Univé zorgverzekering

Univé zorgverzekering bied je de mogelijkheid om zelf je zorgverzekering te kiezen die bij jou past. Je kunt hierbij zelf je zorgverzekering samenstellen. Je kunt kiezen uit twee basiszorgverzekeringen. Bij deze basisverzekeringen krijg je veel voorkomende zorg vergoed. Denk aan vergoedingen uit de basisverzekering zoals huisarts, ziekenhuiszorg, kraamzorg, tandheelkundige tot 18 jaar en fysiotherapie (tot 18 jaar, daarboven alleen voor chronisch zieken). Wil je de gehele inhoud weten van deze twee basiszorgverzekeringen? Als je je wilt verzekeren voor extra zorg, dan kun je ervoor kiezen om een aanvullende zorgverzekering af te sluiten. Je kunt je basisverzekering op verschillende manieren uitbreiden:

  • met een aanvullende module Extra Zorg polis (Goed, Beter of Best),
  • met een tandartsverzekering (Goed, Beter of Best) al of niet in combinatie met een aanvullende Univé Extra Zorg polis (Goed, Beter of Best)
  • met een totaalpakket dat exact aansluit op jouw levensfase (Jong, Fit & Vrij, Gezin of Vitaal) Bij dit pakket is tandheelkunde inbegrepen.

Aanvullende zorgverzekeringen van Univé zorgverzekering

Je kunt dus kiezen uit drie verschillende modules: de Univé Extra Zorg polis Beter is een uitbreiding op de Univé Extra Zorg polis Goed, en Best is een uitbreiding op Beter. Bij de Univé Extra zorg polis goed ben je verzekerd voor de meest noodzakelijk zorg zoals medische kosten in het buitenland, vaccinaties en fysiotherapie. De Univé Extra zorg polis beter verzekert hogere budgets voor bijvoorbeeld fysiotherapie en preventie, maar ook dekking voor bevallingen, kraamzorg en brillen. Tot slot verzekert de Univé Extra Zorg polis best de hoogste budgets plus dekking voor ooglaseren en bepaalde plastisch chirurgische behandelingen zoals ooglid- en wandbuikcorrectie. Als je het wilt of nodig vind, kun je ook je basispakket zorgverzekering uitbreiden met een tandartsverzekering. Een alternatief voor extra zorg is een totaalpakket dat exact aansluit op jouw levensfase. Daar is tandheelkunde bij inbegrepen.

Eigen risico van Univé

De overheid heeft het eigen risico vastgesteld op €360 per jaar. Als je boven de 18 bent, is het wettelijk verplicht om het eigen risico bij je zorgverzekering te nemen. Je kunt je verplichte eigen risico bij zorgverzekering Univé gespreid betalen. Dat is handig als het betalingsproblemen voor je oplevert. Als je de premie van je zorgverzekering wilt verlagen, dan kies je bij Univé voor een vrijwillig eigen risico naast het verplichte eigen risico. Hoe hoger je eigen risico, hoe lager de premie zal zijn. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden, neem dan een kijkje op de site van Univé en bereken je premie.

Lees hier meer over de zorgverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier