Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Ziektekostenverzekering hond

Je hond verzekeren kan al vanaf €11,87 per maand!

 • Vergelijk hondenverzekeringen op basis jouw hond!
 • Snel verzekeren? Bel ons op 035-6857888
 • Kies verzekering voor hond die bij je past!
 • Direct hondenverzekering afsluiten bij de verzekeraar!

Hondenverzekering

Een hond is niet zomaar een huisdier, een hond is je trouwe maatje en daar wil je toch altijd het allerbeste voor? De mooiste hondenmand, de lekkerste snoepjes de leukste speeltjes, maar óók een goede hondenverzekering hoort in dit rijtje thuis. Je hond houdt van druk doen en spelen, dan is een ongelukje zo gebeurd! Hij kan zijn poot breken, iets inslikken wat niet goed is, of nog erger, ernstig ziek worden! Een bezoekje aan de dierenarts is vaak een dure grap. Je dekt jezelf in tegen enorm hoge kosten met een goede hondenverzekering. Een hondenverzekering vergelijken doe je bij Vergelijkdirect.com.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Ziektekostenverzekering hond

Ben je aan het kijken naar een ziektekostenverzekering voor je hond of ben je van plan om er binnenkort eentje af te sluiten? Zorg dan dat je goed bent geïnformeerd en een weloverwogen keuze maakt zodat je de ziektekostenverzekering kiest die bij je hond past. Er zijn veel verschillende ziektekostenpakketten en aanvullende verzekeringen te krijgen maar hoe weet je of je de beste kiest? Wij kunnen je hiermee helpen!

Ziektekostenverzekering hond

Waar heb je een ziektekostenverzekering hond voor nodig?

Soms kan een bezoekje aan de dierenarts veel duurder uitvallen dan je denkt. Een gebroken poot, een ingeslikt speeltje of medicijngebruik als je hond ziek is kost je snel 500 euro. Ook in die gevallen wil je natuurlijk de beste zorg voor je hond. Zeker wanneer je dit bedrag niet in één keer kunt ophoesten. Met een ziektekostenverzekering hond krijg je de meestvoorkomende kosten vergoed. Met aanvullende ziektekostendekkingen kun je ook uitgebreidere behandelingen gewoon vergoed krijgen. Let er dan wel op welke verzekeraar en welke ziektekostenverzekering hond je dan kiest! Start daarom eerst met het vergelijken van ziektekostenverzekeringen voor honden.

Stel zelf de ziektekostenverzekering voor je hond samen

Als alles goed gaat hoef je niet meer dan 1 keer per jaar naar de dierenarts. De kosten daarvan vallen wel mee, totdat er iets onverwachts gebeurd en je hond geopereerd moet worden of langdurige behandelingen nodig heeft. Met een goede ziektekostenverzekering voor je hond zijn veel medische kosten vaak goed gedekt.

Ziektekosten die je kunt verzekeren

Denk aan de volgende ziektekosten die je kunt verzekeren met één van de basis ziektekostenverzekeringen voor honden:

 • medicijnen die je dierenarts heeft voorgeschreven
 • consults bij de dierenarts & specialist
 • behandeling na doorverwijzing naar een andere specialist
 • behandelingen met medische noodzaak
 • opname en verzorging in kliniek bij medische noodzaak
 • operaties, verpleging en narcose

Aanvullende ziektekosten hond verzekeren

Daarnaast kun je aanvullend nog ontelbare zaken verzekeren. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

 • Vaccinaties
 • Gebitsreiniging
 • Therapiën
 • Castratie & Sterilisatie
 • Ziektekosten in het buitenland (reis)
 • Crematie (uitvaart)

Voorkom verrassingen met ziektekostenverzekering hond

Met een ziektekostenverzekering voor je hond weet je zeker dat je zijn behandelingen (met medische noodzaak) gewoon kunt betalen. Je hoeft er dan niet voor te sparen en dus ook niet te wachten met een behandeling totdat je genoeg geld hebt. Je kunt je hond in alle gevallen direct laten helpen, voor een vast bedrag per maand! Wil je weten hoeveel je voor jouw hond kwijt bent voor een goede ziektekostenverzekering? Start hier met vergelijken en bereken de premie voor jou hond bij meer dan 5 verzekeraars!

Veel gestelde vragen over hondenverzekeringen aan Vincent en Bart van Vergelijkdirect.com

Vraag van: T. Vuurboom

Beantwoord door: Vincent Schokker op 22/05/2019

Je kunt je hond al verzekeren vanaf 11,87 per maand! De maandelijkse premie van je hondenverzekering kan nogal verschillen. Deze verschillen in de premies zijn te danken aan een aantal factoren. Ten eerste is het van belang welk geslacht je hond is. Daarnaast spelen de leeftijd, postcode, het ras, je eigen risico, de verzekeraar en de verschillende dekkingen ook nog een rol in de hoogte van je premie. Door een vergelijking te maken kun je door het invoeren van jou gegevens, en die van je hond, de verzekering vinden die het beste bij jou past! Op deze manier blijf je op de hoogte van de verschillende mogelijkheden en zul je nooit teveel betalen. Wil je precies weten welke waarde je bij diefstal vergoed krijgt? Neem dan contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!