Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Univé zorgverzekering?

Ontdek de Univé zorgverzekering

Een goede zorgverzekering? Ga voor Univé

We hebben allemaal een zorgverzekering nodig. Dat is namelijk verplicht in Nederland. Je kunt kiezen voor een basisverzekering, maar je kunt je ook nog aanvullend verzekeren. Univé biedt een zorgverzekering aan. De Univé zorgverzekering bied je de mogelijkheid om zelf je zorgverzekering te kiezen die bij jou past. Je kunt hierbij zelf je zorgverzekering samenstellen.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Zorgverzekering Univé

Bij Univé kun je kiezen uit twee basis zorgverzekeringen. Deze dekken veelvoorkomende zorg. Denk hierbij aan kraamzorg of een bezoek aan de huisarts.

Bekijk de dekking

Aanvullende dekkingen

Je kunt aanvullende dekkingen afsluiten. Zo kun je kiezen voor de 'Univé Extra Zorg polis'. Hierin kan je kiezen tussen 'goed', 'beter' of 'best'. Daarnaast kan je nog kiezen voor het totaalpakket.

Bekijk de aanvullende dekkingen

Eigen risico

Voor een zorgverzekering betaal je altijd minimaal een eigen risico van €385,- per jaar. Bij Univé kan je je eigen risco verhogen. Zo betaal je minder premie.

Bekijk het eigen risico

Univé zorgverzekering dekkingen

Bij Univé kun je kiezen uit twee basis zorgverzekeringen. Bij deze basisverzekeringen krijg je veel voorkomende zorg vergoed. Denk aan vergoedingen voor de huisarts of ziekenhuiszorg. Maar ook kraamzorg, tandheelkundige en fysiotherapie. Fysiotherapie en tandheelkunde zijn tot achttien jaar. Daarboven zit het alleen voor chronisch zieken in het pakket.

Aanvullende dekkingen zorgverzekering Univé

Als je je wilt verzekeren voor extra zorg, kun je ervoor kiezen om een aanvullende zorgverzekering af te sluiten. Je kunt je basisverzekering op verschillende manieren uitbreiden. Je kunt kiezen voor een aanvullende module ‘extra zorg polis’. Daarnaast kun je de deze dekking uitbreiden met een tandartsverzekering. Dit kan in combinatie met de extra zorg polis. Je kunt ook kiezen voor het totaalpakket. Dit sluit precies aan op je levensfase. Ben je jong en fit? Ben je alleenstaand of heb je een gezin? Hierbij is tandheelkunde inbegrepen.

Univé Extra Zorg polis

Bij deze dekking kun je kiezen voor goed, beter of best. ‘Goed’ is de basis, daarboven zit ‘beter’ en met ‘best’ ben je het meest verzekerd. Bij ‘goed’ ben je verzekerd voor de meest noodzakelijk zorg. Denk hierbij aan medische kosten in het buitenland. Maar ook aan vaccinaties en fysiotherapie. Met ‘beter’ ben je verzekerd tegen hogere kosten van bijvoorbeeld fysiotherapie. Maar ook voor dekkingen zoals bij bevallingen en kraamzorg. Moet je een bril? Ook dat valt in deze dekking. Tot slot kan je kiezen voor ‘best’. Deze dekking verzekert de meeste kosten. Daarnaast is een dekking voor ooglaseren inbegrepen. Net als bepaalde plastische chirurgische behandelingen. Dit zijn bijvoorbeeld ooglid- en wandbuikcorrecties. Wanneer je dit wilt, kun je dit pakket uitbreiden met een tandartsverzekering.

Totaalpakket

Wil je nog beter verzekerd zijn? Een alternatief voor extra zorg is een totaalpakket. Dit sluit precies aan op jouw levensfase. Wanneer je jong en fit bent of een gezin hebt. Hierbij is tandheelkunde inbegrepen.

Eigen risico van Univé

De overheid heeft het eigen risico vastgesteld op €385,- per jaar. Als je boven de 18 bent, is het wettelijk verplicht om het eigen risico bij je zorgverzekering te nemen. Je kunt je verplichte eigen risico bij zorgverzekering Univé gespreid betalen. Dat is handig als het betalingsproblemen voor je oplevert. Als je de premie van je zorgverzekering wilt verlagen, dan kies je bij Univé voor een vrijwillig eigen risico naast het verplichte eigen risico. Hoe hoger je eigen risico, des te lager je premie. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden, neem dan een kijkje op de site van Univé en bereken je premie.

Vind de beste zorgverzekering

Om de beste zorgverzekering te vinden, raden we je aan om te vergelijken. Ieder verzekeraar heeft andere premies en dekkingen. Door te vergelijken vind je de beste verzekering voor jouw situatie. Kom je er niet uit? Heb je vragen? Ons team kan je het een en ander vertellen over vergelijken. Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag en kijken wat we voor je kunnen doen.

Veel gestelde vragen over de zorgverzekering van Univé

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Sharon

Beantwoord door: Vincent Schokker op 04/08/2021

Zeker! Univé heeft een zorgverzekering. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Antoinette

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/07/2021

Ook de Univé zorgverzekering heeft aanvullende dekkingen. Zo kun je kiezen voor de 'Univé Extra Zorg polis'. Je kunt dan kiezen uit 'goed', 'beter' en 'best'. Wil je nog beter verzekerd zijn? Kies dan voor het totaalpakket. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!