Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Allianz Motorverzekering nodig?

Sluit 'm direct af of vergelijk met 19 andere motorverzekeringen!

Allianz direct afsluiten!

  • Tot 80% no-claimkorting en andere kortingen
  • Keuze uit 7 verschillende aanvullende dekkingen
  • Direct verzekerd de weg op!
Start vergelijken

De motorverzekering van Allianz

Met de Allianz Motorverzekering ga je goed verzekerd de weg op. Zowel in Nederland als in het buitenland heb je een goede dekking. Daarnaast profiteer je van een scherpe premie, de mogelijkheid van handige aanvullende dekkingen en een snelle afhandeling bij schade!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA motorverzekering

De WA-motorverzekering is de goedkoopste motorverzekering die er is. Deze is bovendien verplicht voor motorbezitters. Met deze verzekering ben je gedekt voor schade die jij aan derden toebrengt. Deze verzekering dekt dus niet schade aan je eigen motor, hiervoor moet je een meer uitgebreidere motorverzekering afsluiten.

Bekijk aanvullende dekkingen

WA+ motorverzekering

De WA beperkt casco motorverzekering dekt naast schade aan derden ook veelvoorkomende schades door bijvoorbeeld storm en brand. Als je door een ongeval schade krijgt aan je motor, dan wordt dit in de meeste gevallen niet gedekt. De WA beperkt casco verzekering is niet verplicht en is iets duurder dan de verplichte WA-motorverzekering.

Bekijk aanvullende dekkingen

Allrisk motorverzekering

De Allrisk motorverzekering is de meest uitgebreide motorverzekering die er is. Met deze motorverzekering ben je verzekerd voor schade die jij aan anderen toebrengt en je bent verzekerd voor schade aan je eigen motor. Als je geen risico wilt lopen, dan is het verstandig om deze motorverzekering af te sluiten. Let op, de allrisk motorverzekering keer geen schadevergoeding uit als er sprake is van opzet of verboden middelen.

Bekijk aanvullende dekkingen

Aanvullende dekkingen

Allianz biedt een aantal aanvullende dekkingen die je tegelijk bij het afsluiten van je Allianz motorverzekering kunt afsluiten. Hieronder zie je welke aanvullende dekkingen je kan kiezen!

Ongevallenverzekering voor opzittenden

Bij de ongevallenverzekering voor opzittenden wordt door Allianz een vast bedrag uitgekeerd wanneer jij als bestuurder of één van je passagiers van je motor blijvend invalide raakt of overlijdt als gevolg van een ongeluk in het verkeer. De hoogte van het uit te keren bedrag kun je inzien wanneer je een premie op basis van jouw situatie berekend!

Schadeverzekering voor opzittenden

Raak jij als bestuurder van je motor betrokken bij een ongeval? Of heeft een passagier van je motor schade? Deze aanvullende verzekering vergoedt zowel letselschade en schade aan spullen.

Rechtsbijstandverzekering

Raak je betrokken bij een ongeluk en krijg je te maken met een conflict, bijvoorbeeld met de tegenpartij? Dan heb je met deze verzekering recht op juridische hulp bij dit conflict.

Allianz motorverzekering direct afsluiten?

Wil je een motorverzekering afsluiten bij Allianz? Dan kun je dit gemakkelijk zelf online doen door te starten met het vergelijken van je premie, bovenaan deze pagina. Heb je hulp nodig of heb je vragen? Neem dan gewoon contact met ons op. We helpen je graag, geheel vrijblijvend! Chat, bel of WhatsApp met ons via 035-6857888.