Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Goedkope scooterverzekering

De goedkoopste scooterverzekering met de beste dekking

De goedkoopste scooterverzekering?

  • Vergelijk meer dan 9 scooterverzekeringen
  • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
  • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Start vergelijken

Wat is de goedkoopste scooterverzekering?

Wij krijgen vaak de vragen: wat kost een scooterverzekering nou eigenlijk? En wat is de goedkoopste scooterverzekering? Dat hangt af van welke basisdekking jij kiest. Om jullie te helpen hebben wij drie keuzes die jij kan maken als het gaat om een basisverzekering. De drie opties beschrijven we hieronder:

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA scooterverzekering

De WA-scooterverzekering is de voordeligste scooterverzekering die er is. Bovendien is deze verzekering verplicht als je een scooter hebt. Bij deze verzekering ben je alleen verzekerd tegen de schade die jij anderen toebrengt.

Bekijk aanvullende dekkingen

WA+ scooterverzekering

Dit is ook een relatief goedkope scooterverzekering. Deze verzekering dekt de schade die je anderen toebrengt, maar ook veel voorkomende schades zoals brand- en stormschade.

Bekijk aanvullende dekkingen

Allrisk brommerverzekering

Dit is de meest uitgebreide dekking die er is. Bij deze verzekering ben je verzekerd tegen schade die je een ander toebrengt. En daarnaast ook schade aan je eigen scooter. Wil je geen risico nemen, sluit dan een Allrisk scooterverzekering af.

Bekijk aanvullende dekkingen

Wij raden je aan om een Allriskverzekering af te sluiten. Waarom? Bij deze scooterverzekering ben je het beste gedekt en is de kans het kleinst dat jij iets uit je eigen zak moet betalen. Wel moeten we erbij vermelden dat er geen schade wordt vergoed als er sprake is van opzet of gebruik van verboden middelen.

Kosten van een scooterverzekering

De prijs van een scooterverzekering hangt af van een aantal factoren. Ten eerste hangt het ervan af welke basisdekking en aanvullende dekkingen jij kiest. Alles over de aanvullende dekkingen lees je in het volgende kopje. Daarnaast hangt het ook af van je schadevrije jaren. Als je een aantal schadevrije jaren hebt opgebouwd kan je een no-claim korting krijgen. Als je recht hebt op de no-claim korting, word dit geheven over de maandelijkse premie. Nog een factor die meespeelt is het eigen risico. Hoe hoger je eigen risico, hoe minder maandelijkse premie je voor je scooter moet betalen.

Welke aanvullende dekkingen zijn er voor je scooter?

Wij hebben diverse aanvullende dekkingen. Deze dekkingen zijn er om je basisverzekering uit te breiden. Deze aanvullende dekkingen hebben we voor jou op een rijtje gezet:

• Schadeverzekering opzittende & ongevallen verzekering opzittende
Met deze verzekering verzeker je jezelf en je bijrijder.
• Rechtsbijstand
Met deze dekking krijg je juridische hulp bij schadegevallen waar niet duidelijk is wie de schade moet vergoeden.
• Pechhulp
Hulp als je met pech langs de weg staat, zowel ´s nachts als overdag.
• Aanschafwaarde regeling
Met deze regeling kan je tot drie jaar na het afsluiten van de scooterverzekering de aanschafwaarde vergoed krijgen.
• Accessoires meeverzekeren
Met deze dekking is het mogelijk om accessoires zoals een helm en kleding ook mee te verzekeren.
• Vervangend vervoer
En als laatste een dekking voor vervangend vervoer, als je scooter bijvoorbeeld bij de garage staat.

Scooterverzekering vergelijken?

Er zijn veel verzekeraars waar je een goedkope scooterverzekering kan afsluiten. Het aanbod is groot, daarom is het belangrijk om eerst een vergelijking te maken. Dit kan je doen via onze site, hier hebben we een aanbod van diverse verzekeraars. Zo kan jij vergelijken welke verzekeraar jou de beste dekking geeft en welke voor jou de goedkoopste prijs biedt. Ook wij kunnen dit voor jou doen. je telefonisch contact met ons opneemt vergelijken wij de scooterverzekering voor jou! We kijken welke verzekering het goedkoopst is en of deze aansluit bij jouw wensen. Je kan ons bellen, mailen of een whatsapp berichtje sturen als je nog vragen hebt over jouw scooterverzekering.

Veel gestelde vragen over goedkoop scooters verzekeren aan Vincent en Bart van Vergelijkdirect.com

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: G. Timmer

Beantwoord door: Bart Houtman op 4/02/2020

Om te berekenen wat je voor je scooterverzekering gaat betalen moet je weten wat je kenteken is, je geboortedatum, je adresgegevens en het aantal schadevrije jaren. Aan de hand daarvan kan je je premie voor je scooterverzekering berekenen. Heb je hulp nodig of wil je exact weten wat je scooterverzekering kost? Dan kun je contact met ons opnemen via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888)..

Vraag van: B. Dekker

Beantwoord door: Bart Houtman op 4/02/2020

Voordat je een scooterverzekering afsluit is het handig om eerst te vergelijken welke verzekeraar het goedkoopste is en jou de beste dekking biedt. Deze vergelijking kan je bij ons maken. Dit kan je zelf online doen via onze website! Ook kunnen wij dit voor jou doen, dit gaat telefonisch en dan zoeken wij alles voor jou uit. Na de vergelijking kunnen wij of jij zelf hem meteen afsluiten. hulp nodig bij het afsluiten? Dan kun je contact met ons opnemen via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).