Univé motorverzekering

Tot wel 80% no-claimkorting!

Univé motorverzekering
      •  Direct 50% no-claimkorting
      •  Gunstige 30+ premie
      •  Snelle schadeafhandeling

    Bekijk voordelen

Wanneer je in het bezit bent van een motor is het noodzakelijk om een WA verzekering af te sluiten. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden voor het afsluiten van een aanvullende verzekering. Een Univé motorverzekering bestaat uit meerdere voordelen en sluit je al af vanaf €1,83!

Voordelen van een Univé motorverzekering

Het voordeel aan de verzekeringen bij Univé is dat je er leuke extra’s bij kunt krijgen.Univé motorverzekering Vergelijkdirect.com heeft alle mogelijke voordelen voor jou op een rijtje gezet:
Univé heeft geen winstoogmerk, hierdoor kunnen zij een lagere premie aanbieden dan haar concurrenten.
Je krijgt dezelfde no-claimkorting voor je tweede voertuig. Als je dus een auto bij Univé verzekert, krijg je voor je tweede auto of motor dezelfde no-claimkorting. Let wel op het feit dat je voor je auto en motor apart je schadevrije jaren opbouwt.
Je helm en motorkleding zijn tot €1.000 gratis meeverzekerd!
De alarmcentrale van de Univé motorverzekering is 27/4 bereikbaar

Wanneer je een WA Beperkt casco verzekering of WA Volledig casco verzekering afsluit, wordt schade aan accessoires tot €500 gratis meeverzekerd.
Er is nog een andere manier om korting op je premie te krijgen als je een motorverzekering bij Univé afsluit. Heb je een SCM-goedgekeurd motoralarm klasse M2 of hoger, dan krijg je nog eens 25% korting op je casco premie.

Univé biedt ook een bouwjaarkorting aan voor Allrisk verzekerde motoren. Je krijgt al 4% korting op het cascodeel van je premie als je motor twee jaar oud is. Deze korting kan oplopen tot wel 20% als je een motor van zes jaar of ouder hebt.

No-claimkorting

Een ander voordeel is dat je bij Univé meteen begint met 50% no-claimkorting. No-claimkorting bouw je normaal op door schadevrije jaren op te bouwen. Per jaar dat je geen schade rijdt, stijgt je no-claimkorting. Hoe hoger je no-claimkorting, des te lager is je premie. Je no-claimkorting kan oplopen tot wel 80%! Het afsluiten van een Univé motorverzekering is dus handig om gelijk een hoge no-claimkorting te hebben.

Wanneer je al eerder bij Univé een autoverzekering hebt afgesloten, kun je de no-claimkorting die je bij die verzekering hebt als startkorting gebruiken bij het afsluiten van een motorverzekering. Heb je dus 80% korting op je autoverzekeringspremie, dan krijg je ook 80% korting op je motorverzekeringspremie.

No blame, no-claim

Het kan voorkomen dat je met je motor in een verkeersongeluk terecht komt. Bij verkeersongelukken wordt er altijd een onderscheid gemaakt tussen zogenaamde sterke en zwakke verkeersdeelnemers. Kom jij als motorrijder in een ongeluk terecht met een fietser, dan wordt de fietser, als ‘zwakke’ partij, altijd in het gelijk gesteld. Zelfs als jij als motorrijder je onschuld kunt aantonen. Bij Univé wordt hier gelukkig rekening mee gehouden. Is het ongeluk niet jouw schuld, dan zal je je no-claimkorting niet kwijtraken.

Aanvullende dekkingen

Naast je gekozen Univé motorverzekering kun je ook nog enkele aanvullende dekkingen afsluiten. De aanvullende dekkingen die je kunt kiezen zijn:

Nationale Nederlanden autoverzekering aanvullendInformatie
Rechtshulp verkeer

Deze aanvullende dekking zorgt ervoor dat je juridische bijstand krijgt bij juridische kwesties omtrent je eigen motor. Je kunt bij Univé ook een uitgebreidere versie van deze aanvullende dekking kiezen. Met de uitgebreidere versie zijn als je gezinsleden en hun eigen motoren ook gedekt.

Ongevallenverzekering

Na een ernstig ongeluk kan het helaas gebeuren dat je ernstig invalide raakt. Met de Univé ongevallenverzekering krijg je in dat geval tot maximaal €50.000 uitgekeerd. Dit geldt ook voor een eventuele medepassagier. Kom jij of je medepassagier te overlijden na een ernstig motorongeluk, dan krijgen de nabestaanden tot maximaal €20.000 uitgekeerd.

Pechhulp

Sta je met motorpech langs de weg, dan kun je Univé Pechhulp bellen. Zij sturen iemand langs die jouw motor komt repareren. Indien de reparatie niet lukt, wordt je motor kosteloos naar een plek vervoerd die je zelf hebt opgegeven. De Univé Pechhulp telefoonlijn is dag en nacht te bereiken.

Nieuwwaardegarantie

Wanneer je een Allrisk motorverzekering van Univé hebt gekozen, kun je de standaard vervangingswaarderegeling nog eens uitbreiden met een nieuwwaarderegeling. In het geval dat je motor wordt gestolen of je zelf de motor total loss rijdt, krijg je de eerste drie jaar na aankoop de volledige nieuwwaarde van je motor overgemaakt. Univé gaat dan eerst na drie jaar de vergoeding berekenen op basis van het meest gunstige afschrijvingspercentage. Vervolgens, na nog eens twee jaar, wordt de vervangingswaarde uitgekeerd door Univé.

Aanschafwaardegarantie van een Univé motorverzekering

Wanneer je een Allrisk motorverzekering van Univé voor een tweedehands motor hebt afgesloten, kun je de standaard vervangingswaarderegeling uitbreiden met een aanschafwaarderegeling. Rij je zelf je motor totall los of wordt je motor gestolen, dan krijg je de eerste drie jaar na aanschaf de volledige aanschafwaarde overgemaakt. Na die drie jaar gaat Univé de vergoeding berekenen op basis van het meest gunstige afschrijvingspercentage. Na vijf jaar krijg je de vervangingswaarde overgemaakt.

Univé motorverzekering vergelijken

Een motorverzekering Univé kun je gemakkelijk en snel online afsluiten. Met een Univé motorverzekering ben je verzekerd van een goede en snelle schade-afhandeling. Op de website van Univé is diverse informatie te vinden over de verzekeringen die zij aanbieden. Wil je verschillende verzekeringen van Univé met elkaar vergelijken? – ga dan naar Vergelijkdirect.com en begin met vergelijken.

Lees hier meer over de motorverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier