Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Klaverblad motorverzekering?

Ontdek alles over deze gewoon goede motorverzekering van Klaverblad.

Vergelijk nu motorverzekeringen

 • Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager de premie
 • Kies zelf de garage waar je je motor laat repareren
 • Altijd 14 dagen bedenktijd!
Start vergelijken

Een goede motorverzekering? Ga voor Klaverblad!

Je bent op zoek naar de beste motorverzekering voor jouw motor. Dan ben je bij Klaverblad aan het juiste adres! De Klaverblad motorverzekering heeft veel voordelen voor jou. Hoe meer schadevrije jaren je opbouwt, hoe minder premie je hoeft te betalen. Ook mag je bij Klaverblad zelf kiezen bij welke garage je jouw motor wil laten repareren als dit nodig is. Dan hoef je nooit ver van huis! Het eigen risico is standaard laag en ook hoef je geen bijkomende kosten te verwachten. Daarnaast biedt Klaverblad haar nieuwe klanten altijd 14 dagen bedenktijd. Zo kan jij zorgeloos van je motor genieten.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA motorverzekering

Voor een motor moet je minimaal een WA-motorverzekering afsluiten. Deze verzekering dekt de schade die iemand anders oploopt nadat jij een ongeluk veroorzaakt.

Bekijk de verzekering

WA+ motorverzekering

Deze verzekering van Klaverblad dekt ook de schade aan je eigen motor wanneer de schade is ontstaan door een ongeluk waar je zelf niks aan kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan een botsing met een dief of schade na hagel of storm.

Bekijk de verzekering

Allrisk motorverzekering

Met de WA+ volledig casco verzekering, ook wel de allrisk verzekering, zijn ook de schades verzekerd waar je wel iets aan had kunnen doen. Bijvoorbeeld wanneer je je motor vergeten bent vast te zetten en deze gestolen wordt. Of als je motor total loss is. In dat geval geeft Klaverblad je een bedrag dat gebaseerd is op de nieuwwaarderegeling.

Bekijk de verzekering

Dekkingen Klaverblad motorverzekering

Er zijn verschillende verzekeringen waar je uit kan kiezen als het gaat om een motorverzekering van Klaverblad.

WA-verzekering

Voor een motor moet je minimaal een WA-verzekering afsluiten. Deze verzekering dekt de schade die iemand anders oploopt bij een ongeluk wat jij veroorzaakt. Je kan ook kiezen voor andere dekkingen. Dan is de schade aan je eigen motor ook verzekerd na een ongeluk.

WA+ beperkt casco

Deze verzekering dekt de schade aan je eigen motor. Klaverblad vergoedt deze schade als de schade is ontstaan door een ongeluk waar je zelf niks aan kunt doen. Hierbij kun je denken aan situaties zoals een botsing met een dier. Maar ook schade door diefstal of slecht weer.

WA+ volledig casco (allrisk verzekering)

De WA+ volledig casco verzekert schade in dezelfde gevallen als het beperkte casco. Daar bovenop komt dat bij het volledig casco ook de schades die je eigen schuld zijn, vergoed worden. Denk hierbij aan diefstal door het vergeten op slot te zetten van je motor. Wanneer je motor total loss is, ontvang je van Klaverblad een bedrag. Dit bedrag wordt gebaseerd op basis van de nieuwwaarderegeling.
Voor meer informatie over de verzekeringen, kan je altijd even contact met ons opnemen!

Aanvullende verzekeringen motorverzekering Klaverblad

De Klaverblad motorverzekering heeft de keuze uit twee aanvullende verzekeringen.

Ongevallenverzekering opzittenden

Je wilt veilig thuiskomen. Maar een ongeluk kan gebeuren. Met deze aanvullende dekking keert Klaverblad een bedrag uit voor degene op de motor. Dit doet Klaverblad als degene die op op jouw motor zit na een ongeluk overlijdt of invalide raakt. Dit kan jezelf overkomen als bestuurder, maar ook iemand anders die op jouw motor zit of meerijdt. Bij blijvende invaliditeit vergoedt Klaverblad een maximaal bedrag van €5.000,-. Bij overlijden is dit bedrag maximaal €2.500,-.

Verzekering verkeersrechtsbijstand

Misschien heb je wel eens juridische hulp nodig in het verkeer. Het kan hierbij gaan om het verhalen van verkeersschade bij degene die de schade veroorzaakt. Of wanneer de politie je rijbewijs of motor in beslag neemt. Met deze dekking krijg jij de rechtshulp die je dan nodig hebt.
Klaverblad heeft ook een rechtsbijstandverzekering met een aanvullende module ‘motorrijtuigen en verkeer’. Deze dekking is uitgebreider.

Kosten Klaverblad motorverzekering

Hoeveel jouw premie voor deze Klaverblad motorverzekering is? Dat hangt af van verschillende dingen. Zo wordt er gekeken naar je leeftijd en woonplaats. Daarnaast worden ook het type motor en jouw schadevrije jaren meegenomen in de berekening. Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe lager de premie is die je hoeft te betalen.

Direct afsluiten of nog meer weten?

Is deze Klaverblad motorverzekering precies wat je zoekt? Super! Neem eens contact met ons op. We kunnen de verzekering direct voor je afsluiten. Zo kan jij meteen verzekerd de weg op! Ook voor wat meer informatie of vragen over de mogelijkheden kan je bij ons terecht. We helpen je graag en staan voor je klaar.

Veelgestelde vragen over de motorverzekering van Klaverblad

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Gerard

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/06/2021

Die zijn er zeker! Naast de WA, WA+ of allriskverzekering heeft Klaverblad ook twee aanvullende verzekeringen voor je motor. Zo kan je ervoor kiezen om een 'ongevallenverzekering opzittenden' extra af te sluiten. Of de aanvullende dekking 'verzekering verkeersrechtsbijstand'. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jan

Beantwoord door: Vincent Schokker op 26/06/2021

Welke premie je betaalt voor de Klaverblad motorverzekering hangt van verschillende dingen af. Zo wordt er bij de berekening gekeken naar je leeftijd, woonplaats en het type motor dat je hebt. Ook worden jouw schadevrije jaren meegenomen in de berekening. Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe meer korting op de premie! Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met 10 andere motorverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Motorverzekering op maat

Kies jouw motorverzekering!

Ontdek direct welke motorverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige motorverzekering opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar een nieuwe motorverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Motorverzekering nodig?
  Ben je op zoek naar de juiste motorverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw motorverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.