Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Allsecur motorverzekering

Op zoek naar een Allsecur motorverzekering? Lees dan vooral verder!

Andere motorverzekering afsluiten?

Brand product || Vergelijkdirect.com
Ja, help mij!

Allsecur motorverzekering bestaat niet!

Allsecur is een bekende autoverzekeraar. Ben je ook op zoek naar een Allsecur motorverzekering? We moeten je dan helaas teleurstellen. Tot op heden biedt Allsecur geen motorverzekeringen aan. Toch hoeft dat geen probleem te zijn. We vergelijken namelijk wel meer dan 9 echte motorverzekeraars. Start met vergelijken en sluit daarna direct de motorverzekering bij ons op de website af!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA motorverzekering

De WA-motorverzekering is de goedkoopste motorverzekering die er is. Deze is bovendien verplicht voor motorbezitters. Met deze verzekering ben je gedekt voor schade die jij aan derden toebrengt. Deze verzekering dekt dus niet schade aan je eigen motor, hiervoor moet je een meer uitgebreidere motorverzekering afsluiten.

Bekijk aanvullende dekkingen

WA+ motorverzekering

De WA beperkt casco motorverzekering dekt naast schade aan derden ook veelvoorkomende schades door bijvoorbeeld storm en brand. Als je door een ongeval schade krijgt aan je motor, dan wordt dit in de meeste gevallen niet gedekt. De WA beperkt casco verzekering is niet verplicht en is iets duurder dan de verplichte WA-motorverzekering.

Bekijk aanvullende dekkingen

Allrisk motorverzekering

De Allrisk motorverzekering is de meest uitgebreide motorverzekering die er is. Met deze motorverzekering ben je verzekerd voor schade die jij aan anderen toebrengt en je bent verzekerd voor schade aan je eigen motor. Als je geen risico wilt lopen, dan is het verstandig om deze motorverzekering af te sluiten. Let op, de allrisk motorverzekering keer geen schadevergoeding uit als er sprake is van opzet of verboden middelen.

Bekijk aanvullende dekkingen

Allsecur motorverzekering bestaat niet!

Allsecur is een bekende autoverzekeraar. Ben je ook op zoek naar een Allsecur motorverzekering? We moeten je dan helaas teleurstellen. Tot op heden biedt Allsecur geen motorverzekeringen aan. Toch hoeft dat geen probleem te zijn. We vergelijken namelijk wel meer dan 9 echte motorverzekeraars. Start met vergelijken en sluit daarna direct de motorverzekering bij ons op de website af!

Allsecur motorverzekering niet, Welke motorverzekeringen kun je dan wel afsluiten?

De Allsecur motorverzekering bestaat dus niet. Wel proberen we zoveel mogelijk motorverzekeringen met elkaar te vergelijken. Verzekeraars die we niet kunnen vergelijken zijn verzekeraars die hun premies en voorwaarden niet openbaar maken of niet met ons willen delen. In dat geval kunnen we ze niet vergelijken! Je kunt je natuurlijk ook afvragen of je wel klant wilt worden bij een verzekeraar die geheimzinnig doet over premies en voorwaarden! Voor motorverzekeringen vergelijken we de volgende betrouwbare verzekeraars:

Soorten motorverzekering

Een Allsecur motorverzekering bestaat (nog) niet. Om je toch verder te kunnen helpen aan een geschikte motorverzekering leggen we je uit welke soort motorverzekeringen er zijn. De motorverzekeringen zijn op te delen in drie soorten: WA (Wettelijk Aansprakelijkheid, bij wet verplicht), WA+ en Allrisk. Met een WA verzekering ben je alleen verzekert tegen schade aan anderen. met een WA+ verzekering ben je ook voor een hoop verschillende schadegevallen verzekert. Bij een Allrisk verzekering ben je voor de hiervoor genoemde gevallen verzekert, plus schade door eigen schuld. Lees er alles over op onze algemene pagina over motorverzekeringen.

Aanvullende dekkingen

Om je toch een beetje op weg te helpen lichten we de aanvullende dekkingen wat toe! Aanvullende dekkingen bij je motorverzekering premie berekenen kan heel gemakkelijk. Je kunt kiezen voor de volgende aanvullende dekkingen:

 • Schade Verzekeringen Opzittenden: Deze dekking vergoed zowel de materiele schade als letselschade. De schade wordt vergoed voor de zowel bestuurder als de bijrijder.
 • Ongevallen Verzekering Opzittenden: Deze dekking is te vergelijken met de Schade Verzekeringen Opzittenden. Het verschil is dat er bij deze dekking een eenmalig vast bedrag wordt uitgekeerd als jij en/of je bijrijder invadiliteit oploopt. Of erger, als hij komt te overlijden.
 • Rechtsbijstand: Juridische hulp voor schadegevallen waar niet meteen duidelijk is wie de schade moet vergoeden.
 • Winterstop: Met deze winterstop kan je een korting van 10 tot 15 procent krijgen op je premie. Een winterstop houdt in dat als je de keuze maakt niet op je motor te rijden in de winterperiode. Ook moet de motor keurig geparkeerd staat in een (overdekte) stalling. Alle overige dekkingen in deze periode blijven wel gewoon van kracht.
 • Meeverzekeren accessoires: Met deze dekking kan je je accessoires zoals een helm of motorkleding meeverzekeren. Ook navigatiesystemen en zadeltassen vallen hier vaak onder.

Heb je hulp nodig?

Kortom, er zijn meer opties dan alleen een Allsecur motorverzekering! We hopen je op de goede weg geholpen te hebben! Heb je vragen over motorverzekeringen? Kunnen we je helpen met vergelijken? Neem dan per chat, Whatsapp, telefoon of e-mail contact met ons op!

 

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 144 motorverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct je motor verzekeren
 • Breid je motorverzekering uit met aanvullende dekking

Zelf je motorverzekering samenstellen!

Kies zelf je aanvullende dekkingen zoals ongevallen opzittenden, rechtsbijstand en pechhulp!

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Gratis overstapservice
  Wil je dat wij je oude motorverzekering opzeggen? Geen probleem! Neem hiervoor contact met ons op via chat, telefoon of WhatsApp op telefoonnummer 035-6857888
 • Winterstop dekking
  De verzekeraar geeft een korting van 10% tot 15% op je premie, omdat er een uitgeklede variant van de basisdekking actief is. Informeer naar de voorwaarden!

Veel gestelde vragen over motorverzekeringen aan Vincent en Bart van Vergelijkdirect.com

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: A. Kasmi

Beantwoord door: Bart Houtman op 29/05/2019

Helaas bestaat een Allsecur motorverzekering (nog) niet! Gelukkig kan je via onze vergelijker meer dan 9 verschillende opties voor een motorverzekering vinden! We raden je aan om een vergelijking op te stellen! Kom je hier niet uit of heb je andere vragen? Je kan ons bereiken via de chat, WhatsApp en telefonisch via 035- 6857888