Kies je voor de Univé autoverzekering?

Of toch één van de 23 andere autoverzekeringen..

De autoverzekering van univé

Bij Univé kun je terecht voor diverse soorten verzekeringen. Ook de autoverzekering is gewoon online af te sluiten. Heb je een auto? Dan ben je verplicht om minimaal een WA verzekering af te sluiten. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een aanvullende verzekering of de autoverzekering uit te breiden naar een WA+ of Allrisk verzekering. Zo stel je bij Univé dus zelf je autoverzekering naar wens samen.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Soorten dekkingen

Met een WA Unive autoverzekering ben je verzekerd voor de schade die jouw voertuig aan een ander aanricht. Het is in Nederland dan ook verplicht om minimaal over een WA verzekering te beschikken. Het is echter zonde wanneer je zelf moet opdraaien voor de kosten van de schade die jouw auto heeft opgelopen. Dit kun je ook laten verzekeren door te kiezen voor een aanvullende verzekering. Met een all risk verzekering van Univé ben je ook verzekerd voor de schade die je aan je eigen auto aanricht. Bij sommige verzekeraars kan de prijs van de premie voor zo’n verzekering enorm omhoog schieten. Bij Univé wordt er echter gewerkt zonder winstoogmerk waardoor zij de scherpste premie prijzen kunnen bieden.

Unive autoverzekeringInformatie
WA

De WA verzekering is de minimale dekking die je moet afsluiten. Het afsluiten van een WA verzekering is namelijk verplicht bij het rijden van je auto. Deze Unive autoverzekering kan een goede optie zijn als je een wat goedkopere autoverzekering wil. Wil je een verzekering afsluiten voor een wat nieuwere of duurdere auto? - lees dan verder!

WA+

Met een WA+ autoverzekering van Unive ben je een stuk beter verzekerd dan bij een WA autoverzekering. Zo is je auto bijvoorbeeld verzekerd voor diefstal en brand- of ruitschade. Vaak sluiten mensen deze verzekering af voor een auto vanaf 6 tot 10 jaar oud.

Allrisk

Met de allrisk Unive autoverzekering ben je het breedst verzekerd. Rijd je bijvoorbeeld zelf schade, wordt dit gewoon vergoed. Let hier alleen wel op dat je alles tot aan je eventuele eigen risico zelf betaalt. Een allrisk autoverzekering wordt vaak afgesloten bij auto's van 6 jaar of jonger.

Aanvullende verzekeringen

Naast de standaard aanvullende verzekeringen biedt Univé ook nog diverse andere aanvullende verzekeringen:

Unive autoverzekeringInformatie
Inzittendenverzekering

Met een inzittendenverzekering zijn jij en je inzittenden verzekerd bij een ongeval. In de volgende gevallen kan een inzittendenverzekering handig zijn:

  • Kosten
    De kosten die je misschien maakt bij het inschakelen van een advocaat of andere juridische kosten.
  • Schade aan eigendommen
    Naast letselschade, is ook schade aan de bagage of andere dingen verzekerd.
  • Gewond raken of overlijden
    Er wordt een bedrag uitgekeerd jij of iemand van je inzittenden blijvend invalide raakt, of als iemand overlijdt
Rechtshulp verkeer

Soms is het lastig om veroorzaakte schade te verhalen. In dat geval is de aanvullende dekking Rechtshulp verkeer handig. Hiermee krijg je juridische bijstand.

Pechhulp Nederland en Buitenland

Het is natuurlijk fijn om zonder zorgen auto te rijden. Zowel in Nederland als onderweg naar je favoriete vakantiebestemming. Als je pech krijgt, wil je namelijk dat dat zo snel mogelijk opgelost wordt. Je auto wordt namelijk ter plekke gerepareerd. Mocht dit niet baten, wordt je auto afgesleept naar de dichtsbijzijnde garage. In het buitenland krijg je zelfs vervangend vervoer als je auto niet binnen 48 gerepareerd kan worden.

Online declareren met Unive autoverzekering

Indien er sprake is van schade aan de auto of aan een auto van een ander kan dit gelijk worden gemeld. Het is namelijk mogelijk om schade online te melden bij Univé. Aan de hand van de situatie wordt je verder geholpen en wordt er uiteraard zo snel mogelijk gekeken naar een juiste oplossing.

Over Univé

Univé is al jaren lang een van de grootste verzekeraars in Nederland. Bij hen kun je dan ook terecht voor allerlei diverse verzekeringen. Het voordeel aan Univé is dat zij werken zonder winstoogmerk. Dit houdt in dat zij de scherpste prijzen en premies kunnen rekenen. Tevens worden klanten niet zomaar gezien als een klant, maar wordt er echt het beste uit de kast gehaald om het beste te leveren. Zo maken ze gebruik van winstuitkeringen, premiekortingen en bieden ze verbeterde producten en diensten.

Vergelijk Univé autoverzekering

Kom erachter wat de voordeligste maandpremies van nu zijn door Univé autoverzekering te vergelijken met andere verzekeraars. Zo kom je niet voor onverwachtse verrassingen te staan. Bereken en vergelijk dus direct!

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier