Allsecur motorverzekering

Allsecur motorverzekering bestaat niet!

Allsecur is een bekende autoverzekeraar. Ben je ook op zoek naar een Allsecur motorverzekering? We moeten je dan helaas teleurstellen. Tot op heden biedt Allsecur geen motorverzekeringen aan. Toch hoeft dat geen probleem te zijn. We vergelijken namelijk wel meer dan 9 echte motorverzekeraars. Start met vergelijken en sluit daarna direct de motorverzekering bij ons op de website af!

Allsecur motorverzekering niet, Welke motorverzekeringen kun je dan wel afsluiten?

De Allsecur motorverzekering bestaat dus niet. Wel proberen we zoveel mogelijk motorverzekeringen met elkaar te vergelijken. Verzekeraars die we niet kunnen vergelijken zijn verzekeraars die hun premies en voorwaarden niet openbaar maken of niet met ons willen delen. In dat geval kunnen we ze niet vergelijken! Je kunt je natuurlijk ook afvragen of je wel klant wilt worden bij een verzekeraar die geheimzinnig doet over premies en voorwaarden! Voor motorverzekeringen vergelijken we de volgende betrouwbare verzekeraars:

Soorten motorverzekering

Een Allsecur motorverzekering bestaat (nog) niet. Om je toch verder te kunnen helpen aan een geschikte motorverzekering leggen we je uit welke soort motorverzekeringen er zijn. De motorverzekeringen zijn op te delen in drie soorten: WA (Wettelijk Aansprakelijkheid, bij wet verplicht), WA+ en Allrisk. Met een WA verzekering ben je alleen verzekert tegen schade aan anderen. met een WA+ verzekering ben je ook voor een hoop verschillende schadegevallen verzekert. Bij een Allrisk verzekering ben je voor de hiervoor genoemde gevallen verzekert, plus schade door eigen schuld. Lees er alles over op onze algemene pagina over motorverzekeringen.

Aanvullende dekkingen

Om je toch een beetje op weg te helpen lichten we de aanvullende dekkingen wat toe! Aanvullende dekkingen bij je motorverzekering premie berekenen kan heel gemakkelijk. Je kunt kiezen voor de volgende aanvullende dekkingen:

  • Schade Verzekeringen Opzittenden: Deze dekking vergoed zowel de materiele schade als letselschade. De schade wordt vergoed voor de zowel bestuurder als de bijrijder.
  • Ongevallen Verzekering Opzittenden: Deze dekking is te vergelijken met de Schade Verzekeringen Opzittenden. Het verschil is dat er bij deze dekking een eenmalig vast bedrag wordt uitgekeerd als jij en/of je bijrijder invadiliteit oploopt. Of erger, als hij komt te overlijden.
  • Rechtsbijstand: Juridische hulp voor schadegevallen waar niet meteen duidelijk is wie de schade moet vergoeden.
  • Winterstop: Met deze winterstop kan je een korting van 10 tot 15 procent krijgen op je premie. Een winterstop houdt in dat als je de keuze maakt niet op je motor te rijden in de winterperiode. Ook moet de motor keurig geparkeerd staat in een (overdekte) stalling. Alle overige dekkingen in deze periode blijven wel gewoon van kracht.
  • Meeverzekeren accessoires: Met deze dekking kan je je accessoires zoals een helm of motorkleding meeverzekeren. Ook navigatiesystemen en zadeltassen vallen hier vaak onder.

Heb je hulp nodig?

Kortom, er zijn meer opties dan alleen een Allsecur motorverzekering! We hopen je op de goede weg geholpen te hebben! Heb je vragen over motorverzekeringen? Kunnen we je helpen met vergelijken? Neem dan per chat, Whatsapp, telefoon of e-mail contact met ons op!

 

Lees hier meer over de motorverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier