Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

a.s.r. woonverzekering?

Kom alles te weten over de woonverzekering van a.s.r.

Vergelijk nu woonverzekeringen

 • Vergelijk a.s.r. met 9 andere woonverzekeringen!
 • Extra korting bij elke extra verzekering!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Een goede woonverzekering? Ga voor a.s.r.!

Een woonverzekering verzekert jouw woning tegen schade door brand of neerslag. Met de a.s.r. woonverzekering zijn de muren en de vloer verzekerd. Net als het dak. Ook je zonnepanelen en de laadpaal voor de elektrische auto vallen in deze verzekering. Om de keuken niet te vergeten! Dan zijn ook nog de schutting en bijgebouwen tot 25 m2 meeverzekerd.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Basis woonverzekering

De Basis woonverzekering van a.s.r. verzekert jouw huis tegen schade als gevolg van brand, lekkage, vandalisme of een overstroming. Ook wanneer er een boom op je huis valt of als je zelfs tijdelijk niet thuis kan wonen, verzekert a.s.r. deze kosten.

Bekijk de Basis woonverzekering

Allrisk woonverzekering

Wil je er zeker van zijn dat de schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt ook wordt verzekerd? Kijk dan eens naar deze allrisk dekking van a.s.r.

Bekijk de Allrisk woonverzekering

De opstalverzekering die je zoekt

Deze a.s.r. woonverzekering past bij jou als je je woning wilt verzekeren tegen onverwachte schade. Naast een huis geldt deze verzekering ook voor een appartement of maisonnette. Ook als je je garagebox wil verzekeren kan je deze verzekering goed gebruiken. Je kantoor of praktijk aan huis verzeker je ook mee met de woonverzekering van a.s.r..

Duurzaamheid

Vind jij duurzaamheid belangrijk? a.s.r. ook! De premie die jij betaalt, belegt a.s.r. op een maatschappelijk verantwoorde manier. De schade aan je huis wordt dan ook hersteld door partners uit het duurzame netwerk van a.s.r..

Woonverzekering a.s.r. dekkingen

Bij de a.s.r. opstalverzekering zijn er twee dekkingen. De basisdekking en de allrisk dekking.

Basisdekking

Uiteraard is schade aan je woning door brand of lekkage verzekerd. Storm en vandalisme vallen ook in de dekking. Ook bij een overstroming verzekert a.s.r. de schade. Andere onverwachte oorzaken vallen ook in de verzekering. Zoals wanneer er een boom op je huis valt. Is je woning zo zwaar beschadigd dat je tijdelijk niet thuis kan blijven? Dat is geen probleem. a.s.r. verzekert vervangend onderdak of noodvoorzieningen voor je.

Allrisk

De allrisk verzekering is een uitgebreide basisverzekering. De schade als gevolg van het vallen of omstoten van iets, is hierin meeverzekerd. Tekenen je kinderen op de muur? Maak je geen zorgen. Ook dat valt in deze allrisk dekking.

Opstalverzekering a.s.r. uitbreiden

Deze verzekeraar heeft nog drie extra keuzes om de opstalverzekering uit te breiden.

Eigen risico

Je kan je eigen risico kiezen. Bij storm kan je kiezen voor €0,- of €375,-. Voor andere schades kan je kiezen uit een eigen risico van €0,-, €100,- of €500,-. Hoe hoger het eigen risico is dat je kiest, hoe lager je premie uitvalt.

Glasverzekering

Met deze aanvullende dekking vergoedt a.s.r. de kosten bij ruitschade. Het gaat hierbij om de kosten voor de nieuwe ruiten, maar ook de kosten van het plaatsen van de ruiten. Beschadigd schilderwerk herstellen valt ook in deze dekking.

Verhuren

Deze optie verzekert je huis ook tegen schade als je je woning verhuurt. Hierbij verhuur je je huis niet langer dan 17 weken in een jaar. Woon je zelf ook in het huis? Dan kan je met deze optie maximaal drie kamers verhuren. Als je de hele woning aan één iemand of een gezin verhuurt, geldt deze optie ook.

a.s.r. woonverzekering met onafhankelijke adviseur

Deze verzekering sluit je bij een onafhankelijke adviseur af. Het voordeel hiervan is dat je persoonlijk advies krijgt. Administratieve zaken nemen deze adviseurs uit handen. Zo verzeker je jezelf optimaal.

a.s.r. woonverzekering afsluiten

Heeft de a.s.r. woonverzekering wat jij zoekt? Laten we deze verzekering direct samen afsluiten. Voor meer informatie over deze verzekering of andere mogelijkheden kan je ook contact met ons opnemen. Om tot de beste keuze te komen, kan je verzekeringen nog met elkaar vergelijken. Dat kan ook bij ons. Kom je er niet uit? Laat het dan weten. We kijken graag met je mee!

Veelgestelde vragen over de woonverzekering van a.s.r.

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Peter

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/06/2021

Ja, zeker! Je kan kiezen uit de basisdekking of de allrisk dekking. Daarnaast is er nog een glasverzekering en een verhuur optie. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jaap

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/06/2021

Met deze aanvullende dekking vergoedt a.s.r. de kosten bij ruitschade. Het gaat hierbij om de kosten voor de nieuwe ruiten, maar ook de kosten van het plaatsen van de ruiten. Beschadigd schilderwerk herstellen valt ook in deze dekking. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: John

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/06/2021

Je kan je eigen risico kiezen. Bij storm kan je kiezen voor €0,- of €375,-. Voor andere schades kan je kiezen uit een eigen risico van €0,-, €100,- of €500,-. Hoe hoger het eigen risico is dat je kiest, hoe lager je premie uitvalt. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere woonverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Een goed verzekerd huis
 • Woonverzekering op maat

Zelf je woonverzekering samenstellen!

Stel zelf de woonverzekering samen die het beste bij jou past. Ga je voor Basis of voor Allrisk? Ook kan je zelf je eigen risico kiezen en heb je de mogelijkheid om een aanvullender 'verhuur-' of 'glasverzekering' af te sluiten.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude woonverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude woonverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Woonhuis verzekeren?
  Heb je een koophuis maar heb je nog geen woonverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van je woonverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.