Voordelige WA+ verzekering

Op zoek naar een voordelige WA+ verzekering? dan ben je bij Vergelijkdirect.com aan het juiste adres. Vergelijkdirect.com vergelijkt de verzekeringen van verschillende auto-, brommer-, motor- en scooterverzekeraars. Hier vind je de meest voordelige WA+ verzekering voor jouw motorvoertuig.

Waarom een WA+ verzekering?

Als eigenaar van een motorvoertuig ben je verplicht om op zijn minst een WA verzekering af te sluiten. Met een WA verzekering ben je slechts verzekerd tegen de schade die je bij een ander veroorzaakt. Met de WA+ verzekering ben je vaak ook verzekerd tegen andere dekkingen zoals:

  • Schade door storm, hagel, bliksem en ander natuurgeweld
  • Brand en explosies
  • Diefstal
  • Sterretje in je autoruit
  • Botsing met dieren
  • Schade aan accessoires

Waartegen je precies verzekerd bent, kan natuurlijk verschillen per verzekeraar en motorvoertuig. Maar het mag duidelijk zijn dat je tegen een stuk meer schade en ongelukken verzekerd bent, dan wanneer je een gewone WA verzekering neemt.

Allrisk verzekering

Met een WA+ verzekering ben je tegen veel schade en ongelukken verzekerd. Er bestaat echter nog een uitgebreider pakket: de allrisk verzekering. Met een allrisk verzekering ben je ook verzekerd tegen alle schade aan je eigen auto, zelfs als je dat zelf hebt veroorzaakt. Dus raak je te water of bots je tegen een boom, dan wordt de schade aan je auto vergoed.

Aanvullende dekkingen

Er zijn echter ook nog aanvullende dekkingen die je naast je voordelige WA+ verzekering kunt afsluiten. Je premie gaat hier logischerwijs wel door omhoog. De aanvullende dekkingen die je kunt kiezen zijn:

  • Inzittendenverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering

Inzittendenverzekering

Met deze extra dekking ben je ook verzekerd tegen schade die je als bestuurder oploopt. Je kunt ervoor kiezen om een vast bedrag te krijgen bij een ongeluk, maar je kan er ook voor kiezen om de schade vergoed te krijgen bij blijvende invaliditeit of wanneer je komt te overlijden.

Rechtsbijstandverzekering

Wil je juridische hulp na een ongeval? dan moet je zeker deze aanvullende dekking afsluiten. Met deze aanvullende dekking kun je materiële- en letselschade verhalen op de veroorzakende partij.

Voordelige WA+ verzekering vergelijken

Heb je net een nieuwe auto, brommer, motor of scooter gekocht? dan wil je deze natuurlijk goed verzekeren. Vergelijk op Vergelijkdirect.com verschillende verzekeraars en bespaar veel geld!

Lees hier meer over de autoverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier