Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

DAS rechtsbijstandverzekering?

Lees meer over de rechtsbijstandverzekering van DAS

Vergelijk rechts- bijstandverzekeringen

 • Vergelijk DAS met meer dan 13 andere rechtsbijstand- verzekeringen!
 • Extra korting bij elke extra verzekering!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Goede juridische hulp? Ga voor DAS!

Er kunnen zich kleine conflicten voor doen, maar ook grotere conflicten met bijvoorbeeld een klusjesman of een webshop. In deze gevallen kan het erg handig zijn als je een rechtsbijstandverzekering hebt. In 2012 en in 2013 kwam de rechtsbijstandverzekering van DAS het beste uit de test. Voor een rechtsbijstandverzekering ben je bij hen dan ook op de juiste plaats.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Rechtsbijstandverzekering DAS

DAS is gespecialiseerd in rechtsbijstandverzekeringen. Deze verzekeraar denkt met je mee en zoekt in alles een oplossing. Heb je juridische problemen? Dan helpt DAS je om deze op te lossen. De basisdekking vergoedt de jurdische kosten in de meest voorkomende situaties. Denk hierbij aan conflicten over wonen of inkopen, maar ook conflicten binnen de familie over bijvoorbeeld een erfenis.

Bekijk de dekking

Aanvullende dekkingen

Naast de basisdekking kun je ervoor kiezen om je voor sommige situaties extra te verzekeren. Je kunt je dan extra verzekeren voor 'werk' of 'scheidingsmediation'.

Bekijk de dekking

Eigen bijdrage

Je kunt kiezen hoe hoog je de eigen bijdrage wilt hebben. Je kunt kiezen voor €0,-, €100,- of €300,-. Hoe hoger de eigen bijdrage is die je kiest, hoe lager de premie is die je betaalt.

Bekijk de dekking

DAS Rechtsbijstandverzekering

DAS is een expert op het gebied van juridische en financieel juridische zaken. Vanaf 1963 zijn zij dan ook al gespecialiseerd op het gebied van de rechtsbijstand. Al veel mensen maakten gebruik van de rechtsbijstandverzekering van DAS. Ze kwamen daarmee op voor hun eigen recht. Nog steeds groeit het bedrijf en kunnen zij zichzelf inmiddels de grootste financieel juridische dienstverlener van Nederland noemen. Voor alles is een oplossing te vinden. DAS denkt mee met haar klanten en zoekt een geschikte oplossing.

Waarom een DAS rechtsbijstandverzekering?

Er zijn diverse situaties die kunnen uitlopen op een conflict. In sommige gevallen kan er juridische hulp nodig zijn. Wanneer je dit uit de eigen zak moet betalen, kunnen de kosten enorm hoog oplopen. Daarnaast weten veel mensen niet waar ze moeten beginnen, hoe ze deze zaken moeten regelen en ga zo maar door. Met een rechtsbijstandverzekering van DAS hoef je je zich geen zorgen te maken over deze punten.

Basisdekking DAS rechtsbijstandverzekering

Met de DAS rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van juridische hulp. Deze hulp krijg je in verschillende situaties. Met de basisdekking verzeker je je voor juridische hulp bij conflicten over wonen en gezondheid en conflicten binnen de familie. Maar ook voor ruzies over inkomen en vermogen, of aankoop en deeleconomie. Daarnaast is het mogelijk om je in sommige situaties extra te verzekeren. Hierbij kun je denken aan de dekking ‘werk’ of ‘scheidingsmediation’.
Bij de basisdekking kun je onbeperkt telefonisch advies krijgen. Mocht je juridische vragen hebben, dan staan de juridische medewerkers van DAS altijd voor je klaar. Zo kun je onder andere bij hen terecht als je denkt dat er een conflict aan komt of als een conflict hoog oploopt. Zij zullen je zo ver mogelijk helpen en begeleiden.

Zelf in de hand

Met de ruime dekking van DAS heb je de verzekering dus zelf in de hand. Naast dat je kan kiezen waarvoor je je verzekert, heb je ook invloed op je premie. Je kunt namelijk kiezen voor een maximale eigen bijdrage. Je betaalt dan een lagere premie. Wanneer je gebruik wilt maken van juridische hulp betaal je zelf mee.

Vind een passende rechtsbijstandverzekering

De DAS rechtsbijstandverzekering hebben we nu toegelicht. Maar er zijn nog veel meer aanbieders van rechtsbijstandverzekeringen. Om de beste verzekering voor jou te vinden, kun je rechtsbijstandverzekeringen vergelijken. Dat kan bij ons! Zo vind je de beste verzekering voor jouw situatie. Wil je hulp bij het vergelijken? Neem gerust contact met ons op. Ons team zit voor je klaar en kijkt direct met je mee. Ook voor andere vragen kan je bij ons terecht! We helpen je graag.

Veel gestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering van DAS

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Berend

Beantwoord door: Vincent Schokker op 19/08/2021

Bij DAS kun je zelf de hoogte van je eigen bijdrage kiezen. Je kunt kiezen voor een eigen bijdrage van €0,-, €100,- of €300,-. Wanneer je een beroep doet op DAS betaal je dan eerst je eigen bijdrage. Hoe hoger de eigen bijdrage is die je kiest, hoe lager je premie. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Zara

Beantwoord door: Vincent Schokker op 13/08/2021

Zeker! Als je denkt dat er een conflict aan zit te komen of andere juridische vragen hebt, kun je altijd naar DAS bellen. Ze geven je advies en helpen je zo goed mogelijk. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Romée

Beantwoord door: Vincent Schokker op 23/07/2021

Ja, die zijn er. Je kunt kiezen om 'werk' en 'scheidingsmediation' mee te verzekeren. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere rechtsbijstandverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct goed geholpen
 • Rechtsbijstandverzekering op maat

Kies jouw rechtsbijstandverzekering!

Ontdek direct welke rechtbijstandverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige rechtsbijstandverzekering opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar een nieuwe rechtsbijstandverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Rechtsbijstandverzekering?
  Ben je op zoek naar de juiste rechtsbijstandverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw rechtsbijstandverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.