe fiets hebt gekocht. Je zorgt ervoor dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan als je fiets wordt gestolen of beschadigd. Sluit hier direct een Klaverblad fietsverzekering af!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Basisdekking

Met de basisdekking van de Klaverblad fietsverzekering ben je verzekerd tegen schade na een verkeersongeluk. Ook tegen schade die veroorzaakt is door brand of ontploffing ben je verzekerd. De reparatiekosten worden vergoed. Wordt je fiets binnen drie jaar gestolen of is je fiets total loss? Klaverblad betaalt de volledige vergoeding van het verzekerde bedrag!

Bekijk de dekking

Voordelen

Sluit je de Klaverblad fietsverzekering af? Dan profiteer je van veel voordelen. Zo is je fiets binnen heel Europa verzekerd. Ook je elektrische fiets! Je bent verzekerd tegen diefstal en je eigen risico is laag. Zo ga je altijd met een goed gevoel op pad.

Bekijk de voordelen

Premie

De hoogte van je premie verschilt per persoon. Bij het berekenen van je premie wordt gekeken naar de aanschafwaarde van je fiets, maar ook naar je postcode. In sommige gebieden worden namelijk meer fietsen gestolen dan in andere delen van het land.

Bekijk de premie

Waarom een fietsverzekering?

Een fietsverzekering zorgt ervoor dat je verzekerd bent tegen schade aan en diefstal van je fiets. Er worden jaarlijks ongeveer 600.000 fietsen gestolen in Nederland! Dit is natuurlijk hartstikke veel en daarom komt een fietsverzekering goed van pas. Ook wanneer je een ongeluk krijgt met de fiets en deze beschadigd, is het wel erg fijn als je dit kan laten maken en dat dit ook nog eens vergoed wordt. Er zijn ook schadeoorzaken waar niet meteen aan gedacht wordt, zoals door brand of een ontploffing. Met een Klaverblad fietsverzekering ben je hier ook voor verzekerd. Met de fietsverzekering van Klaverblad ga je met een verzekerd gevoel de weg op.

De basisdekking van een Klaverblad fietsverzekering

Met een Klaverblad fietsverzekering ben je voor verschillende dingen verzekerd. Zo ben je verzekerd tegen schade die veroorzaakt is door een verkeersongeluk. Daarnaast ben je ook verzekerd voor diefstal en oplichting bij een Klaverblad fietsverzekering. Er zijn veel situaties waarin je fiets schade kan oplopen. Hierom ben je bij Klaverblad ook verzekerd voor schade veroorzaakt door brand of een ontploffing.
Een Klaverblad fietsverzekering biedt je bij schade een vergoeding van de reparatiekosten. Hier gaat natuurlijk het eigen risico nog vanaf. Daarnaast krijg je de eerste drie jaar volledige vergoeding van het verzekerde bedrag als je fiets gestolen of total loss is.

De voordelen van een Klaverblad fietsverzekering

Een Klaverblad fietsverzekering biedt je verschillende voordelen. Ontdek ze snel!

Verzekerd binnen Europa

Met de Klaverblad fietsverzekering is je fiets niet alleen in Nederland verzekerd, maar in heel Europa. Ga je dus gezellig op fietsvakantie? Dan hoef je niet bang te zijn dat er iets met je fiets gebeurt.

Elektrische fietsen zijn ook verzekerd

Ook elektrische fietsen worden verzekerd met de Klaverblad fietsverzekering. (Elektrische) fietsen worden tot een bedrag van €3.000,- verzekerd. Reparatiekosten worden volledig vergoed.

Verzekerd tegen diefstal en een laag eigen risico

Er wordt enkel een eigen risico van €25,- gehanteerd. Als je fiets, binnen drie jaar na aankoop, niet meer gerepareerd kan worden, dan krijg je het volledige bedrag vergoed. Tot drie jaar na aankoop is je fiets verzekerd tegen diefstal. Bij diefstal krijg je het volledige aankoopbedrag vergoed. Vanaf het vierde jaar krijg je een steeds lager percentage van het aankoopbedrag vergoed.

