Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

ASR-scooterverzekering

Goedkoop je scooter verzekeren!

Vergelijk je scooterverzekering

 • Vergelijk meer dan 9 scooterverzekeringen
 • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Vergelijk je scooterverzekering

Over ASR-scooterverzekeringen

Wij van vergelijkdirect.com vergelijken veel verschillende verzekeraars om voor jou de voordeligste prijs en de beste dekking te vinden. Een van onze verzekeraars is ASR. In dit artikel lees je meer over de scooterverzekeringen die ASR biedt. De ASR-scooterverzekering biedt veel mogelijkheden. Naast de drie basisverzekeringen hebben ze ook nog zeven aanvullende dekkingen. Deze bespreken wij in dit artikel. Ook kan je lezen over de voordelen van deze scooterverzekering. Als je meer over deze scooterverzekering wilt weten lees dan vooral verder!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA scooter-verzekering

Dit is de voordeligste scooterverzekering die ASR biedt. Een WA verzekering is verplicht voor scooterbezitters. Met deze verzekering ben je gedekt voor schade die jij aan anderen in het verkeer toebrengt. De WA-verzekering is de perfecte verzekering als je op zoek bent naar een voordelige scooterverzekering.

Bekijk aanvullende dekkingen

WA+ scooter-verzekering

Dit is ook een relatief goedkope scooterverzekering vergeleken met een allrisk scooterverzekering. Deze verzekering dekt schade die jij aan anderen toebrengt. Ook dekt deze verzekering veelvoorkomende schades, bijvoorbeeld brand- en stormschade.

Bekijk aanvullende dekkingen

Allrisk scooter-verzekering

De ASR Allrisk scooterverzekering is de meest uitgebreide verzekering voor je scooter. Bij deze verzekering ben je verzekerd tegen schades die je een ander toebrengt. Ook ben je verzekerd tegen schades aan je eigen scooter. Wel moeten we erbij melden dat er geen schadevergoeding wordt uitgekeerd bij opzet of gebruik van verboden middelen.

Aanvullende dekkingen?

Ook met een ASR-scooterverzekering zijn er diverse aanvullende dekkingen mogelijk. Met deze aanvullende dekkingen kan je jouw scooterverzekering extra uitbreiden. Je kunt zelf kiezen welke aanvullende dekking jij aan je verzekering wil toevoegen. We hebben alle aanvullende dekkingen die mogelijk zijn voor jou hieronder op een rijtje gezet.

Ongevallenverzekering opzittenden
Met deze dekking zijn jij en de opzittende verzekerd. Op deze manier heb je geen onverwachte hoge zorgkosten door een ongeval.
Schadeverzekering opzittenden
Met deze dekking zijn jij en de persoon die achterop zit verzekerd tot een bepaald bedrag.
Rechtsbijstand
Met deze dekking ben je verzekerd van juridische hulp. Met behulp van juristen kun je de schade op de veroorzakende partij verhalen.
Schade aan gemonteerde extra’s
Standaard zijn je gemonteerde extra’s verzekerd tot €250. Met deze dekking kan je bij de dekkingen Beperkt casco en allrisk casco dit bedrag verhogen
Pechhulp
Als je met pech langs de weg staat, is het wel zo fijn dat je geholpen wordt. Hiervoor is de pechhulp dekking. Bij deze dekking wordt je scooter ter plekke gerepareerd of je wordt thuisgebracht.
Aanschafwaarde garantie (3 tot 5 jaar)
Met deze dekking krijg je het bedrag van de aanschafwaarde terug als je scooter gestolen is. Bij ASR is dit tot 3 jaar na aanschaf.
Accessoires meeverzekeren
Met deze verzekering kan je accessoires van je scooter zoals een helm, kleding en bagage meeverzekeren.

Voordelen van een ASR-scooterverzekering?

