Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Op zoek naar een voordelige WA+ verzekering?

Bij ons ben je aan het juiste adres!

Vergelijk nu autoverzekeringen

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Op werkdagen binnen een uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Start vergelijken

Voordelige WA+ verzekering

Ben je op zoek naar een voordelige WA+ verzekering? Dan ben je bij Vergelijkdirect.com aan het juiste adres. Wij vergelijken de verzekeringen van verschillende auto-, brommer-, motor- en scooterverzekeraars. Zo vind je de meest voordelige WA+ verzekering voor jouw motorvoertuig.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Dekking WA+

Met een WA+ verzekering ben je verzekerd voor schade door het weer, brand of explosies, diefstal, een sterretje of aanrijdingen met een dier. Ook ben je verzekerd voor schade die je bij een andere veroorzaakt. Dat laatste geldt ook voor een WA dekking. Allrisk is weer uitgebreider dan WA+.

Bekijk meer

Aanvullende dekkingen

Bij alle voertuigverzekeringen kun je aanvullende verzekeringen afsluiten. De meest voorkomende keuzes zijn de rechtbijstandverzekering en de inzittendenverzekering.

Bekijk meer

Waarom een WA+ verzekering?

Als eigenaar van een motorvoertuig ben je verplicht om minimaal een WA verzekering af te sluiten. Met een WA verzekering ben je slechts verzekerd tegen de schade die je bij een ander veroorzaakt. Met de WA+ verzekering ben je ook verzekerd tegen andere dekkingen. Denk hierbij aan:

 • Schade door storm, hagel, bliksem en ander natuurgeweld
 • Brand en explosies
 • Diefstal
 • Sterretje in je ruit
 • Botsing met dieren
 • Schade aan accessoires

Waartegen je precies verzekerd bent, kan verschillen per verzekeraar en motorvoertuig. Maar het mag duidelijk zijn dat je met WA+ tegen een stuk meer schade en ongelukken verzekerd bent. We helpen je graag bij het vinden van een voordelige WA+ verzekering.

Allrisk verzekering

WA+ dekt veel schades. Er bestaat echter nog een uitgebreider pakket: allrisk. Met een allrisk verzekering ben je ook verzekerd tegen alle schade aan je eigen auto. Zelfs als je dat zelf hebt veroorzaakt. Dus raak je te water of bots je tegen een boom? Dan wordt de schade aan je auto vergoed.

Aanvullende dekkingen

Er zijn ook nog aanvullende dekkingen die je naast de verzekering kunt afsluiten. Je premie gaat hierdoor wel omhoog. Maar je bent ook beter verzekerd. Vaak kun je kiezen uit de volgende aanvullende dekkingen:

 • Inzittendenverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering

Inzittendenverzekering

Met deze dekking ben je ook verzekerd tegen schade die je als bestuurder of bijrijder oploopt. Je kunt ervoor kiezen om een vast bedrag te krijgen bij een ongeluk. Maar je kan er ook voor kiezen om de schade vergoed te krijgen bij blijvende invaliditeit of wanneer je komt te overlijden.

Rechtsbijstandverzekering

Wil je juridische hulp na een ongeval? Dan moet je zeker deze aanvullende dekking afsluiten. Met deze aanvullende dekking krijg je professionele hulp. Zo kun je materiële- en letselschade verhalen op de veroorzakende partij.

Voordelige WA+ verzekering vergelijken

Heb je net een nieuw voertuig gekocht? Dan wil je deze natuurlijk goed verzekeren. Ben je zeker van WA+ of twijfel je nog? Vergelijk verschillende verzekeraars en bespaar veel geld! Door jouw wensen in te vullen, vind je de beste en goedkoopste verzekering. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts zitten voor je klaar!

Veelgestelde vragen over een voordelige WA+ verzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Remy

Beantwoord door: Vincent Schokker op 27/09/2021

Een voordelige WA+ verzekering vind je bij ons! Doordat je bij ons verschillende verzekeringen snel en eenvoudig met elkaar kunt vergelijken op premie en dekking, vind je de meest voordelige WA+ verzekering voor jouw voertuig. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Janny

Beantwoord door: Vincent Schokker op 24/09/2021

Met een WA+ verzekering ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt, schade die ontstaat door weersomstandigheden, botsing met dieren, brand of explosie en bij diefstal. Ook een sterretje in je ruit wordt gedekt met een WA+ dekking. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Autoverzekering op maat

Zelf je autoverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je autoverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude autoverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude autoverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Autoverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen autorijbewijs maar heb je wel een auto? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je autoverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.