HEMA caravanverzekering

Een HEMA caravanverzekering vind je via Vergelijkdirect.com!

HEMA caravanverzekering afsluiten?

 • Direct een offerte op maat
 • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk
Ja, help mij!

HEMA caravanverzekering

Jouw caravan is jouw vrijheid en jouw ontspanning en misschien zelfs je tweede huis. Dit vindt HEMA caravanverzekering erg belangrijk. Je kan hier een basisverzekering voor je caravan afsluiten en dit ook nog voor een scherpe premie. Voor nog meer zekerheid kun je ook een van de aanvullende dekkingen toepassen.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Caravanverzekering met diefstaldekking

Diefstal is vaak een standaard dekking in de meeste caravanverzekeringen. Is je caravan gestolen dan krijg je vaak de schade op dezelfde manier vergoed als bij normale schade. De hoogte van het uit te keren bedrag verschilt wel per verzekeraar. Ga je je (nieuwe) caravan verzekeren, let dan goed op de hoogte van het bedrag wat je uitgekeerd krijgt bij diefstal. Wil je advies van onze experts op het gebied van diefstaldekking? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk aanvullende dekkingen

Caravan verzekeren tegen schade en hagelschade

Is hagelschade niet gewoon schade? Helaas niet! Schade ontstaan door hagel dien je apart mee te verzekeren bij het afsluiten van een caravanverzekering. Heb je een hagelbestendig dak? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om alleen overige schades te verzekeren. De meeste verzekeraars bieden standaard een casco caravanverzekering aan. In dit geval is je caravan verzekerd tegen de dagwaarde. Op het moment dat de betreffende vouwwagen total loss wordt verklaard, dan ontvang je de geschatte waarde op het moment van het ontstaan van de schade. Dit bedrag zal altijd lager zijn dan de nieuwwaarde van je caravan.

Bekijk aanvullende dekkingen

Allrisk caravan verzekeren

Als je een nieuwe, of een zo goed als nieuwe caravan wilt verzekeren, dan is het wellicht verstandig om een allrisk caravanverzekering af te sluiten. Een allrisk caravan verzekering dekt de nieuwwaarde van je caravan. Deze vorm van caravan verzekeren is duurder dan een standaard caravanverzekering. Als je dus bijvoorbeeld een ongeluk krijgt en je caravan wordt total loss verklaard, dan keert je verzekeraar een bedrag uit waarmee je een gelijkwaardige nieuwe caravan kunt kopen. Na 3 of 5 jaar verloopt deze nieuwwaarde regeling. Is je caravan ouder dan 3 of 5 jaar? Check dan de voorwaarden van de verzekeraars! Uiteraard weten wij precies bij welke verzekeraar je een goede nieuwwaarderegeling kunt meeverzekeren.

Bekijk aanvullende dekkingen

De HEMA caravanverzekering

Bij de basisdekking ben je verzekerd voor je caravan en ook je spullen die tot de standaarduitrusting van je caravan behoren. Je bent standaard WA + Volledig Casco verzekerd. Je bent ook verzekerd voor de aansprakelijkheid als je caravan schade veroorzaakt. Bij de HEMA caravanverzekering is het belangrijk om te weten dat ze willen dat je je caravan goed beveiligd tegen diefstal. Wanneer je caravan niet in een afgesloten ruimte staat dan is een koppelingsslot of wielklem verplicht binnen de basisdekking. Wanneer je caravan zelfs een waarde heeft van 12.500,- euro of hoger moet er zelfs een wielklem en koppelingsslot gebruikt worden. Daar tegenover zetten ze wel dat ze caravans jonger dan 5 jaar vergoeden volgens de nieuwwaarde. Het eigen risico is erg laag bij de HEMA caravanverzekering, deze bedraagt namelijk maar 50,- euro per schade. Dit geldt ook voor de aanvullende dekkingen die je erbij verzekerd.

Basisdekking

HEMA BasisverzekeringGedekt
Schade die ontstaat aan de caravan door de auto die de caravan trekt

Hulpverlening bij een ongeval in binnen- en buitenland

Een andere plotseling en onvoorzien van buiten komende gebeurtenis

Brand, ontploffing en zelfontbranding

Botsen, omslaan, van de weg of te water gaan

Aanvullende dekkingen van de HEMA caravanverzekering

HEMA BasisverzekeringGedekt
10 jaar nieuwwaardedekking

Deze aanvullende dekking is alleen te kiezen wanneer je caravan niet ouder is dan 2 jaar.

Hagel

Bij een hagelbestendig dak ontvang je korting op deze aanvullende dekking voor je caravanverzekering.

Inboedel

Met deze aanvullende dekking zijn je spullen in je caravan tot maximaal 5000,- verzekerd.

AccessoiresMet deze aanvullende dekking zijn je caravanaccessoires tot wel 2500,- euro verzekerd.
Voortent of luifel

Met deze aanvullende dekking is je voortent of luifel tot wel 2500,- euro verzekerd.

Vergelijk jouw HEMA caravanverzekering

Naast de HEMA caravanverzekering zijn er natuurlijk nog veel meer aanbieders van caravanverzekeringen. Alle aanbieders hebben hun eigen voor- en nadelen, eigen premies en eigen dekkingen. Voor een volledig overzicht van de caravanverzekeringen is het handig voor jou om deze te vergelijken. Krijg een compleet overzicht van de mogelijkheden, zoek de beste voor jouw situatie en sluit binnen 5 minuten je caravanverzekering af. Met een gerust gevoel op vakantie!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 caravanverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Caravan verzekeren op maat

Zelf je caravanverzekering samenstellen!

Breid je caravanverzekering uit met schade- en diefstaldekking voor je accessoires

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude caravanverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude caravanverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888. Uiteraard helpen we je ook met het afsluiten van een nieuwe caravanverzekering!
 • Extra korting caravanverzekering?
  Combineer je caravanverzekering met andere verzekeringen en profiteer van pakketkorting! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.

Veel gestelde vragen over de caravanverzekering aan Vincent en Bart van Vergelijkdirect.com

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: O. Gouwert

Beantwoord door: Bart Houtman op 03/06/2019

De voordelen van een HEMA caravanverzekering staan bovenaan de pagina! Natuurlijk heeft elke verzekeraar heeft zijn voor- en nadelen. Mocht je willen weten wat de beste optie is voor jou, raden we je aan een vergelijking op te stellen! Als je een offerte op maat wilt, kun je contact met ons opnemen via de chat, WhatsApp of telefonisch via 035-6857888!

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier