Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Vespa verzekeren?

Wij zorgen voor de juiste dekking voor de laagste prijs.

  • Vergelijk meer dan 9 scooterverzekeringen
  • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
  • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)

Waarom je Vespa verzekeren?

Het is belangrijk dat je Vespa goed verzekerd is. Het is zelfs verplicht om je vespa minimaal WA te verzekeren. Als bestuurder zelf loop je ook risico's. Zo kun je betrokken raken bij een ongeluk of kan je Vespa gestolen worden. Met een WA verzekering voor je Vespa dek je in ieder geval de schade die je aan anderen veroorzaakt. Met een WA+ of Allrisk dekking dek je ook de schade aan je eigen Vespa bij diefstal of schade door storm. Bij een Allrisk dekking verzeker je zelfs schades die je door eigen schuld per ongeluk aan je vespa toebrengt. Wil je weten welke Vespa verzekering het beste bij je past? Start dan met vergelijken van Vespa verzekeringen!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA scooterverzekering

Dit is de goedkoopste dekking die we hebben. Met deze dekking ben je alleen verzekerd voor de schade die jij anderen toebrengt!

Direct vergelijken

WA+ scooterverzekering

Dit is een net iets duurdere variant dan de WA-dekking. Met deze dekking ben je niet alleen verzekerd voor schade van anderen. Maar ook is jouw scooter verzekerd tegen brand en stormschade.

Bekijk aanvullende dekkingen

Allrisk scooterverzekering

Dit is de meest uitgebreide basisdekking. Met deze dekking ben je niet alleen verzekerd tegen schade die je anderen toebrengt, maar ook de schade aan je eigen scooter! Omdat dit de meest uitgebreide variant is, kost deze meer dan de andere twee dekkingen. Met deze dekking ben je zeer goed verzekerd. Wij raden deze dekking zeker aan als je goed verzekerd wil zijn tegen schade van een ander en jouw voertuig!

Bekijk aanvullende dekkingen

Welke Vespa verzekering past bij jouw?

Heb je een nieuwe Vespa? Dan raden we je aan om je Vespa Allrisk te verzekeren. Je bent dan gedekt tegen alle schades die je met je scooter veroorzaakt. Wel moeten we erbij vermelden dat er geen schadevergoeding wordt uitgekeerd als er sprake is van opzet of gebruik van verboden middelen. Daarnaast bieden wij je de optie om een van onze basisverzekeringen uit te breiden met een aanvullende dekking. Deze hebben wij om je als bestuurder ook te beschermen tegen verdere ongewenste kosten. Het enige wat jij nog hoeft te doen is beslissen wat je nodig hebt!

Welke aanvullende dekkingen zijn er voor je Vespa?

• Schade- of ongevallenverzekering opzittenden: Na een ongeval kan je letsel oplopen of zelfs overlijden. Met deze dekking ben je (tegen een deel) van deze kosten gedekt. Je krijgt namelijk een vast bedrag uitgekeerd (Ongevallen opzittenden) bij blijvend letsel of overlijden. Kies je voor een schadeverzekering voor opzittenden dan wordt gekeken naar de werkelijke schade tot €1.000.000,-. Let op! Deze geldt voor zowel de bestuurder als je passagier.
• Rechtsbijstand: Met deze aanvullende dekking wordt een jurist vergoed die jou helpt met een geschil. Dit geschil kun je hebben met iemand na een ongeluk over wiens schuld het is, maar je kunt ook een geschil hebben met je monteur over onderhoud en reparaties aan je Vespa.
• Pechhulp: Het kan zomaar voorkomen dat je met pech langs de weg staat. Gelukkig is daar iets voor in het leven geroepen: de pechhulpdekking. Per verzekeraar verschilt het hoe deze dekking wordt ingevuld. De ene verzekeraar haalt jou en je scooter op en brengt je naar huis en een andere verzekeraar stuurt iemand langs die ter plekke jouw scooter repareert. Het verschilt ook per verzekeraar of ze je ook in het buitenland helpen met pechhulp.
• Accessoires meeverzekeren: Bij het verzekeren van je Vespa kun je er ook voor kiezen om je accessoires mee te laten verzekeren. Met accessoires wordt je kleding en helm bedoeld. Het verschilt per verzekeraar tot welk bedrag je accessoires kunt meeverzekeren.

Vespa verzekering vergelijken?

Voordat je een Vespa verzekering afsluit is het handig om eerst te vergelijken. Zo kan je zien welke verzekeraar de laagste prijs maar ook passende dekking biedt. Dit kun je zelf doen via onze vergelijker maar uiteraard kunnen wij dit ook voor je doen. We helpen je graag via chat, WhatsApp of telefoon 035-6857888.

Wat kost een Vespa verzekering?

Wij hebben drie basisverzekeringen als het gaat om Vespa scooters. De prijs van een verzekering verschilt hoofdzakelijk per basisverzekering die je kiest.

Onze goedkoopste dekking is de WA-dekking (wettelijk verplicht). Met de WA-dekking wordt de schade die jij anderen toebrengt vergoed. De iets duurdere variant is de WA+ (beperkt casco) dekking. Bij deze verzekering ben je beter verzekerd. Je bent namelijk verzekerd tegen schade die je aan anderen toebrengt, maar schade door brand en storm of diefstal van je Vespa wordt vergoed. De meest uitgebreide dekking die we kunnen aanbieden is de Allrisk-Vespa-verzekering.

De kosten voor je Vespa verzekering hangt dus af van de verzekering die jij zelf kiest. Als je zelf niet precies weet welke verzekering je moet kiezen of je wilt de totale kosten weten? Bel ons dan gerust even. We helpen je met veel plezier verder.

Wat kunnen wij voor je doen?

Zoals eerder vermeld zijn wij een tussenpersoon tussen jou en de verzekeringsmaatschappij. Onze taak is dan ook om verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken die voldoen aan je wensen en je situatie. Op die manier komen wij erachter welke verzekering het beste bij je past. En welke dan ook het goedkoopste voor jou is! Ook is het mogelijk om zelf verzekeringen te vergelijken.
Wij hopen jou in dit artikel genoeg geïnformeerd te hebben over het verzekeren van je Vespa. Wij hopen zo snel mogelijk aan het werk te gaan met het verzekeren van jouw Vespa! Neem gerust contact met ons op via telefoon of whatsapp voor een Vespa verzekering!

Veel gestelde vragen over Vespa verzekeren aan Vincent en Bart van Vergelijkdirect.com

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Q. van Brummelen

Beantwoord door: Bart Houtman op 10/12/2019

Wij hebben drie basisverzekeringen als het gaat om Vespa scooters. De prijs van een verzekering verschilt hoofdzakelijk per basisverzekering die je kiest. Een WA verzekering voor een 16 jarige heb je al v.a. €xx,- per maand!