DAS rechtsbijstandverzekering

Er kunnen zich kleine conflicten voor doen, maar ook grotere conflicten met bijvoorbeeld een klusjesman of een webshop. In deze gevallen kan het erg handig zijn als je een rechtsbijstandverzekering hebt. In 2012 en in 2013 kwam de rechtsbijstandverzekering van DAS het beste uit de test. Voor een rechtsbijstandverzekering ben je bij hen dan ook op de juiste plaats.

DAS Rechtsbijstandverzekering

DAS is de expert op het gebied van juridische en financieel juridische zaken. Vanaf 1963 zijn zij dan ook al gespecialiseerd op het gebied van de rechtsbijstand. Al veel mensen maakte gebruik van de rechtsbijstandverzekering van DAS en kwamen daarmee op voor hun eigen recht. Nog steeds groeit het bedrijf en kunnen zij zichzelf inmiddels de grootste financieel juridische dienstverlener van Nederland noemen. Voor alles is een oplossing te vinden, DAS denkt mee met haar klanten en zoekt een geschikte oplossing.

Rechtsbijstandverzekering DAS

Er zijn diverse situaties die kunnen uitlopen op een conflict. In sommige gevallen kan dit conflict zo verlopen waardoor er juridische hulp nodig is. Wanneer men dit uit de eigen zak moet betalen kunnen de kosten enorm hoog oplopen. Bovendien weten veel mensen niet waar ze moeten beginnen, hoe ze deze zaken moeten regelen en ga zo maar door. Met een rechtsbijstandverzekering van DAS hoeft men zich geen zorgen te maken over deze punten.

Basisdekkiing DAS rechtsbijstandverzekering

Met de DAS rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd voor situaties zoals schade in het verkeer, onderhoud van motorvoertuigen, vakantieboekingen, pensioen, familie en gezin en medische geschillen. Daarnaast is het mogelijk om keuze te maken uit situaties die je extra kunt verzekeren. Hierbij kun je denken aan consumeren & wonen, werken en belasting, vermogen & echtscheidingsmediation.

Bij de basisdekking van de rechtsbijstandverzekering DAS kun je te allen tijde onbeperkt telefonisch advies krijgen. Mocht je juridische vragen hebben, dan staan de juridische medewerkers van DAS onbeperkt voor je klaar. Zo kun je onder andere bij hen terecht als je denkt dat er een conflict aan komt of als een conflict hoog oploopt. Zij zullen je zo ver mogelijk helpen en begeleiden.

Lees hier meer over de rechtsbijstandverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier