Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Op zoek naar een inboedelverzekering?

Verzeker je inboedel tegen schade door brand, storm en water.

Vergelijk nu je inboedelverzekering!

 • Inboedelverzekeringen overzichtelijk met elkaar vergelijken
 • Kies de dekking die bij jouw situatie past!
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (Brand, Diefstal, Storm)
Start vergelijken

a.s.r. inboedelverzekering

Met de a.s.r. inboedelverzekering ben zijn je spullen goed verzekerd bij schade door blikseminslag, lekkage, brand of inbraak. Een inboedelverzekering is niet verplicht, maar wij raden het wel altijd aan. Vaak is je inboedel meer waard dan je denkt. Het zou zonde zijn als deze spullen verloren gaan door schade, diefstal of brand. Denk daarbij bijvoorbeeld aan je bed, gordijnen, meubels, televisie, koffiezetapparaat etc. Wij vergelijken natuurlijk meerdere verzekeraars, maar wat biedt de inboedelverzekering van a.s.r. precies? Je leest het allemaal op deze pagina!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Basis inboedelverzekering

Met deze basisdekking is jouw inboedel verzekerd tegen schade die wordt veroorzaakt door het uitvallen van elektrische apparaten. Maar ook schade als gevolg van slecht weer, rook of vandalisme vallen binnen deze dekking. Moet je vanwege de schade tijdelijk uit je huis? Dan betaalt a.s.r. jouw vervangende verblijfplaats.

Bekijk de dekking

Allrisk inboedelverzekering

Naast de dekkingen uit het basispakket, vergoedt de allrisk dekking ook de schade aan jouw inboedel nadat je iets hebt laten vallen.

Bekijk de dekking

Mobiele elektronica

Mobiele elektronica wordt veel gebruikt en ook vaak meegenomen onderweg. Met deze aanvullende verzekering is jouw tablet, laptop of navigatie verzekerd tegen schade.

Bekijk de aanvullende dekking

a.s.r. inboedelverzekering voordelen

De a.s.r. inboedelverzekering een aantal voordelen voor jou. Deze inboedelverzekering zorgt er onder andere voor dat je niet onderverzekerd bent. Sieraden zijn waardevol en daarom vallen ze standaard in de inboedelverzekering. Ze zijn tot wel €2.500,- verzekerd. Als je verbeteringen doorvoert in je koop- of huurwoning valt dat ook onder de a.s.r. inboedelverzekering. Laat je per ongeluk wat in je auto liggen? De schade of diefstal dekt a.s.r..
a.s.r. vindt duurzaamheid belangrijk. Deze verzekeraar werkt daarom graag samen met partners uit het duurzame herstelnetwerk.
Je sluit deze inboedelverzekering af bij een onafhankelijke adviseur. Hierdoor ontvang je altijd persoonlijk advies. Doordat de adviseur alles voor je regelt bij schade, ben jij optimaal verzekerd. Je kan de inboedelverzekering maandelijks opzeggen. En als je meerdere verzekeringen afsluit bij a.s.r. ontvang je korting op de totale premie!

a.s.r. inboedelverzekering opties

Je hebt twee opties als het gaat om de inboedelverzekering van a.s.r.. Je kan kiezen uit de basisdekking of de allriskdekking.

a.s.r. basis inboedelverzekering

Met de a.s.r. basis inboedelverzekering verzeker jij je tegen schade die veroorzaakt wordt door het uitvallen van elektrische apparaten zoals de koelkast of wasmachine. Ook verzeker je de schade als gevolg van blikseminslag, rook of een ontploffing. De schade door lekkage of slecht weer zoals neerslag, storm en vorst verzeker je ook mee. In het geval van inbraak, vandalisme en diefstal verzekert a.s.r. de schade. Net zoals wanneer er een boom of hoogwerker op je huis valt. Als je vanwege de schade tijdelijk uit je huis moet, betaalt a.s.r. de vervangende verblijfplaats en de noodvoorzieningen. Zo hoef jij je hier geen zorgen om te maken!

a.s.r. allrisk inboedelverzekering

De a.s.r. allrisk inboedelverzekering verzekert hetzelfde als de basisverzekering, maar dan uitgebreider. Naast de dekking van de basisverzekering dekt de allrisk verzekering ook de schade die je zelf veroorzaakt door het omstoten of laten vallen van spullen.

a.s.r. inboedelverzekering telefoon kapot

Mobiele elektronische apparaten gebruik je veel. Ze worden vaak overal mee naartoe genomen. Om je te verzekeren tegen eventuele schade aan je laptop, mobiele telefoon, tablet of navigatie, kan je een aanvullende inboedelverzekering afsluiten. Voor €9,68 per maand heb je deze aanvullende dekking al. Je bent dan verzekerd tegen schade aan je mobiele elektronica. De verzekering dekt de schade die je in en om je huis in Nederland oploopt aan je mobiel. Als een van de producten buiten Nederland beschadigd raakt, dan valt dat onder de reisverzekering. Wil je deze aanvullende dekking direct afsluiten? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

a.s.r. inboedelverzekering eigen risico

Bij a.s.r. kan je zelf de hoogte van je eigen risico bepalen. Je kan kiezen uit drie bedragen: €0,-, €100,- of €500,-. De hoogte van je premie hangt onder andere af van de hoogte van je eigen risico. Bij schade aan huurders- of eigenarenbelang dat veroorzaakt is door storm betaal je altijd een eigen risico van €75,-.

