Univé dierenverzekering

Gemakkelijk online afsluiten

Unive motorverzekering
10
Beste vergelijker die ik heb gezien tot nu toe! Gemakkelijk te gebruiken.
- Woerden
22 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10

Op zoek naar een huisdierenverzekering voor je hond of kat? Helaas is er geen Univé huisdierenverzekering, maar er zijn wel andere opties. In dit artikel vertellen wij je alles over de verschillende huisdierenverzekeringen die Vergelijkdirect.com voor jou vergelijkt. Je kunt al een huisdierverzekering afsluiten vanaf €11,87!

Univé verzekeringen

Ondanks dat er geen huisdierenverzekeringen kunnen worden afgesloten bij Univé, zijn er wel veel andere opties die je kan verzekeren. Wegens het grote aanbod aan verzekeringen die Univé je biedt hebben ze deze gecategoriseerd in de volgende categorieën:

 • Gezondheid
 • Vrije tijd
 • Vervoer
 • Huis
 • Recht
 • Financiële toekomst
 • Nabestaanden
 • Collectief voordeel
 • Online veiligheid

Dierenverzekeraars

Een Univé huisdierenverzekering zal dus niet te vinden zijn. Gelukkig vergelijken we bij Vergelijkdirect.com de verzekeringen van drie verzekeraars die wel dierenverzekeringen aanbieden.

Deze partijen zijn:

 • OHRA
 • Reaal Dier & Zorg
 • Petplan

Het is niet verstandig om zomaar een verzekeraar te kiezen. De verzekeraars verschillen van elkaar op basis van eigen risico, vergoedingspercentage, dekkingen, maximaal te verzekeren bedrag en de premie.

Eigen risico

Het eigen risico moet je standaard zelf betalen bij een behandeling. Wanneer het bedrag voor deze behandeling hoger is dan het eigen risico zal er een bedrag vergoed worden. Je eigen risico is verbonden aan je maandelijkse premie. Wanneer je ervoor kiest een hoger eigen risico te nemen zal je maandpremie lager worden.

Vergoedingspercentage

Een vergoedingspercentage is een percentage die je verzekeraar per behandeling voor je vergoed. Dit percentage ligt vaak tussen de 50% en 90%. Je maandpremie staat samen met de hoogte van dit percentage. Hoe lager het vergoedingspercentage, hoe lager je maandpremie.

Dekkingen

Er zijn altijd verschillen in de dekkingen bij de verzekeraars. Hierbij is het belangrijk om voor jezelf te bedenken welke je dan wil afsluiten. Als jij bijvoorbeeld graag de ontworming wil verzekeren zal dit niet bij alle verzekeraars vergoed worden. Het is goed om te bedenken welke zorg het beste bij jouw huisdier past en op basis hiervan een verzekeraar te kiezen.

Maximaal te verzekeren bedrag

Het maximaal te verzekeren bedrag verschilt per verzekeraar, elke verzekeraar hanteert weer wat anders. Het is dan ook belangrijk om te bedenken wat je huisdier nodig zal hebben. Wanneer je huisdier namelijk veel behandelingen nodig heeft is het beter om een verzekeraar met een hoog te verzekeren bedrag te kiezen.

Geen Univé huisdierenverzekering

Aangezien verzekeraars sterk verschillen je niet zomaar een keuze moet maken kun je deze beter gaan vergelijken. Vergelijkdirect.com helpt je hierbij. Met de speciale huisdierenverzekering vergelijker weet jij precies welke het beste bij je past en waar je ook het meeste op bespaart. Je kan de huisdierenverzekering ook direct online afsluiten op Vergelijkdirect.com.

Lees hier meer over de dierenverzekering

Gratis hulp van een expert op het gebied van vergelijken

Persoonlijke hulp bij het vergelijken van al jouw vaste lasten

Jaarlijkse check of je nog goed verzekerd bent

Contractwekker, nooit meer te laat met opzeggen!

Compleet overzicht van jouw verzekeringen in jouw eigen omgeving, nooit meer zoeken naar polissen!

Aanmelden