Schade aan je fiets? Geen probleem!

Je bent verzekerd tegen schade door een verkeersongeluk, brand of een ontploffing. Bij terroristische aanslagen bestaat de kans dat je een lager bedrag krijgt uitgekeerd. Er is namelijk een maximumbedrag beschikbaar voor alle claims bij elkaar. Als het bedrag van de claims hoger ligt dan het maximumbedrag, dan krijgt ieder slachtoffer in gelijke mate een lagere vergoeding.

Hoe hoog is de premie?

De hoogte van je jaarpremie hangt af van de aanschafwaarde van je fiets en van de regio waar je woont. Je jaarpremie kan op basis van deze gegevens variëren van €25,- tot €167,50. Het is logisch dat de aanschafwaarde van je fiets belangrijk is voor je jaarpremie, maar waarom is je postcode dan van belang?Je postcode is van belang voor de hoogte van je premie, omdat er in bepaalde regio’s meer fietsen worden gestolen dan in andere regio’s. Woon je in een grote stad als Amsterdam, Rotterdam of Groningen, dan is de kans op diefstal groter dan wanneer je in een klein dorpje woont. Je premie zal dus hoger zijn als je in een regio woont waar de kans op diefstal groter is.

De duur van een Klaverblad fietsverzekering

Een Klaverblad fietsverzekering loopt automatisch door en stopt pas als jij dat aangeeft. Je hoeft deze dus niet zelf te verlengen. Het opzeggen van de fietsverzekering kan op elk moment en je dient het verzoek van opzeggen schriftelijk in. Op de dag dat Klaverblad de opzegging van de fietsverzekering ontvangt stopt de fietsverzekering meteen. Als je een assurantieadviseur hebt, moet je de verzekering via hem opzeggen. Is dit niet het geval, dan kan je direct bij Klaverblad je fietsverzekering opzeggen. Het kan ook zo zijn dat Klaverblad de fietsverzekering stopzet. In dit geval heeft Klaverblad een opzegtermijn van twee maanden. Hierdoor heb jij genoeg tijd om een nieuwe fietsverzekering te vinden.

De beste fietsverzekering vinden met Vergelijkdirect.com

Wil je graag de beste fietsverzekering vinden? Of wil je besparen op je huidige fietsverzekering? Ga dan naar Vergelijkdirect.com! Door jouw wensen en eisen in de unieke vergelijker te zetten, krijg jij precies te zien welke verzekeringen het beste bij je passen. Je hoeft alleen nog te kiezen op welke verzekering jij het meeste bespaard en dan kan je deze direct online afsluiten! Wil je hulp bij je vergelijking? Neem gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen over de fietsverzekering van Klaverblad

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Annet

Beantwoord door: Vincent Schokker op 26/07/2021

Zeker! Ook je elektrische fiets kan je verzekeren. Gewone en elektrische fietsen zijn tot €3.000,- verzekerd. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Petra

Beantwoord door: Vincent Schokker op 01/08/2021

Het eigen risico dat je betaalt bij de Klaverblad fietsverzekering is standaard slechts €25,-. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Sam

Beantwoord door: Vincent Schokker op 14/07/2021

Ja, zeker ben je verzekerd tegen diefstal! Tot drie jaar na de aankoop van je fiets vergoedt Klaverblad het volledige verzekerde bedrag wanneer je fiets gestolen is. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Werkelijke premies voor jouw fiets
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Fiets verzekeren op maat

Zelf je fietsverzekering samenstellen!

Breid je fietsverzekering uit met dekking voor pechhulp, rechtsbijstand en je accessoires!

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude fietsverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude fietsverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888. Uiteraard helpen we je ook met het afsluiten van een nieuwe fietsverzekering!
 • Extra korting fietsverzekering?
  Combineer je fietsverzekering met andere verzekeringen en profiteer van pakketkorting! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.