Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Meerdere motoren verzekeren?

Profiteer van de korting op al je motoren en auto's o.b.v. het hoogste aantal schadevrije jaren!

Meerdere motoren op 1 verzekering?

 • Korting schadevrije jaren auto of motor gebruiken op al je motoren
 • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
 • Tot 6 motoren en auto's op 1 polis
Ja, ik wil profiteren!

Meerdere motoren verzekeren?

Dat kan! Wij kunnen je korting via je schadevrije jaren die je hebt opgebouwd doorberekenen op je andere motoren en auto's (tot maximaal 6 voertuigen). Hoe dit exact werkt leggen we je natuurlijk graag uit! In het kort komt het erop neer dat we met meerdere verzekeraars kortingsafspraken hebben kunnen maken voor elk extra voertuig die je op hetzelfde polisblad wilt verzekeren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via chat, WhatsApp of telefoonnummer 035-6857888. We helpen je graag zo snel mogelijk verder!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Korting o.b.v. hoogste aantal schadevrije jaren

Heb je meerdere motoren en misschien ook nog een auto? Of meerdere auto's en een motor? Profiteer dan van de korting die je krijgt op basis van het voertuig met het hoogste aantal schadevrije jaren. Je bouwt per voertuig schadevrije jaren op. Doordat wij afspraken maken met verzekeraars kunnen we tot wel 6 voertuigen op 1 verzekering verzekeren en profiteer je zo van het hoogste aantal schadevrije jaren.

2 motoren verzekeren
Hoe werkt 't?

Kies de dekking per motor en auto

Natuurlijk kun je per voertuig de dekking kiezen die er het beste op aansluit. Heb je meerdere motoren, een auto voor lange afstanden en een oudere auto voor de korte ritjes? Dan hoef je die natuurlijk niet allemaal allrisk te verzekeren. Per voertuig kies je de dekking die erbij past. Wij regelen de rest!

Kies je dekking per voertuig

Lopen je verzekeringen door elkaar?

Geen probleem! We maken 1 polis voor je, waarin je vrij bent om per voertuig en verzekering de ingangsdatum te kiezen. Zit je nog een paar maanden aan een andere verzekeraar vast? Dan zetten we de ingangsdatum van dat voertuig gewoon even in de toekomst! Je profiteert bij ingang dan direct van de hoogst mogelijke korting op meerdere motoren en auto's.

Kies ingangsdatum

Meerdere motoren of auto’s op 1 verzekering

Heb je de trotste eigenaar van meerdere motoren? Profiteer dan van de korting op basis van je schade vrije jaren op al je voertuigen (ook auto’s). Het combineren van meerdere verzekeringen levert je direct een standaard korting op tot 15% op! Een nog grotere korting behaal je daarnaast door het hoogste aantal schadevrije jaren van je auto- of je motorverzekering te gebruiken. Natuurlijk bouw je verdere schadevrije jaren op zolang je geen schades claimt op alle voertuigen i.c.m. de regelmatige bestuurders.

Hoe maken we gebruik van je schadevrije jaren?

Omdat wij samenwerken met een groot aantal verzekeraars hebben we met hen kunnen afspreken dat wij kortingen mogen geven op basis van het hoogste aantal schadevrije jaren op basis van je auto- of motorverzekering. We kunnen dus niet het echte aantal schadevrije jaren gelijktrekken maar wel de korting berekenen die je normaal zou krijgen als je echt op beide verzekeringen evenveel schade vrije jaren hebt opgebouwd. Ondertussen behouden alle betrokkenen de schadevrije jaren die ze tot nu toe hebben opgebouwd.

Meerdere motoren met verschillende dekkingen?

Combineer er op los en kies zelf je dekking die past bij het voertuig en je wensen. Uiteraard allemaal op 1 verzekering! Heb je hulp nodig? We zitten voor je klaar. Neem contact met ons op en stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Ben je al verzekerd en kun je niet direct opzeggen?

Geen probleem! Alle motor- en autoverzekeringen zijn na het eerste jaar altijd maandelijks opzegbaar. Wanneer je meerdere motoren of auto’s in 1 keer wilt verzekeren kunnen we dit voor je regelen. Zodra een verzekering afloopt bij een andere verzekeraar, kunnen wij de verzekering automatisch laten ingaan. Uiteraard kun je altijd meerdere motoren, auto’s of andere voertuigen toevoegen op je verzekering. Je behoud dan altijd 1 polisblad, 1 factuur en 1 aanspreekpunt (ook in geval van schade)!

Veel gestelde vragen over motorverzekering en autoverzekering combineren aan Vincent en Bart van Vergelijkdirect.com

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp (035-6857888). Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: H. van Tongeren

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/02/2020

Je kunt bij je leasemaatschappij een verklaring opvragen waarin zij verklaren dat je een bepaalde periode geen schades hebt gemeld. Een aantal verzekeraars accepteren deze verklaring zodat je ook op je eigen voertuigen een no-claimkorting krijgt. Wil je precies weten hoe het werkt in jou situatie? Neem dan contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk verschillende verzekeringen met elkaar!
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct je auto's en motoren verzekeren
 • Breid uit met aanvullende dekkingen!

Zelf je verzekering voor je motor kiezen?

Kies zelf je aanvullende dekkingen zoals ongevallen opzittenden, rechtsbijstand en pechhulp!

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Gratis overstapservice
  Wil je dat wij helpen bij het opzeggen van je oude verzekering? Geen probleem! Neem hiervoor contact met ons op via chat, telefoon of WhatsApp op telefoonnummer 035-6857888
 • Winterstop dekking
  De verzekeraar geeft een korting van 10% tot 15% op je premie, omdat er een uitgeklede variant van de basisdekking actief is. Informeer naar de voorwaarden!