Inboedelverzekering a.s.r. voorwaarden

Wat valt onder inboedel

a.s.r. heeft voor iedere verzekering eigen voorwaarden. Zo ook voor de inboedelverzekering. Niet alles is namelijk inboedel. Alles wat verplaatsbaar is, kostbaarheden zijn en kleine huisdieren vallen onder de inboedel. Maar denk ook aan antennes en de zonweringen die aan het huis vast zitten. Je bromscooters en -fietsen vallen ook zeker onder inboedel. Maar geld en andere motorrijtuigen vallen buiten de inboedel. Ook onderdelen of accessoires van motorrijtuigen vallen buiten de verzekering. Handelsgoederen worden ook niet als inboedel gezien.

Inboedelwaardemeter

Eens in de zoveel tijd vraagt a.s.r. om de inboedelwaardemeter opnieuw in te vullen. Dit doet ze als je verhuist bent of als je schade hebt gehad. Als van beiden geen sprake is, dan stelt a.s.r. je deze vraag na vijf jaar. Deze inboedelwaardemeter moet je binnen twee maanden terugsturen naar a.s.r.. Als je dat niet doet, ben je niet meer verzekerd tegen onderverzekering.

Diefstal en transport

a.s.r. dekt de schade of diefstal als er sprake is van een onverwachte of plotselinge gebeurtenis. Maar ook als de schade komt door een eigen foutje. Bij een gestolen bromfiets- of scooter uit een bijgebouw, wordt er maximaal €500,- vergoed. Bij het transporteren van je inboedel ben je nog steeds verzekerd tegen onverwachte schade. Dit is handig om te weten als je gaat verhuizen. Als je inboedel krassen of deuken oploopt als gevolg van het transport, valt dat niet in de verzekering.

Ruitschade

Je kan ruitschade meeverzekeren. Als je schade aan je ramen hebt, worden de kosten gedekt voor het nieuwe glas. a.s.r. dekt dan ook de kosten voor het plaatsen van de nieuwe ruiten. De kosten die je moet maken om het schilderwerk te herstellen, neemt a.s.r. ook voor haar rekening. Niet alleen ramen, maar ook windschermen en zonnepanelen vallen onder glas. Wil je meer weten over de voorwaarden van de a.s.r. inboedelverzekering? Twijfel niet om eens contact met ons op te nemen.

a.s.r. inboedelverzekering afsluiten

Past de a.s.r. inboedelverzekering helemaal bij jouw wensen van een inboedelverzekering? Of zou je eigenlijk nog wel iets meer willen weten over deze verzekering? Neem eens contact met ons op! We helpen je direct aan een verzekering of voorzien je van nog meer informatie. Wil je liever nog wat verzekeringen vergelijken? Ook dat kan!

Veel gestelde vragen over de inboedelverzekering van a.s.r.

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: B. Bosman

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/04/2021

Je kan zelf je eigen risico kiezen. Deze kan €0,-, €100,-, of €500,- zijn. De hoogte van je premie hangt onder andere af van de hoogte van je eigen risico. Wanneer er sprake is van schade aan huurders- of eigenarenbelang veroorzaakt door storm, betaal je altijd een eigen risico van €75,-. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Antoon

Beantwoord door: Vincent Schokker op 08/01/2021

Jazeker, de a.s.r. inboedelverzekering verzekert sieraden mee tot €2.500,-. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jason

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/09/2020

Om je te verzekeren tegen eventuele schade aan je laptop, mobiele telefoon, tablet, mobiele navigatie, koptelefoon of een smartwatch, kan je een aanvullende dekking voor mobiele elektronica afsluiten bij je inboedelverzekering van a.s.r.. Voor €9,68 per maand heb je deze aanvullende dekking al. Je bent dan verzekerd tegen schade aan je mobiele elektronica binnen en buiten je huis in Nederland. Beschadigt een van deze producten buiten Nederland, dan valt dat onder de reisverzekering. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere inboedelverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Een goed verzekerde inboedel
 • Inboedelverzekering op maat

Kies jouw inboedelverzekering!

Ontdek direct welke inboedelverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige inboedelverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude inboedelverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Inboedel verzekeren?
  Ben je op zoek naar de juiste inboedelverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw inboedelverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.