Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

InShared dierenverzekering

Waar de mensen in Nederland zijn verzekerd tegen ziektekosten, geldt dit in de meeste gevallen niet voor dieren. Wanneer de gang naar een dierenarts wordt gemaakt, kunnen hier hoge kosten aan verbonden zijn. Het afsluiten van een InShared dierenverzekering is dus niet eens zo’n slecht idee.

Inshared dierenverzekering
  •  Vergelijk op basis van je eigen huisdier
  •  Kies de dekking die bij jouw huisdier past!
  •  Direct online afsluiten bij Reaal
  • Bekijk voordelen

De voordelen van een InShared dierenverzekering

Een InShared dierenverzekering zorgt ervoor dat jouw hond of kat meerdere voordelen krijgt, hierdoor komt jouw huisdier niks tekort! De volgende voordelen zijn er:

Reaal motorverzekering
De dierenverzekering geldt ook op vakantie

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook wanneer je hond of kat mee is op vakantie. Vandaar dat de InShared dierenverzekering ook de medische kosten bij een ongeluk binnen Europa vergoedt.

Een advertentie bij vermissing

Het kan gebeuren dat een huisdier vermist raakt. Dit gebeurt helaas regelmatig met katten en poezen. Wanneer het dier is verzekerd met de dekking Huisdier & Zorg, vergoedt InShared een advertentie voor je. Deze advertentie moet ertoe leiden dat het huisdier uiteindelijk wordt gevonden.

50% vergoeding mogelijk

Bij de Huisdier & Zorg 50% verzekering wordt de helft van de medische kosten gedekt door InShared. De andere helft dient men zelf te betalen.

Aanvullende dekkingen

Met de aanvullende dekkingen (Huisdier & Zorg) van InShared kan je gerust naar de dierenarts zonder je zorgen te maken over de hoogoplopende kosten. Daarnaast worden preventieve behandelingen tot een bepaald bedrag per jaar ook standaard gedekt. Hierbij kun je denken aan onder andere vaccinaties en een health check.

Medische kosten tot €3.500

InShared snapt dat de medische kosten voor behandelingen hoog op kunnen lopen. Vandaar dat zij de medische kosten voor behandelingen tot wel €3.500,- per jaar vergoeden.

Beloningspunten van InShared

Bij een InShared dierenverzekering krijg je beloningspunten voor schadevrij gedrag. Maar ook voor alles wat je doet om schade aan je huisdier te beperken, zoals: vaccinaties en dieetvoeding. Om beloningspunten te krijgen betaal je meer doordat je investeert, daarom krijg je meer geld terug als je ook meer beloningspunten hebt gekregen.

Een InShared dierenverzekering

Hondenverzekering vergelijkenZodra een dier ziek wordt of een ongeluk heeft gehad, kunnen de kosten zoals gezegd flink oplopen. Een bezoekje aan de dierenarts, een behandeling en eventuele medicijnen zijn niet goedkoop. Het gaat er uiteraard om dat het dier weer beter wordt, dus de kosten mogen geen rol spelen. Door een dierenverzekering af te sluiten bij InShared kunnen deze kosten worden gedekt. Het is mogelijk om te kiezen voor de normale dierenverzekering Huisdier & Ongeval en daarnaast kan gekozen worden voor de Huisdier & Zorg 50% of 100% verzekering. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een aanvullende dekking te kiezen.

Huisdier & Ongeval

Bij de Huisdier & Ongeval verzekering worden medische kosten voor een dierenarts/specialist gedekt, in het geval het dier een ongeluk heeft gehad. Bij deze verzekering worden de medische kosten gecompenseerd als het dier: een ongeluk heeft gehad door het toedoen van een ander dier, bij brand, bij natuurgeweld en door eigen gedrag. De volgende kosten worden hierbij vergoedt:

 • Onderzoek, medicijnen, behandeling en therapie na een ongeluk in Nederland
 • Onderzoek, medicijnen, behandeling en therapie na een ongeluk in Europa
 • Een dierenambulance na een ongeval
 • Inslapen na een ongeluk
 • Fysiotherapie (na een ongeval)

Huisdier & Zorg 50%

Met de Huisdier & Zorg 50% basisdekking ben je voor 50% verzekerd. Dit houdt in dat je 50% van de kosten zelf moet betalen en InShared de anders 50%. Met de Huisdier & Zorg dekking is je huisdier niet alleen na een ongeluk verzekerd, maar ook bij ziekte. Bij deze dekking krijg je dezelfde punten vergoedt als bij de Huisdier & Ongeval dekking, die punten worden wel volledig gedekt. Bij de volgende punten krijg je 50% vergoed:

 • Fysiotherapie
 • Chemotherapie
 • Echo, röntgen, bloed- en urineonderzoek
 • Gebruik van medicijnen
 • Professionele gebitsreiniging
 • Opname en verpleging in een dierenkliniek
 • Gezondheidscheck en vaccinatie
 • Advertentie bij vermissing
 • Crematie van het overleden huisdier

Huisdier & Zorg 100%

Met de Huisdier & Zorg dekking is je huisdier niet alleen na een ongeluk verzekerd, maar ook bij ziekte. Bij de Huisdier & Zorg 100% dekking is je huisdier verzekerd voor alle kosten die vergoed kunnen worden. Dit houdt in dat de vergoedingslijst bij de dekking Huisdier & Zorg 50% bij deze dekking volledig wordt vergoed. Let er wel op dat er bij deze dekking wel een eigen risico van 15% betaald moet worden over elke behandeling, maar hier lees je meer over onder het kopje eigen risico.

Eigen risico

Bij een InShared dierenverzekering geldt geen bedrag als standaard eigen risico, maar een vast percentage dat betaald moet worden over de medische kosten. Bij de dekking Huisdier & Ongeval en de dekking Huisdier & Zorg 100% moet er per behandeling standaard 15% van de verzekerde kosten betaald worden. Wanneer ervoor is gekozen om het onderdeel huisdier en zorg voor de helft te laten verzekeren wordt er al 50% van de verzekerde kosten zelf betaald en hoeft er dus geen extra eigen risico betaald te worden.

De beste dierenverzekering vinden met Vergelijkdirect.com

Het vinden van een dierenverzekering kan erg lastig zijn. Je wilt het beste voor je hond of kat en je wilt misschien ook graag besparen op je dierenverzekering. Vergelijkdirect.com helpt je hierbij! Met de unieke vergelijker kan je naar jouw wensen en eisen de dierenverzekeringen vinden die het beste bij je passen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is kiezen op welke verzekering je het meeste bespaard en dan kan je deze direct online afsluiten.

Lees hier meer over de dierenverzekering