Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Zoek je de voordeligste WA+ verzekering?

Vergelijk en vind jouw verzekering bij Vergelijkdirect!

Vergelijk nu autoverzekeringen

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Op werkdagen binnen een uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Start vergelijken

Kies de voordeligste WA+ verzekering

Ben je op zoek naar de voordeligste WA+ verzekering? Dan zal je deze moeten vinden door verschillende autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. Bij Vergelijkdirect vergelijken we de WA+ verzekeringen van twintig verzekeraars. Je vindt gegarandeerd de voordeligste WA+ verzekering voor jouw auto.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Diefstal

Met een WA+ verzekering dekt de verzekeraar de kosten wanneer je auto wordt gestolen. Check wel goed per verzekeraar wat vergoed wordt.

Bekijk meer

Botsing met een dier

Springt er ineens een hert over de weg en heb je dus een botsing met een dier? Dan betaalt de verzekeraar de schade bij een WA+ verzekering. Let erop dat de schade die je oploopt als gevolg van het uitwijken voor een dier niet vergoed worden. Heb je een botsing met een hond? Dan is het baasje aansprakelijk.

Bekijk meer

Voordeligste WA+ verzekering

De voordeligste WA+ verzekering vind je bij ons! Je kunt namelijk verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken op basis van jouw wensen en eisen. Zo vind je de beste én voordeligste WA+ verzekering.

Bekijk meer

Voordeligste WA+ verzekering: verschillende dekkingen

Met een WA+ verzekering verzeker je je tegen verschillende soorten schade:

Schade aan anderen

Ten eerste verzeker je de schade die je bij een ander veroorzaakt. Veroorzaak je een botsing met een andere auto? Dan zal je verzekeraar de reparatiekosten van de andere auto vergoeden. De schade aan je eigen auto vergoedt de verzekeraar niet.

Diefstal

Is je auto gestolen? Dan vergoedt de verzekeraar de kosten hiervan. Je moet wel goed per autoverzekeraar controleren wat ze precies vergoeden. Sommige verzekeraars vergoeden tot drie jaar de gehele aanschafwaarde van de auto. Andere verzekeraars vergoeden dit enkel het eerste jaar.

Schade door weersomstandigheden, voordeligste WA+

Loopt je auto schade op door storm, hagel of bliksem? In dat geval vergoeden de meeste verzekeraars dit.

Schade door botsing met een dier

Wanneer er plots een hert voor je auto springt, dan is je auto gedekt tegen de schade die het door de botsing oploopt. Let wel, loop je schade op doordat je moet uitwijken voor een dier, dan vergoedt de verzekering de schade aan je auto niet. Loopt je auto schade op door een huisdier? Dan is de eigenaar van het dier aansprakelijk.

Voordeligste WA+: Ruitschade

Schade aan je ruit wordt altijd vergoed als je een WA+ autoverzekering hebt afgesloten. Wij raden je wel aan om ruitschade zo snel mogelijk te laten verhelpen. Denk je dat dit niet nodig is, omdat je maar een klein sterretje in je ruit hebt? Dan raden wij je alsnog aan om dit zo snel mogelijk te laten verhelpen, want een sterretje kan snel een scheur of barst worden.

Brand

Na een hevige brand wordt de schade aan je auto ook vergoed.
Bij elke dekking geldt wel dat je per autoverzekeraar goed moet controleren wat de voorwaarden zijn. De voorwaarden waarop je jouw schade krijgt vergoed, verschilt namelijk per verzekeraar.

Voordeligste WA+ verzekering vergelijken

Heb je net een nieuwe auto en wil je deze goed laten verzekeren? Dan kun je op Vergelijkdirect verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken. De voordeligste WA+ verzekering vind je hier! Heb je hulp nodig of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen over de voordeligste WA+ verzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Cornelis

Beantwoord door: Vincent Schokker op 08/10/2021

Wat de voordeligste WA+ verzekering is, is voor iedereen net even anders. Wil je je auto goed laten verzekeren? Dan kun je op Vergelijkdirect verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken. De voordeligste WA+ verzekering vind je daarom bij ons! Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Anita

Beantwoord door: Vincent Schokker op 03/10/2021

Met een WA+ verzekering ben je verzekerd tegen schade die je veroorzaakt bij een ander. Daarnaast ben je verzekerd tegen diefstal, schade door slecht weer of botsing met een dier. Ook worden de kosten vergoed bij ruitschade en brand. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Autoverzekering op maat

Zelf je autoverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je autoverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude autoverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude autoverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Autoverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen autorijbewijs maar heb je wel een auto? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je autoverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.