Motorfiets verzekering vergelijken

Jouw motorfiets vergelijken kan heel gemakkelijk op onze website! Stel hiernaast meteen een vergelijking op!

Motorfiets verzekering vergelijken?

 • Direct je motor verzekeren? Bel ons op 035-6857888
 • Kies de (aanvullende) dekking die bij jouw motor past!
 • In 99% van de gevallen directe acceptatie! Ook zonder rijbewijs!
Start vergelijken

Motorfietsverzekering vergelijken

Motorfiets verzekering vergelijken ? Dat kan bij vergelijkdirect.com! Wij vergelijken verschillende verzekeraars om zo een goed en persoonlijk afgestemd advies te vormen. Nadat je de gegevens over je motor en jezelf hebt ingevoerd krijg je een duidelijk en overzichtelijk overzicht van alle bijhorende premies. Ook staat naast de premies vermeld welke dekkingen onder welke verzekeringen vallen. Ben je benieuwd naar jouw ideale premie? Maak dan nu je eigen vergelijking!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA motorverzekering

De WA-motorverzekering is de goedkoopste motorverzekering die er is. Deze is bovendien verplicht voor motorbezitters. Met deze verzekering ben je gedekt voor schade die jij aan derden toebrengt. Deze verzekering dekt dus niet schade aan je eigen motor, hiervoor moet je een meer uitgebreidere motorverzekering afsluiten.

Bekijk aanvullende dekkingen

WA+ motorverzekering

De WA beperkt casco motorverzekering dekt naast schade aan derden ook veelvoorkomende schades door bijvoorbeeld storm en brand. Als je door een ongeval schade krijgt aan je motor, dan wordt dit in de meeste gevallen niet gedekt. De WA beperkt casco verzekering is niet verplicht en is iets duurder dan de verplichte WA-motorverzekering.

Bekijk aanvullende dekkingen

Allrisk motorverzekering

De Allrisk motorverzekering is de meest uitgebreide motorverzekering die er is. Met deze motorverzekering ben je verzekerd voor schade die jij aan anderen toebrengt en je bent verzekerd voor schade aan je eigen motor. Als je geen risico wilt lopen, dan is het verstandig om deze motorverzekering af te sluiten. Let op, de allrisk motorverzekering keer geen schadevergoeding uit als er sprake is van opzet of verboden middelen.

Bekijk aanvullende dekkingen

Wie vergelijken we?

Je zou nooit een goed beeld krijgen over wat er beschikbaar is als je maar een aantal verzekeraars vergelijkt. Daarom hebben wij bij vergelijkdirect.com wel 10 verschillende verzekeraars in ons assortiment zitten! De verzekeraars die wij opnemen in onze vergelijking hebben een goede naam in de branche en zijn wel bekend. Op deze manier van vergelijken krijg je een goed beeld over welke verzekeringen er beschikbaar zijn. Hierdoor kun je echt een verzekering kiezen die goed bij jou past, met natuurlijk de voordeligste premie! De verzekeraars die wij vergelijken staan hieronder vermeld:

 • Klaverblad
 • ASR
 • Nationale Nederlanden
 • ANWB
 • Univé
 • OHRA
 • De Goudse
 • Unigarant
 • Quakel
 • HEMA

De voordelen aan een motorfiets verzekering vergelijken

Door je motorfiets verzekering te vergelijken krijg je een goed beeld van alle mogelijkheden. Sommige mensen denken van te voren al te weten bij welke verzekeraar ze een verzekering willen afsluiten. Dit komt vaak doordat ze in het verleden eerder een verzekering hier hebben afgesloten. Als je geen moeilijkheden aan je verzekeraar hebt beleefd dan is dat natuurlijk ontzettend fijn. Toch is het goed om na een aantal jaren weer eens een vergelijking te maken. Op deze manier blijf je op de hoogte van de verschillende dekkingen en de voordeligste premies.

Dekkingen die nu beschikbaar zijn binnen de motorfiets verzekering vergelijken

Dekkingen zijn erg belangrijk binnen een vergelijking. Dit is het verschil of straks de kosten alsnog voor jezelf zijn of voor je verzekeraar. Kies dan ook niet kwakkelloos de laagste premie maar kijk goed welke dekkingen verbonden zitten aan de desbetreffende verzekering. zelf kan je het beste inschatten welke dekkingen jij nodig hebt. Jij bent de persoon die je motorfiets en je eigen rijgedrag het beste kent! Hier onder staat in een duidelijk tabel weergeven welke verschillende dekkingen aangeboden worden. Tenslotte kun je zien dat WA standaard meeverzekerend is en tevens ook verplicht.

WAWA + beperkt cascoAll Risk

✔ Schade aan anderen

✔ Schade aan anderen

✔ Schade aan anderen

✔ Diefstal of poging tot diefstal

✔ Diefstal of poging tot diefstal

✔ Aanrijding met een dier

✔ Aanrijding met een dier

✔ Brand / kortsluiting

✔ Brand / kortsluiting

✔ Storm, hagel en natuurgeweld

✔ Storm, hagel en natuurgeweld

✔ Schade aan eigen motor

✔ Tot 3 jaar aanschafwaarde- of nieuwwaarderegeling (verschilt per verzekeraar)

Aanvullende dekkingen

Je kan bij jouw motorfiets ook kiezen voor een aantal verschillende aanvullende dekkingen. Deze zijn te vinden in het schema hieronder:

Nationale Nederlanden autoverzekering aanvullendInformatie
Rechtsbijstand

Met deze aanvullende dekking krijg je juridische bijstand als je materiële- of letselschade hebt na een ongeluk. Met de juridische hulp kun je de schade verhalen op de andere partij.

Opzittendenverzekering

Met een opzittendenverzekering zijn jij en een eventuele medepassagier gedekt tegen kosten die jullie hebben na een ernstig ongeluk. Raak je blijvend invalide, dan ben je tot maximaal €100.000,- gedekt. 

Accessoires tot €2.500

Bij een cascodekking zijn je accessoires tot €500,- standaard meeverzekerd. Je kunt er ook zelf voor kiezen om dit bedrag te verhogen. Je kunt deze dekking bij de ANWB uitbreiden tot wel €2.500,-.

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 144 motorverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct je motor verzekeren
 • Breid je motorverzekering uit met aanvullende dekking

Zelf je motorverzekering samenstellen!

Kies zelf je aanvullende dekkingen zoals ongevallen opzittenden, rechtsbijstand en pechhulp!

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Gratis overstapservice
  Wil je dat wij je oude motorverzekering opzeggen? Geen probleem! Neem hiervoor contact met ons op via chat, telefoon of WhatsApp op telefoonnummer 035-6857888
 • Winterstop dekking
  De verzekeraar geeft een korting van 10% tot 15% op je premie, omdat er een uitgeklede variant van de basisdekking actief is. Informeer naar de voorwaarden!

Veel gestelde vragen over motorverzekeringen aan Vincent en Bart van Vergelijkdirect.com

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: J. KLaverman

Beantwoord door: Bart Houtman op 29/05/2019

Het is altijd slim om je verzekeringen te vergelijken! Zo kan je precies zien wat de verschillen tussen verschillende verzekeraars zijn er welke verzekeraar het goedkoopste is! We raden je dus aan om een vergelijking te maken! Kom je hier niet uit of heb je andere vragen? Je kan ons bereiken via de chat, WhatsApp en telefonisch via 035- 6857888

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier