Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Aanvullende verzekering vergelijken

Er zijn veel verschillende soorten zaken waar je een verzekering voor kunt afsluiten. Auto’s, fietsen en huisdieren zijn slechts enkele voorbeelden. Je kunt verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken voor de goedkoopste premie. Maar wil je een aanvullende verzekering vergelijken? dan kun je dit natuurlijk ook doen op Vergelijkdirect.com.

Aanvullende dekkingen voor (motor)voertuigen

Voor motorvoertuigen heb je vaak drie verschillende verzekeringen per verzekeraar:

 • WA verzekering
 • WA+ verzekering
 • Allrisk verzekering

Maar zelfs met de Allrisk verzekering, de verzekering waarmee je tegen de meeste soorten schade en ongevallen bent gedekt, mis je enkele dekkingen. Deze aanvullende dekkingen zijn:

 • Ongevallenverzekering
  Met de ongevallenverzekering ben je gedekt tegen het geval dat je ernstig invalide raakt of komt te overlijden na een ernstig ongeval. Je krijgt een bedrag overgemaakt als je ernstig invalide raakt. Wanneer je komt te overlijden, krijgen je nabestaanden het geld van de verzekeraar.
 • Rechtsbijstand
  Heeft iemand schade bij jou veroorzaakt (zowel fysiek als aan je auto), dan kun je de schade verhalen op diegene. Met deze aanvullende dekking krijg je hulp van je verzekeraar.
 • Pechhulp
  Deze extra dekking is handig voor het geval je ooit naast de snelweg staat met een lekke band. Je hoeft met deze dekking enkel je verzekeraar te bellen. Je verzekeraar stuurt dan een auto om jou en je auto op te halen.
 • Accessoires
  Het kan natuurlijk gebeuren dat je motorhelm of een andere accessoire beschadigd raakt. Gelukkig kun je dit ook laten verzekeren. Dit is een dekking die je goed per verzekeraar moet vergelijken. Bij sommige verzekeraars is de schade aan accessoires namelijk inbegrepen.

Aanvullende dekkingen voor huisdieren

Bij huisdieren is het moeilijker vast te stellen wat standaard aanvullende dekkingen zijn. Hier zit namelijk veel verschil in per verzekeraar. Enkele extra dekkingen die je vaker ziet terugkomen zijn:

 • Gebitsbehandeling
  Heeft je kat of hond problemen met zijn gebit? dan heb je geen zorgen als je deze extra dekking hebt afgesloten.
 • Crematiedekking
  Met deze dekking wordt je hond naar het crematorium gebracht en gecremeerd op kosten van de verzekeraar.
 • Buitenlanddekking
  Ga je regelmatig met je schattige huisdier op vakantie? dan wil je natuurlijk dat je huisdier ook in het buitenland is gedekt tegen medische problemen. Met de buitenlanddekking hoef je je dan geen zorgen te maken.

Aanvullende verzekering vergelijken bij Vergelijkdirect.com

De aanvullende dekkingen zijn bij veel verzekeraars inhoudelijk hetzelfde. De premie scheelt wel van elkaar. Een aanvullende verzekering vergelijken zal je dus helpen bij het zoeken naar de goedkoopste variant. Het vergelijken kan bij Vergelijkdirect.com!

Lees hier meer over de fietsverzekering.