Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

a.s.r. rechtsbijstandverzekering?

Ontdek alles over de a.s.r. rechtsbijstandverzekering.

Vergelijk rechts- bijstandverzekeringen

 • Vergelijk a.s.r. met andere rechtsbijstandverzekeringen!
 • Extra korting bij elke extra verzekering!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Goede juridische hulp? Kies voor a.s.r.!

Soms kan je wel wat juridische hulp gebruiken. Daar is de rechtsbijstandverzekering voor. Met de a.s.r. rechtsbijstandverzekering staan juristen van DAS voor je klaar. Heb je een conflict met je werkgever of met de buren? a.s.r. helpt je hier bij.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Rechtsbijstandverzekering

Met de rechtsbijstandverzekering van a.s.r. word je altijd geholpen door juristen van DAS. Met de basisverzekering staan de juristen voor je klaar als er schade is aangebracht aan jouw eigendommen, of als je zelf schade veroorzaakt. Ook bij conflicten over diensten, een erfenis of met de bank kan je rekenen op a.s.r..

Bekijk de dekking

Aanvullende dekking

a.s.r. heeft verschillende extra dekkingen voor de rechtsbijstandverzekering. Zo heb je de keuze uit: verkeer, motorrijtuig, inkomen, arbeid en fiscaal & vermogen.

Bekijk de aanvullende dekkingen

Premie

Hoeveel premie je betaalt hangt niet alleen af van welke en hoeveel aanvullende verzekeringen je kiest. In de berekening wordt ook meegenomen of je in een koophuis of huurhuis woont en hoe je gezinssamenstelling eruit ziet.

Bekijk de premie

Voordelen a.s.r. rechtsbijstandverzekering

Met a.s.r. als verzekeraar kan je altijd advies vragen als je een conflict wilt voorkomen. Ook kan je precies verzekeren wat jij nodig hebt. Daarnaast word je geholpen door experts van DAS. Bij a.s.r. ben je direct verzekerd van juridische hulp als er een conflict ontstaat. Precies wat je wilt als je juridische hulp nodig hebt. Ook wordt de administratie je volledig uit handen genomen.

Basisdekking rechtsbijstandverzekering a.s.r.

a.s.r. heeft een goede basisdekking. Je kan rekenen op een jurist als er schade is aangebracht aan je eigendommen, of als je zelf schade veroorzaakt. Maar ook conflicten over diensten, een erfenis of met de bank zijn verzekerd. Wanneer je een huis koopt of verbouwt, kan er ook wel eens iets misgaan in de communicatie. Ook dan staat een jurist van a.s.r. voor je klaar.

Extra dekkingen voor jouw rechtsbijstandverzekering

Naast de basisdekking heeft a.s.r. ook nog vijf aanvullende dekkingen. Je kan zelf kiezen welke én hoeveel aanvullende verzekeringen je wilt afsluiten.

Verkeer

Je bent betrokken bij een ongeval en er ontstaat een conflict. Of er is sprake van schade of letsel. De ongelukken die gebeuren op de weg, in de lucht op of het water zijn verzekerd. In geval van een conflict ben je met deze aanvullende verzekering zeker van juridische hulp.

Motorrijtuig

De conflicten die ontstaan rondom je motorrijtuig zijn gedekt met deze aanvullende verzekering. Denk hierbij aan een discussie over schade, maar ook over de verkoop of een verzekering van je motor of boot.

Inkomen

Als het gaat om je inkomen of pensioen wil je geen gedoe. Als hier wel discussies of conflicten over ontstaan, helpt deze dekking met juridische hulp.

Arbeid

Ben je ambtenaar of werk je in loondienst en ontstaat er een arbeidsconflict? De juridische hulp die je dan nodig hebt, verzeker je met deze dekking.

Fiscaal en vermogen

Deze dekking helpt je bij conflicten die ontstaan over vermogensbeheer. Ook als je een discussie krijgt met de belastingdienst is deze dekking wat je nodig hebt. Als je gaat scheiden, wil je dat met zo min mogelijk gedoe. De juridische kosten van scheiden, zijn verzekerd tot €2.500,-.

Premie rechtsbijstandverzekering

Wat de hoogte van je premie zal zijn, hangt van een aantal punten af. Zo wordt er gekeken of je een koophuis of een huurhuis hebt. De gezinssamenstelling weegt mee. En ook maakt het natuurlijk uit welke en hoeveel aanvullende verzekeringen je afsluit.

Rechtsbijstandverzekering a.s.r. afsluiten

Als de a.s.r. rechtsbijstandverzekering precies biedt wat je zoekt, neem dan eens contact met ons op. We kunnen deze verzekering direct voor je afsluiten. Ook kunnen we eventuele vragen meteen voor je beantwoorden. Twijfel je nog of dit nou de beste rechtsbijstandverzekering voor jou is? Dan raden we je aan om nog wat verzekeringen te vergelijken. Dan kom je er achter welke verzekering het beste bij je past! Kom je er niet uit? Laat het ons weten, we helpen je graag.

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering van a.s.r.

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Ilse

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/06/2021

Ja, zeker! De basisdekking sluit je altijd af. Daarnaast zijn er nog vijf andere aanvullende dekkingen. Je kunt kiezen uit ‘verkeer, ‘motorrijtuig, ‘inkomen’, ‘arbeid’ en ‘fiscaal en vermogen’. Je kan je verzekering samenstellen zoals je wilt. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Annet

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/06/2021

Wat de hoogte van je premie zal zijn, hangt van een aantal punten af. Zo wordt er gekeken of je een koophuis of een huurhuis hebt. De gezinssamenstelling weegt mee. En ook maakt het natuurlijk uit welke en hoeveel aanvullende verzekeringen je afsluit. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere rechtsbijstandverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct goed geholpen
 • Rechtsbijstandverzekering op maat

Kies jouw rechtsbijstandverzekering!

Ontdek direct welke rechtbijstandverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige rechtsbijstandverzekering opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar een nieuwe rechtsbijstandverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Rechtsbijstandverzekering?
  Ben je op zoek naar de juiste rechtsbijstandverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw rechtsbijstandverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.