Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Unive brommerverzekering

Lees hier alles over de Unive brommerverzekering!

Vergelijk nu een brommerverzekering

 • Kies zelf je dekking
 • Direct verzekerd de weg op!
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Start vergelijken

Over Unive brommerverzekeringen

Wij van vergelijkdirect.com vergelijken diverse verzekeringen voor jou om de beste dekking en voordeligste prijs te vinden. Een van de verzekeraars die wij vergelijken is Univé. Om jou wat meer informatie over deze verzekering te geven, hebben we alles even voor je op een rijtje gezet. Op deze manier weet je precies wat deze verzekering inhoudt en of het voldoet aan jouw wensen. In dit artikel bespreken wij welke basis- en aanvullende dekkingen wij hebben. Ook bespreken wij welke kosten er aan deze verzekering verbonden zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA brommer-verzekering

Dit is de goedkoopste verzekering voor je brommer. Met deze verzekering ben je gedekt voor schade die jij aan anderen in het verkeer toebrengt

Bekijk aanvullende dekkingen

WA+ brommer-verzekering

Hiermee ben je naast WA ook verzekerd voor schade zoals brand, storm, hagel en voor diefstal. Naast je standaardslot is bij WA+ een goedgekeurd categorie 3 ART-veiligheidsslot verplicht. Anders worden de schades niet uitgekeerd.

Bekijk aanvullende dekkingen

Allrisk brommer-verzekering

Hiermee ben je naast WA ook verzekerd voor schade zoals brand, storm, hagel en voor diefstal. En ben je verzekerd voor bijna alle schades aan je eigen brommer. Naast je standaardslot is bij een Allriskdekking een goedgekeurd categorie 3 ART-veiligheidsslot verplicht. Anders worden de schades niet uitgekeerd.

Bekijk aanvullende dekkingen

Aanvullende dekkingen

Univé biedt verschillende aanvullende dekkingen. Deze dekkingen zijn er om je basisdekking verder uit te breiden. Welke aanvullende dekkingen dit zijn en wat ze inhouden lees je hieronder:
Rechtshulp verkeer
Raak je betrokken in een juridische kwestie bijvoorbeeld door een ongeval, dan biedt Rechtshulp Verkeer uitkomst. Voor € 30,25 per jaar (inclusief assurantiebelasting) ben je verzekerd van deskundige juridische bijstand bij juridische kwesties rondom je bromfiets.
Opzittendenverzekering
Voor slechts € 5,- per jaar sluit je bij Univé een Opzittenden verzekering af. Deze keert een bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden van jou en je passagier als gevolg van een verkeersongeluk.
Univé pechhulp
Univé Pechhulp is de breng- en haalservice van Univé. Daarmee ben je verzekerd van hulp als je onderweg in Nederland niet verder kunt. Denk aan een aanrijding of bij pech onderweg. Univé repareert je bromfiets niet, maar vervoeren jou en je voertuig gratis naar bijvoorbeeld je woonadres of een reparateur.

Kosten van de Univé brommerverzekering?

Bij Univé hangen de kosten van je brommer af van een aantal factoren. De eerste factor gaat over je schadevrije jaren. Als je schadevrije jaren hebt opgebouwd heb je recht op no-claim korting. Deze no-claim korting kan over je premie worden geheven. Ten tweede ligt het er ook aan welke basisdekking jij kiest. De wettelijke aansprakelijkheid is het goedkoopst, maar ben je wel het minst gedekt. En de allriskdekking zou het duurst zij maar ben je het beste gedekt. Nog een factor die meespeelt zijn de kenmerken van je brommer, bijvoorbeeld wat je brommer heeft gekost.
Daarnaast kan je leeftijd ook een rol spelen bij het verzekeren van jouw brommer. Hoe jonger je bent hoe meer een verzekering gaat kosten. Waarom? Dit is omdat jongeren mensen meer risico lopen om een ongeluk te veroorzaken. Dit komt doordat ze minder ervaring hebben in het verkeer. Ook het eigen risico speelt een rol. Hoe hoger je eigen risico, hoe lager je premie.

Voordelen van een Univé brommerverzekering?

Een brommerverzekering van Univé heeft meerdere voordelen. Welke voordelen zijn dit? Ten eerste krijg je direct 50% no-claim korting als je schadevrije jaren hebt opgebouwd, deze korting kan oplopen tot 75%. Daarna geldt het bij Univé dat je geen eigen risico hoeft te betalen bij schade aan anderen. En als laatste wordt de helm gratis meeverzekerd bij een WA+ of Allriskdekking.
Bovendien kan het zijn dat je meerdere verzekeringen bij Univé hebt lopen. Als dit het geval is krijg je 10% pakketkorting.

Vergelijken van de brommerverzekering

Wil je graag een goede brommerverzekering met de juiste dekking? Of wil je besparen op je brommerverzekering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons kan je online vergelijken en verzekeren naar jouw wensen. Door verschillende verzekeringen te vergelijken, kan jij zien wat er het beste bij jouw en je brommer past. Op deze manier vind je de beste dekking voor de beste prijs. Nadat je een online vergelijking hebt gemaakt en de goedkoopste verzekering hebt gevonden, kan je hem direct afsluiten. Ook is het mogelijk om dit telefonisch te doen, wij helpen je met een vergelijking maken of als je enige vragen hebt. Spreek ons op de chat of bel of WhatsApp ons op 035-6857888. We hopen je snel verder te kunnen helpen.

Veel gestelde vragen over goedkoop je brommer verzekeren aan Vincent en Bart van Vergelijkdirect.com

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: j. janssen

Beantwoord door: Bart Houtman op 4/02/2020

Bij een Unive brommerverzekering heb je drie basisdekkingen waaruit je kan kiezen. De eerste basisdekking is een WA dekking, bij deze dekking ben je verzekerd tegen de schade die je een ander toebrengt. De tweede basisdekking die Unive biedt is de WA+ dekking, bij deze dekking ben je verzekerd voor schades die je een ander toebrengt en je bent ook nog verzekerd aan veel voorkomende schades aan je eigen brommer zoals brand- en storm schades. De laatste basisdekking die Unive biedt is de Allrisk-dekking, bij de allrisk-dekking ben je gedekt tegen schades aan anderen. Ook ben je verzekerd tegen diefstal en schades aan je eigen brommer

Vraag van: B. Timmer

Beantwoord door: Bart Houtman op 4/02/2020

Om te berekenen wat je voor je Unive brommerverzekering gaat betalen moet je weten wat je kenteken is, je geboortedatum, je adresgegevens en het aantal schadevrije jaren. Aan de hand daarvan kan je je premie voor een brommerverzekering bij Unive berekenen. Heb je hulp nodig of wil je exact weten wat een autoverzekering bij Unive kost? Dan kun je contact met ons opnemen via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 brommerverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • brommerverzekering op maat

Zelf je brommerverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je brommerverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude brommerverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude brommerverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • brommerverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen brommerrijbewijs maar heb je wel een brommer? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je brommerverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.