Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Hema brommerverzekering

Lees hier alles over de Hema brommerverzekering!

Vergelijk nu een brommerverzekering

  • Kies zelf je dekking
  • Direct verzekerd de weg op!
  • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Start vergelijken

Over Hema brommerverzekeringen

Bij vergelijkdirect.com vergelijken we verschillende verzekeringen voor jou. Waarom doen we dit? Wij willen de beste dekking voor de voordeligste prijs voor onze klanten. Een van onze verzekeraars die we vergelijken is Hema. Om jou een wat beter beeld te geven over deze verzekering, hebben we alles even voor je op een rijtje gezet. Op deze manier weet je precies wat deze verzekering inhoudt. En zo weet je of deze brommerverzekering van Hema wel of niet bij je past. In dit artikel bespreken we welke basis- en aanvullende dekkingen Hema heeft en wat het eigen risico inhoudt. Ook bespreken we wat de kosten zijn als je deze brommerverzekering afsluit. Wil je meer over de brommerverzekering van Hema weten? Lees dan gerust verder.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA brommer-verzekering

Dit is de goedkoopste verzekering die Hema voor je brommer biedt. Met deze verzekering ben je gedekt voor schade die jij aan anderen in het verkeer toebrengt.

Bekijk aanvullende dekkingen

WA+ brommer-verzekering

De tweede verzekering die Hema biedt dekt schade die jij aan anderen toebrengt. Ook dekt deze verzekering veelvoorkomende schades, zoals brand- en stormschades.

Bekijk aanvullende dekkingen

Allrisk brommer-verzekering

De Allrisk brommerverzekering is de meest uitgebreide brommerverzekering die er is. Bij deze verzekering ben je verzekerd tegen schades die je een ander toebrengt en je bent verzekerd tegen schades aan je eigen brommer.

Bekijk aanvullende dekkingen

Eigen risico

Bij Hema proberen ze het eigen risico van de bestuurder zo laag mogelijk te houden. Er zijn bij Hema wel situaties waarbij een ander eigen risico hoort dan bij de normale basisdekking. Over deze situaties kan je hieronder lezen:
Is de regelmatige bestuurder van de bromfiets 25 jaar of ouder en rijdt er iemand op jouw brommer die jonger dan 25 jaar is, dan geldt bij elke schade een eigen risico van 400.- euro.
• Is jouw brommer gestolen en was die niet met een ART categorie 3-slot vastgemaakt aan een boom, lantaarnpaal, fietsenrek of een ander in de grond verankerd voorwerp? Dan heb je een eigen risico van 400.- euro.

Aanvullende dekkingen

Hema biedt bij de brommerverzekering nog twee aanvullende dekkingen. Deze dekkingen vullen de basisdekking nog extra aan, zo weet je dat je altijd goed gedekt bent. Welke dekkingen dit zijn en wat ze inhouden lees je hieronder:
Vergoeding op juridische hulp na een ongeval: rechtsbijstand
Het verkeer is niet altijd veilig, er gebeuren soms ongelukken. Dit kan jou schuld zijn of die van anderen. Weet je zeker dat jij niet de schuldige bent bij een aanrijding? dan is niet altijd even gemakkelijk om de schade te verhalen. Daarom heeft HEMA de rechtsbijstanddekking. Met deze aanvullende dekking op de brommerverzekering van HEMA krijg jij juridische hulp vergoed. Ook strafzaken na een aanrijding met jouw brommer vallen onder deze dekking.
Aanvullende dekking personen: ongevallenverzekering opzittenden
Als brommerrijder ben je in het verkeer best kwetsbaar. Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor de persoon die bij jou achterop zit. Op het moment dat je betrokken raakt bij een ongeval, kan dit grote gevolgen hebben. Met een ongevallenverzekering opzittenden ben je verzekerd voor de financiële gevolgen na een ongeval. De brommerverzekering van Hema keert uit bij overlijden of blijvende invaliditeit, zowel voor jouw als de persoon die achterop zit.

Kosten van een Hema brommerverzekering

De grootste vraag voor het afsluiten van een verzekering is altijd: wat gaat dit kosten? De premie voor jouw brommer wordt berekent aan de hand van een aantal factoren. Ten eerste ligt het eraan welke basisdekking jij kiest. Hoe hoger het eigen risico in een basisdekking, hoe minder jij hoeft te betalen. Ten tweede word er ook naar jou leeftijd gekeken. Waarom? Omdat jonge bestuurders een groter risico lopen om een ongeluk te veroorzaken. Nog een factor die meespeelt in de kosten van je brommerverzekering zijn je schadevrije jaren. Als jij een aantal jaar schadevrij brommer of scooter hebt gereden heb je recht op no-claim korting. Deze korting word dan over je maandelijkse premie geheven. En als laatste word er ook nog gekeken naar de omgeving waar je woont, dit komt omdat er bijvoorbeeld eerder in een stad word gestolen dan in een dorp.

Vergelijken van de brommerverzekering

Voordat je een verzekering afsluit, is het handig om eerst de verzekeringen te vergelijken. Waarom? Op deze manier weet je precies wat je opties zijn en welke optie het goedkoopste is. Dit hoef je niet alleen te doen, wij kunnen je hierbij helpen.
Bij ons kan je terecht als je hulp nodig hebt met het vergelijken en afsluiten van een verzekering. Ook kan je bij ons terecht als je vragen hebt over een van de aangeboden verzekeringen. Bij vergelijkdirect.com kan je de verzekeringen online vergelijken en daarna meteen afsluiten. Ook kunnen wij dit telefonisch met je doen, dan sluiten wij hem voor je af. Je kan ons telefonisch bereiken op 035-6857888. Je kan dit nummer ook gebruiken om met ons te whatsappen! We hopen je snel verder te kunnen helpen!

Veel gestelde vragen over goedkoop je brommer verzekeren aan Vincent en Bart van Vergelijkdirect.com

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: E. Vries

Beantwoord door: Bart Houtman op 4/02/2020

Om te berekenen wat je voor je Hema brommerverzekering gaat betalen moet je weten wat je kenteken is, je geboortedatum, je adresgegevens en het aantal schadevrije jaren. Aan de hand daarvan kan je je premie voor een brommerverzekering bij Hema berekenen. Heb je hulp nodig of wil je exact weten wat een brommerverzekering bij Hema kost? Dan kun je contact met ons opnemen via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Vraag van: S. Ginkel

Beantwoord door: Bart Houtman op 4/02/2020

Hema biedt twee verschillende aanvullende dekkingen, deze dekkingen zijn er om je basisverzekering mee uit te breiden. De eerste aanvullende dekking die Hema biedt is rechtsbijstand. Bij rechtsbijstand ben je verzekerd voor juridische hulp, ook strafzaken na een aanrijding met jouw brommer vallen onder deze dekking. De tweede aanvullende dekking die Hema biedt is de ongevallen verzekering opzittenden. Met een ongevallenverzekering opzittenden ben je verzekerd voor de financiële gevolgen na een ongeval. De brommerverzekering van Hema keert uit bij overlijden of blijvende invaliditeit, zowel voor jouw als de persoon die achterop zit.