Een scooterverzekering van ASR heeft meerdere voordelen. Zo hoef je bij ASR niet bang te zijn dat je voor meerdere jaren een ASR-scooterverzekering vastzit. De scooterverzekering van ASR is namelijk maandelijks opzegbaar. Er geldt wel een opzegtermijn van één maand. Een ander voordeel is de no-claim regeling. Dit houdt in dat je extra korting krijgt op je premie als je een aantal jaar geen schade hebt gereden. ASR biedt ook voordeelpakketten aan. Hoe meer schadeverzekeringen je bij ASR afsluit, hoe meer korting je op je premie(s) ontvangt. Daarnaast rekent ASR geen premietoeslag. Dit houdt in dat je geen hogere premie betaald als je op de laagste trede van de no-claim ladder staat.

Wat kost een scooterverzekering van ASR?

Bij ASR hangen de kosten van je scooter af van een aantal factoren. De eerste factor gaat over je schadevrije jaren. Als je schadevrije jaren hebt opgebouwd heb je recht op no-claim korting. Deze no-claim korting kan over je premie worden geheven. Nog een factor die meespeelt zijn de kenmerken van je scooter, bijvoorbeeld wat je scooter heeft gekost.
Daarnaast kan je leeftijd ook een rol spelen bij het verzekeren van jouw scooter. Hoe jonger je bent hoe meer een verzekering gaat kosten. Waarom? Dit is omdat jongeren mensen meer risico lopen om een ongeluk te veroorzaken. Dit komt doordat ze minder ervaring hebben in het verkeer. Ook het eigen risico speelt een rol. Als je de basisverzekeringen WA+ of Allrisk hebt afgesloten, kan je kiezen hoe hoog je jouw eigen risico wilt hebben. Je kan kiezen uit de bedragen; €0, €150, €250 of €500. Hoe hoger je eigen risico, hoe lager je premie.

De beste scooterverzekering vinden met Vergelijkdirect.com

Wil je graag een goede scooterverzekering met de juiste dekking? Of wil je besparen op je scooterverzekering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons kan je online vergelijken en verzekeren naar jouw wensen. Door verschillende verzekeringen te vergelijken, kan jij zien wat er het beste bij jou en je scooter past. Op deze manier vind je de beste dekking voor de beste prijs. Nadat je online een vergelijking hebt gemaakt en de goedkoopste verzekering hebt gevonden, kan je hem direct afsluiten. Ook is het mogelijk om dit telefonisch te doen. Wij helpen je met een vergelijking maken of als je vragen hebt. Spreek ons op de chat of bel/whatsapp ons op 035-6857888. We hopen je snel verder te kunnen helpen.

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 scooterverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • scooterverzekering op maat

Zelf je scooterverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je scooterverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude scooterverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude scooterverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • scooterverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen scooterrijbewijs maar heb je wel een scooter? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je scooterverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.

Veel gestelde vragen over goedkoop scooters verzekeren aan Vincent en Bart van Vergelijkdirect.com

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: B. Wortel

Beantwoord door: Bart Houtman op 4/02/2020

Bij een ASR scooterverzekering kan je uit drie basisdekkingen kiezen. De eerste basisdekking is de wettelijke aansprakelijkheid (WA) deze dekking is verplicht in Nederland, deze dekking dekt je voor de schade die je anderen toebrengt. Als tweede hebben we de WA+ dekking, bij deze dekking ben je gedekt voor schade die je anderen toebrengt en diefstal van je eigen scooter. En als laatste de Allrisk dekking. De allrisk dekking verzekerd je tegen schade die je anderen toebrengt, schades aan je eigen scooter en diefstal. Meer vragen over de dekkingen? Dan kun je contact met ons opnemen via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Vraag van: B. Timmer

Beantwoord door: Bart Houtman op 4/02/2020

Voordat je een scooterverzekering afsluit is het handig om eerst te vergelijken welke verzekeraar het goedkoopste is en jou de beste dekking biedt. Deze vergelijking kan je bij ons maken. Dit kan je zelf online doen via onze website! Ook kunnen wij dit voor jou doen, dit gaat telefonisch en dan zoeken wij alles voor jou uit. Na de vergelijking kunnen wij of jij zelf hem meteen afsluiten. hulp nodig bij het afsluiten? Dan kun je contact met ons opnemen via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).