Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Univé vouwwagenverzekering

Bekijk wat de opties zijn van een Univé vouwwagenverzekering!

Univé vouwwagenverzekering afsluiten?

 • Direct je vouwwagen verzekeren
 • Op werkdagen binnen een uur verzekerd
 • Verschillende soorten dekkingen (WA, WA+ of Allrisk)
 • Vergelijk direct 16 vouwwagenverzekeringen
Vouwwagenverzekering vergelijken

Univé vouwwagenverzekering

Ben jij op zoek naar een Univé vouwwagenverzekering? Dan ben je bij Vergelijkdirect aan het juiste adres! We vergelijken meerdere verzekeraars, waaronder Univé! Dit doen we om zo de beste verzekering te vinden voor jou!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Vouwwagenverzekering met diefstaldekking

Diefstal is vaak een standaard dekking in de meeste vouwwagenverzekeringen. Is je vouwwagen gestolen dan krijg je vaak de schade op dezelfde manier vergoed als bij normale schade.

Bekijk aanvullende dekkingen

Vouwwagen verzekeren tegen schade en hagelschade

Je kunt je vouwwagen op twee verschillende manieren verzekeren. De meeste verzekeraars bieden een standaard casco verzekering aan. In dit geval is de vouwwagen verzekerd tegen de dagwaarde. Op het moment dat de betreffende vouwwagen total loss wordt verklaard, dan ontvang je de geschatte waarde op het moment van het ontstaan van de schade. Dit bedrag zal altijd lager zijn dan de nieuwwaarde van een vouwwagen. Let op! Dekking tegen hagelschade dien je altijd los mee te verzekeren!

Bekijk aanvullende dekkingen

Allrisk vouwwagen verzekeren

Als je een nieuwe, of een zo goed als nieuwe vouwwagen wilt verzekeren, dan is het wellicht verstandig om een allrisk vouwwagenverzekering af te sluiten. Een allrisk vouwwagen verzekering dekt de nieuwwaarde van je vouwwagen. Deze vouwwagen verzekering is dan ook duurder dan een standaard vouwwagen verzekering. Als je dus bijvoorbeeld een ongeluk krijgt en je vouwwagen wordt total loss verklaard, dan keert je verzekeraar een bedrag uit waarmee je een gelijkwaardige nieuwe vouwwagen kunt kopen.

Bekijk aanvullende dekkingen

Voordelen van Univé

Met de Univé vouwwagenverzekering ben je het hele jaar door verzekerd. Je verzekert je voor diefstal en schade. Je bent op meerdere fronten gedekt. Zelfs met alleen een basisdekking. En je bent met Univé zeker van aanschafwaarde garantie!

De Univé vouwwagenverzekering

Univé heeft een simpele verzekering. Maar hij is wel erg duidelijk. Je hebt een basisdekking die je tegen de meest voorkomende ongevallen verzekert. Verder zijn er nog aanvullende dekkingen. Veel mensen gaan op vakantie naar het buitenland. Het kan zo zijn dat je de vouwwagen, om wat voor reden dan ook, niet terug krijgt naar Nederland. Dan zorgt Univé ervoor dat de vouwwagen terug wordt gebracht. Ook als je een vervangend verblijf nodig hebt, regelt Univé dit voor je! Moet je vouwwagen gerepareerd worden? Dan zal Univé dit via hun eigen schadeherstel netwerk doen. De voordelen hiervan zijn de haal- en brengservice en een gratis veiligheidscheck. Daarnaast heb je vier jaar garantie en een snelle, vakkundige reparatie.
Met de Univé vouwwagenverzekering is je vouwwagen dus het hele jaar verzekerd. Wordt je vouwwagen gestolen? Dan krijg je de waarde terug ter hoogte van wat hij op dat moment waard was. De dagwaarde. Als je een tweedehands vouwwagen hebt gekocht bij een BOVAG- of FOCWA-bedrijf kun je kiezen voor drie jaar aanschafwaarde garantie. Verder geldt voor alle schadegevallen een eigen risico van €100,-.

Basisdekking

Univé heeft een goede basisdekking. Hiermee ben je op meerder punten gedekt. Je bent dan verzekert voor diefstal en ongevallen. Heb je brand-, storm- of waterschade? Ook dan kan je bij Univé terecht. Daarnaast zit de nieuwwaarde dekking en de aanschafwaarde dekking in de basisverzekering. Is je voortent kapot en moet je ergens anders verblijven? Ook een vervangend verblijf regelt Univé.

Aanvullende dekkingen

Naast de basisdekking is er een aanvullende dekking. Zo kan je je extra verzekeren. Als aanvullende dekking heb je voor een vouwwagen maar één keuze. Dat is het verzekeren van je accessoires zoals een mover of een voortent. Maar ook de inboedel valt onder accessoires. Kortom, er is veel mogelijk met de Univé vouwwagenverzekering!

De beste vouwwagenverzekering

Naast de Univé vouwwagenverzekering zijn er nog meer verzekeraars die deze verzekering aanbieden. Om de beste vouwwagenverzekering voor jou te vinden, kun je deze verzekeringen met elkaar vergelijken. Hierbij helpen we je graag als je dat wilt. Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor vragen kun je bij ons terecht!

Veel gestelde vragen over vouwwagen verzekeringen van Univé

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: G. Stevens

Beantwoord door: Bart Houtman op 29/05/2021

Univé is een goede verzekeraar op het gebied van vouwwagens. Univé heeft veel ervaring en een goede naam in de branche. Toch is het moeilijk te zeggen of Univé de beste verzekeraar is. Dit komt doordat verschillende dekking voorkeuren de ''beste verzekeraar'' voor iedereen persoon laat verschillen. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: D. Van De Lande

Beantwoord door: Bart Houtman op 29/05/2021

Jazeker! Wij kunnen je helpen om hier binnen enkele minuten je Univé vouwwagen verzekering af te sluiten!  Om je te helpen met afsluiten kun je contact met ons opnemen via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 vouwwagenverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Vouwwagen verzekeren op maat

Zelf je vouwwagenverzekering samenstellen!

Breid je vouwwagenverzekering uit met schade- en diefstaldekking voor je accessoires

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude vouwwagenverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude vouwwagenverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888. Uiteraard helpen we je ook met het afsluiten van een nieuwe vouwwagenverzekering!
 • Extra korting vouwwagenverzekering?
  Combineer je vouwwagenverzekering met andere verzekeringen en profiteer van pakketkorting! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.