Voordeligste WA+ verzekering

Ben je op zoek naar de voordeligste WA+ verzekering? dan zal je deze voor jezelf moeten vinden door verschillende autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. Bij Vergelijkdirect vergelijken we de WA+ verzekeringen van twintig verzekeraars. Je vindt gegarandeerd de voordeligste WA+ verzekering voor jouw auto.

Verschillende dekkingen

Met een WA+ verzekering ben je verzekerd tegen verschillende soorten schade:

 • Schade aan anderen
  Ten eerste ben je verzekerd tegen schade die je bij een ander veroorzaakt. Veroorzaak je een botsing met een andere auto, dan zal je verzekeraar de reparatiekosten van de andere auto vergoeden. De schade aan je eigen auto zal dus niet worden vergoed.
 • Diefstal
  Wordt je auto gestolen? dan zullen de kosten hiervan worden vergoed. Je moet wel goed per autoverzekeraar controleren wat ze precies vergoeden. Sommige verzekeraars vergoeden tot drie jaar de gehele aanschafwaarde van de auto, en andere verzekeraars zullen dit enkel het eerste jaar vergoeden.
 • Schade door weersomstandigheden
  Heeft je auto schade opgelopen door een storm, hagel of bliksem? dan zal deze schade bij de meeste verzekeraars worden vergoed.
 • Schade door botsing met een dier
  Wanneer er plots een hert voor je auto springt, dan is je auto gedekt tegen de schade die het door de botsing oploopt. Let wel, loop je schade op doordat je moet uitwijken voor een dier, dan wordt de schade aan je auto niet vergoed. Loopt je auto schade op door een dier met een eigenaar? – dan is de eigenaar van zijn huisdier aansprakelijk.
 • Ruitschade
  Schade aan je ruit wordt altijd vergoed als je een WA+ autoverzekering hebt afgesloten. Wij raden je wel aan om ruitschade zo snel mogelijk te laten verhelpen. Denk je dat dit niet nodig is, omdat je maar een klein sterretje in je ruit hebt? dan raden wij je alsnog aan om dit zo snel mogelijk te laten verhelpen, want een sterretje kan snel een scheur of barst worden.
 • Brand
  Na een hevige brand wordt de schade aan je auto ook vergoed.
  Bij elke dekking geldt wel dat je per autoverzekeraar goed moet controleren wat de voorwaarden zijn. De voorwaarden waarop je jouw schade krijgt vergoed, verschilt namelijk per verzekeraar.

Voordeligste WA+ verzekering vergelijken

Heb je net een nieuwe auto en wil je deze goed laten verzekeren? dan kun je op Vergelijkdirect verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken. De voordeligste WA+ verzekering vind je hier!

Lees hier meer over de autoverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier